Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!
Raspunsuri - Pagina 9
anna-mama spune:
Eu nu am avut nicioadata un col de 4 cm, la ambele sarcini a fost 3 si ceva de la inceput, dar nu am stat la pat, acum am facut si fac efort, il car pe fi-miu in brate (15 kg)...asa cum am mai zis important e sa fie inchis si sa nu se micsoreze dintr-o data drastic.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
aris26 spune:
wrap "se face" in felul urmator: mergeti la obor sau unde mai stiti voi ca gasiti textile si cautati un material elastic dar nu foarte elastic din bumbac, genul ala ca la tricourile de dama, alea care se muleaza frumos. va trebuie o bucata de 5 metri lungime si 70cm latime. nu trebuie sa il surfilati sau sa le faceti tiv pentru ca materialele astea care au pic de licra in ele nu se destrama.
in wrap se poate pune copilul si culcat ca in sling dar si drept cu fata spre mama sau spre exterior(asta de abia dupa 2-3 luni depinde de copil cand isi tine bine capul). gasiti pe youtube zeci de fimulete in care vedeti exact cum se prinde, pare complicat la inceput dar eu dupa doua incercari il prindeam si cu ochii inchisi.
uite asa il puteti si alapta:
http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFSJn4
sau asa pe verticala:
http://www.youtube.com/watch?v=fhBmqw7npYU&feature=related
mama de mic +s32+
corina_s spune:
walkiria si tot la medlife dar nu mi-a zis dr ca ar trebui semnat vreun contract inainte..sau poate e prea devreme acum
luny tu cum ai procedat la primul bebe?
am cerut insa si o oferta de la sanador (dr lucreaza si acolo)
31+
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 eu l-am purtat f mult in wrap si in marsupiu. cel mai bun marsupiu probat de mine a fost cel de la baby bjorn dar doar sa il comanzi din afara ca la noi nu stiu daca gasesti. cat despre wrap iti faci singura cate vrei. iti explic eu cum
mama de mic +s32+ |
vreaaaau si eeeeu
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alinuknuknuk spune:
HAI URATICA
ARLEZA, am repetat aceleasi analize ca in trim 1 si 2 si eu platesc doar pe cea de streptococ B si toxoplasma ca nu sunt incluse in analize din abonamentul de la serv pe care-l am la Regina maria. DAR tu poti solicita trimitere de la medicul de familie sa le faci gratuit, ca stiu ca analizele de sarcina cele elementare sunt gratuite, si-ti poate da trimitere chiar la Regina Maria. eu nu am apelat la medicul de familie ca nu a fost nevoie, dar p bune nu are rost sa dai o groaza de bani, cand le poti face gratuit.
33+ Luca Eduard
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Corina o sa nasc la . Ma duc sapt viitoare sa inchei contractul. Mie sincer e prima oara cand imi trece valoarea colului si asta pt ca a considerat-o anormala. Am intrebat-o pe dr Chitescu cat ar fi normal si mi-a zis ca un col ok e de 4 cm. Am zis sa stau cumintica in oat 2 sapt, pana la urm control sa ies doar o data la clinica , poate se mai "lungeste" ca am mai vazut cazuri pe aici pe la fete. Brambu, wildorchid multumesc pt parola. Pun si eu acum 2,3 poze ca mai multe nu prea am in ipad. Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
ce contract?... si eu tot la medlife nasc si nu se semneaza niciun contract, chiar marti am fost si am intrebat inca o data...
aris26 spune:
luny - daca iti place materialul ales de mine iti dau eu unul pt ca materialul a fost lat de 2.10 deci scot 3 bucati. hai ca doua sunt bune ca sa ai tot timpul unul curat dar 3 chiar nu am ce face cu ele.
este in dungi bleumarin cu alb
mama de mic +s32+
luny spune:
deci: nici la prima nastere la Medlife, nici acum, nu am semnat niciun contract, am intrebat marti special sa vad daca s-a schimbat ceva. Se merge, se interneaza, cu CI si ce mai considerati voi ca va trebuie, cu teancul de analize si ecografii, se naste, se externeaza si atunci se achita factura cu suma respectiva, detaliata..
luny spune:
wild, eu nasc tot cu Mirela Popa, ca data trecuta.. adica sper sa nu vina bb tocmai de Craciun, si ea sa nu fie p-acolo, nah... in fine, nu mi-a spus nimic in sensul asta, mai e timp de discutat..
aris, faci si tu niste poze cu wrapul confectionat de tine? sau ai poze cu el infasurat, cu fi-tu cu tot?...