Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

coteasca, nu stiu nimic de siropel.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy, am vrut sa trim mesajul la cristina_serban, dar nu stiu cum de l-am nimerit la tine...sunt cam dummy, stiu!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaa, fetelor!
ne-a fost dor de voi!

Eu am picat in butoiul cu melancolie si n-am putut iesi prea usor de acolo, de-aia am disparut.... dar mi-am revenit si acum sunt ok....

Antonito e cu muci si tuse, conform trendului. De luni e asa.... Am bagat apa termala in nas, aerosoli cu ser si sirop Koflet. In comparatie cu ziua de luni acum e mult mai bine, oricum. Problema e ca nu vrea sa manance decat tzitzi, branza Almette pe paine si cereale cu lapte... Nici macar iaurt dupa care era innebunit nu vrea asa ca va inteleg, fetelor. E f greu cu copil fitzos.... Incerc sa-i dau niste legume cand s-o trezi, daca nu vrea asteptam pana la 6 , pana atunci tzitzi. Asta este....

In casa nu mai stim cum sa ne jucam, ne plictisim teribil... Ce bine era asta vara

Nu mai Stiu ce vroiam sa zic.... A, da!

O pup si eu pe Rody care a inceput serviciul! Of, Doamne, greu iti este dar le razbesti tu oe toate!

Cris, am vazut ca a plecat mama ta ....te cred ca ti-e greu fara mami acum dar Vladut aré el grija de tine

Denisa, ce super ca plecati la spa in doi ! Sper sa profitati de ocazie si sa va reapropiati !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Paula, presupun ca Botezatu se refera strict la "grasanele" din lumea manechinelor...oricum, eu nu vedeam nicio "burta care se revarsa" pe acolo. Dar si exagereaza in emisiunea aia

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ma uitam la Next Top Model si cand il aud pe Bote cum le face grase pe alea, cred ca pe mine m-ar impusca. Si ce slabe sunt alea!!! Cum sa spui de cineva cu 40 de kg ca s-a ingrasat groaznic?????

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

haha, Paula, ce tare esti... am avzut si eu cand le facea grase, bietele fete...nu pot sa creeeeeeeeeeeed!!!!

dar pe tine nu te-ar impusca, te-ar lua in staff sa le faci viata frumaosa cu felul tau de-a povesti...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

coteasca, nu stiu nimic de siropel.

crissy, am vrut sa trim mesajul la cristina_serban, dar nu stiu cum de l-am nimerit la tine...sunt cam dummy, stiu!

Poze Tudor

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

neatza, intru si eu repede!
am lasat copilul la socrella, care sta la 10 case distanta de mine si sunt tare pe fuga, tre sa fac o ciorba, am dezghetat niste carne de vitel, asta pana nu ma suna ca urla tudorel dupa mine!
Bumb, multumesc de sfaturi
Si tudorel face figuri la mancare, are perioade cand papa si cand nu papa.
Denisa, multi ani fericiti alaturi de sot si de buburuze!
Crispro, rabdare mami, si eu mai am nopti d-astea, te inteleg perfect, acum pe tudor il mananca bubitele noaptea si desi ii dau cu 1001 de chestii tot se trezeste plangand si se scarpinda intr-una! ce-i drept parca azi-noapte a fost mai bine, nu i s-a mai infundat nici nasul si s-a trezit doar o data de l-am dat cu crema pe bubite!
i-am dat lui tudor ceai de trei-frati-patati, cica e bun pt alergii, voi stiti ceva, ati mai dat la copii???gata m-am intins, va pup !

Poze Tudor

Despre siropelul de aici ziceam, nu am primit niciun mail de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie nu imi place Botezatu.

crissy, as vrea eu sa stau la mami da nu se poate. lasa ca vine ea la mine, si daca vine si soacramea asta e. macar e maicamea sa se ocupe de mara si soacra de restu treburilor

anca, macar te-ai odihnit si tu putin? am grija de burta. are si mara. cred ca e cam geloasa. daca il vede pe marius cu mana pe burta mea, vine repede ii da mana la o parte, imi face mai mai, ma pupa, apoi pune capul pe ea si face aaaa
bine, cateodata vrea sa imi bage buricu la loc si ma cam apasa dar il impinge frasu la loc

vroiam sa pun poze acum cu burta dar am cablu de la tel in camera unde doarme mara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dragele mele, multumesc pentru sfaturi cu privire la mancat! Sa stiti ca am incercat si sa mananc odata cu el aceeasi mancare...rezultatul a fost ca a luat lingura mea si vroia sa manance cu ea va dati seama ca nu pot face asta. i-am explicat ca fiecare mananca cu lingura (lingurita) lui. a mai luat cateva lingurite de mancare si apoi gata...nu a mai vrut.

Ramona si la noi fix la 1 an au inceput "figurile" cu jucatul la masa. Sunt convinsa ca e o etapa si aceasta, dar ma intreb doar daca nu gresesc lasandu-l sa continue asa. Denisa, tu m-ai mai linistit.
Crissy, ai dreptate, nu m-ar lasa inima sa-l las flamand. Nu stiu daca doar o masa am sari mi-e ca o sa faca greva foamei pana n-o mai putea rabda si o sa ne mai si trezeasca noaptea de foame

am incercat sa-l incurajez sa pape singurel, ajutat de mine, dar f. rar vrea. De multe ori refuza total sa tina el lingurita

Si mai e ceva ce vreau sa va intreb - e normal ca la 1 an si 2 luni sa nu poata apuca decat dupa multe incercari chestii mici ca firmituri, scame etc. ?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

poze burtoi

in una sunt in sutien, sa nu va oripilati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Denisa, eu va urez de pe acum sejur placut la SPA! Si poate se face un refresh si in relatia voastra

Multa sanatate le dorim delfinasilor raciti! Paula, nu cred ca se va supara vreo mamica ca vrei sa-ti protejezi puiul, cred ca oricine ar gandi la fel!

Alice, ce scumpa e Mara cu pupatul burticii! Si Raducu e cam gelos, daca-l vede pe tati ca ma pupa, iar el e la tati in brate, repede se intinde sa vina la mine in brate! Cred ca ei ne considera intr-un fel "proprietatea" lor exclusiva

Palomina, si tu in butoiul cu melancolie? O fi din cauza ca a venit vremea rece. Te inteleg, si eu cand sunt depresiva nu prea mai pot sa fac efortul de a socializa...stiu ca nu e bine, ca tocmai asta e momentul cand trebuie sa faci efortul sa iesi din starea respectiva dar...e greu!

Ma duc sa-i fac puiului papica. Mai revin!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

elena, nu stiu ce sa iti zic. mara a fost mereu precisa. ultima data cand am fost la maicamea, a scos toate scobitorile din cutie, apoi le baga la loc pe gauricile alea, una cate una..
cred ca nu e de speriat totusi. o sa te saturi sa stai cu gura pe el sa nu mai adune toate scamele si frimiturile din casa

doar mie imi merge greu forumul?

Mergi la inceput