Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
ilinca79 spune:
eu va citesc...copilul meu se urca pe un taburet mic, apoi pe un balansoar iar apoi in picioare la mine pe birou. Il dau jos si o ia de la capat, cred ca s-a urcat de 20 de ori deja, in coditiile in care azi n-a dormit deloc, si e treaz de la 8
Nu ma pot gandi decat ca SINUPRET-ul o fi de vina??? Ati patit sa-i super energizeze pe copii? De obicei el pica frant pe la 10-11 dimineata.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
A adormit in sfarsit micul terorist, dar eu ma simt ca ultimul om L-am lasat sa planga in patut aproape 10 minute, tot era ud de lacrimi . Plus ca m-am mai rastit azi la el, ca de la 12 tot incercam sa-l culc....
Alice ce faina-i burtica , ascutita asa, se vede ca-i un flacau in ea Si Mara e o scumpa cum danseaza, stie figuri complicate deja
Adriana vrem sa vedem si o burtica cu fetita
Crissy, am vazut toate filmuletele lui Bea si m-am topit E atat de isteata, scumpa, frumoasa, cuminte Iar tu mami esti un exemplu de devotament, asa de frumos ii explici si ai o voce atat de calda si rabdatoare Sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma!
Paula eu ma gandisem deja sa nu-l iau cu mine pe Victor, ca nu suntem darnici cu mucii In cazul asta insa as prefera sa ne vedem maine mai spre seara sau duminica, sa am cu cine sa-l las, ca sotul lucreaza. Astept sa ziceti voi cand si unde.
bumblebee spune:
Frumoasa burtica, frumoasa si dansatoarea!
Crissy, m-am topit, din nou, dupa voi!
Ilinca, stiu cum e..
michelle1981 spune:
Super haioase filmuletele cu Bea si Mara , va transmitem pupici!
Osanitul e undeva intre 4 si 6 eur, depinde de localitate, tara, adaos etc
Azi am facut budinca de paste steline cu branza si smantana, budinca de orez cu mere si scortisoara si supa de rosii.
Bianca are muci inca, dar va ramane cu tati acasa iar mami se va duce la zilele orasului
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Mycya spune:
salutare delfinariu!!!
Alice da ce burtica frumoasa ai mai ca abia astept sa mai fac si eu un puiut
ce superba e Mara cum danseaza cum da ea din fundic , e adorabilaaa
am pus si eu un video cu noul mod de dans al Andrei dar pe facebook.. nu am incercat sa vad daca reusesc in contul comun iar album pe picassa eu nu am
Puiutz eu din nefericire merg cu mancarea dupa Andra ca sa termine tot din farfurie primele imbucaturi le ia frumusel in scaun fara nici o jucarie dar dupa orice ias da nu ii convine si cere pe jos iar eu sa fiu impacata cu mine ca nu o las flamanda fug dupa ea...
dim am fost la facut vaccin... sapt trecuta doctorul a zis ca il facem pe cel pt varicela azi(parca asa se numea ) iar cand am ajuns mi-a zis ca tre sa facem infanrix-ul intai apai eu stiam ca ala il facusem inainte de un an ...m-au bagat in ceata rau ca eu am mai facut inainte de 1 an un vaccin- Priorix- Tetra si eu credeam ca este cel de azi ca pe carnetul ei arata in primul an de viata doar 4 iar noi am facut 5 ...bine al 5 lea l-am facut azi ca nu am fost aici cand a implinit anul.
sapt trecuta i-am facut pentru meningita, sapt asta infanrix-ul si sapt viitoare altul pentru varicela , i-am zis ca as vrea in decembrie sa il fac pe urmatorul ca na eram eu impacata ca face o pauza dar el spune sa nu ma risc mai ales ca o sa calatoresc in tara mii ciuda pe el ca nu mi-a zis de la inceput cate mai avem de facut ca imi faceam si eu un plan astfel incat sa fie la distanta de min 3 sapt intre ele.
si voi ati facut la fel de multe?
aa si am si o intrebare....pe puiutii vostri i-au durut piciorusele dupa vaccin astfel incat sa mearga incet incet? a mea dupa ce sa trezit nu voia pe jos, incepea a plange si abia facea un pas. acum si-a revenit dar oare o fi normal??!!
acum daca ma gandesc si eu mergeam greu dupa vaccinuri sau injectii dar nu stiu daca e normal si la ei
si pt prima data azi mi-a dormit aproape 3 ore la pranz nu imi venea a crede...ori e de la vaccin ori incepe si ea sa isi schimbe programul si sa doarma numai o data in zi. maine vedem ce si cum
ma duc la ea ca e mofturici...
va
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
ilinca, si eu ii dau Sinupret lui Filip, dar nu avem pb de 'energizare'...
si mie imi convine maine seara sau duminica...si eu vin fara copii..
fetele din Mures, unde vreti sa ne vedem? in centru, la Polus, la Iulius? la un restaurant?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
crissy, mortala Bea...bravo puiuta!!!
ce fain e imbracata...si ce papucei faini are... aaa, vad ca si Bea face ca Filip...duce la ureche un obiect care i se pare ca seamana telefon si zice "ato'..
ce fete faine am vazut in poza in 3... si ce ochi are Beaaaaaa... ii place ardeiul rosu??? Filip adora rosiile, le mananca ca pe fructe... daca are rosiii in fata nu mai mananca altceva...
ce figura-i cu saculd e dormit...nu aluneca?zici ca are trena...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Acum am vazut si eu ca marei nu ii iesise premolar. I-a iesit o ditamai maseaua. De fapt o jumatate (pe lungime) si acum iese si cealalta jumatate. Avea sange mai devreme si a tot balit. Sper macar sa nu o doara.
Azi imi laud familia. A facut marius un zarzavat de ciorba bun bun. Apoi i-a dat lu fisa bere :))
Crissy stiu ca e sarbatoare, i-am spus si ei. Dar tot a spalat putin pe jos..
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+
ilinca79 spune:
Alice, premolarul arata ca o masea.
Copilul meu a dormit fix 40 de minute, dupa care s-a trezit super marait. Eu pregatisem coca de clatite de secara, pe care a trebuit sa le coc cu el in brate Ma consolez cu gandul ca daca e asa interesar de gatit, poate a fi un al 2-lea Jamie Oliver
Abia astept sa ne vedem in week-end, fetelor, asa parca suport mai usor toate maraileile cu gandul la evadare Tg-Muresul sa ziceti unde ne vedem sa-i scriu un SMS si lui Victo ca nu stiu daca citeste forumul.