Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ramona, paula, pe Eric oricum nu-l aduceam...si cred ca nici Filip nu va fi prezent...ambii sunt raciti...

dar ce va intrebam eu: ne vedem sambata sau duminica?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Nu am apucat sa citesc din urma, vroiam doar sa va salut.

Noi suntem tot cu nopti oribile, se trezeste de 4-5 ori pe noapte, adoarme numai leganat , pe burta mea. Asa ca eu dorm cum pot, cu el pe burta. Plus ca mai sta 2 ore treaz. Am plans azi noapte, ca nu mai pot. Ma doare rau gatul si urechile. La noapte zice Vasi ca sta cu el. Is prea obosita.

Va pup, o zi faina. Incerc sa mai citesc din urma.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cu masa si la noi e rau daca nu mananca si ea singura. De obicei ii pun cateva bucatele de ceva pe tavita, sau daca e mancarea mai consistenta o las sa se serveasca cu o lingurita.
Elena, au dreptate fetele cand spun ca ne simt imediat copiii. Ieri ii dadeam marei sa manance si a venit repede si soaramea in bucatarie. Mara la un mom dat a scuipat ceva bucata mai mare pe care nu a putut sa o inghita, soacra a ras, a fost suficient sa nu mai vrea sa manance. Scuipa tot. Iti dai seama ca m-am enervat, am strans masa si aia a fost..
Cred ca v-am innebunit cu soacrele mele :))

Denisa, abia astept sa mergeti sa va relaxati si sa ne povestesti s-a nimerit la fix
Si nu e vorba ca nu vreau sa ma ajute, problema e ca asta ar insemna sa stea cu mine 24 din 24 si nu imi convine.

Bumble, cu siguranta ca voi avea nevoie de ajutor, eu vreau sa vina maicamea. Dar de fiecare data cand a auzit soacra a vine mami, hop si ea. Ce pot face? Sa o gonesc? Maicamea s-asa nu suporta sa stea prea mult la noi ca zice ca nu i se pare normal sa nu avem intimitate. Iar cand vine si soacra, de Obicei mami pleaca..
Na, oi vedea eu. Sa ajungem acolo :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Da vreau si eu sa vad niste poze cu burtici frumoase.. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!

Eu ma duc in seara asta sa-l iau pe Sasha de la Constanta, mi-e tare dor de el dar ce sa zic, nu ma plang, a fost tare bine singura, de capul meu pana la 4 cand iese B de la gradinita.
Mi-a spus mama ca Sashi tot tuseste, muci nu mai are, in schimb B parca a tusit mai mult azi de dimineata si avea si mai multi muci, asa ca pericolul exista...Marti mergem sa-i facem Prevenarul, sper sa fie ok pana atunci.
Sanatate copilasilor bolnaviori!

Cristeo, nu stiu daca ai scris, Teo e si el bolnavior sau de ce nu-l mai duci la gradi? Asteptam vesti bune despre rinichiul lui Berti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

am venit si noi de la pediatrie - eu cu stresul meu cu greutatea. Are 9,75 kg dar e necacacita, deci mari avansuri nu sunt. A mai luat inca un 1 cm in inaltime, are 81 cm. Am aflat ca ii dau cam putine cereale asa ca trebuie sa ii cresc ratia de cereale - biscuiti, painica si cereale. In rest toate bune.

puiut, si Rebe facea figuri la mancare. Acum ii dau papa din ce gatesc pentru noi si e mult mai bine, in plus ii dau si ei o lingurita sa papa cu manuta ei (o ajut eu). Eu am o mare problema cu gustarea de 6, ca nu vrea altceva decat iaurt. I-am facut tot felul de gustari, gusta nitel si apoi refuza.

Am intrebat de intarirea imunitatii si mi-a spus ca pana nu se descopera vreo carenta nu e cazul sa ii dau nimic. E adevarat ca Rebeca e un copil sanatos, in afara de muci pe care i-a avut de vreo 3-4 ori de cand s-a nascut, nu a avut niciodata nimic. Mi-a dat in schimb nu complex de vitamine - 10 zile pe luna, alternativ 2 siropele.

Va pupam

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, sa ai grija de burtica. Esti distractiva cu doua soacre, pacat ca nu te distrezi si tu cu ele
Din cauza soacrei mele Bogdan nu mai doarme la pranz acasa, din cauza mamei mele nu mai vrea catina s.a.m.d dar una peste alta mie mi-au fost de ajutor amandoua. Fac si ele parte din mediul inconjurator... la un moment dat copilul tot o sa vada/auda lucruri care noua nu ne convin din diverse motive (obiective, de cele mai multe ori).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neatza, intru si eu repede!
am lasat copilul la socrella, care sta la 10 case distanta de mine si sunt tare pe fuga, tre sa fac o ciorba, am dezghetat niste carne de vitel, asta pana nu ma suna ca urla tudorel dupa mine!
Bumb, multumesc de sfaturi
Si tudorel face figuri la mancare, are perioade cand papa si cand nu papa.
Denisa, multi ani fericiti alaturi de sot si de buburuze!
Crispro, rabdare mami, si eu mai am nopti d-astea, te inteleg perfect, acum pe tudor il mananca bubitele noaptea si desi ii dau cu 1001 de chestii tot se trezeste plangand si se scarpinda intr-una! ce-i drept parca azi-noapte a fost mai bine, nu i s-a mai infundat nici nasul si s-a trezit doar o data de l-am dat cu crema pe bubite!
i-am dat lui tudor ceai de trei-frati-patati, cica e bun pt alergii, voi stiti ceva, ati mai dat la copii???
gata m-am intins, va pup !

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, sa te muti tu la mami primele 2 luni iese din calcul?

coteasca, nu stiu nimic de siropel.

crissteo, te asteptam cu vesti bune

crispro,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ma uitam la Next Top Model si cand il aud pe Bote cum le face grase pe alea, cred ca pe mine m-ar impusca. Si ce slabe sunt alea!!! Cum sa spui de cineva cu 40 de kg ca s-a ingrasat groaznic?????

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput