Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 luny - daca iti place materialul ales de mine iti dau eu unul pt ca materialul a fost lat de 2.10 deci scot 3 bucati. hai ca doua sunt bune ca sa ai tot timpul unul curat dar 3 chiar nu am ce face cu ele. este in dungi bleumarin cu alb mama de mic +s32+ |
si eu care vroiam sa te rog sa mergem amandoua sa caut material!.. multumesc fain, dap, e minuat!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
hai ca am scris si am raspuns intr-o vitezaaa
e haos la noi, am ciorba de perisoare de curcan pe foc, cozonacii la crescut (ni se pare cam moale aluatul facut de masina de paine, iubu e nervos si zice ca daca nu ies, nu mai face in viata lui cozonac, caci se pare ca nu-s de el), o varza tocata si o rata transata asteapta la rand cuptorul, cu Muf calare pe noi si tragandu-ne jos nadragii spre propriul amuzament, suntem asa
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
carola spune:
HAI URATICA!
eu nu stiu cum sa scot husa de la scoiza. m-am tot uitat si nu gasesc modalitatea. se poate sa nu fie detasabila?
35+
www.flickr.com/photos/carola456
aris26 spune:
am pus niste poze cu asta mare in wrap dar ala care l-am avut eu era cam prost...sau ma rog, era wrap tzesut si asta e bun pt copii mai mari.
dupa ce il tai pe asta in dungi fac o poza cu el infasurat ca nu mai am curaj sa imi leg de gat copilul mare
luny - poate am putea sa mai luam inca o bucata de material alta culoare si o impartim tot asa 2 la tine 1 la mine si ne-am scos
mama de mic +s32+
abramburika spune:
ioiii, luny, da' ce festin e acolo la voi cu atata mancare si voie buna???
Fara legatura ... mi s-a facut pofta de pui cu smantana si mamaliguta .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
maaama ce e la voi acolo luny
cand terminati sa ne spuneti sa ne spalam pe maini si sa savuram
31+
aris26 spune:
carola - da se poate sa nu fie detasabila. ia da o cautare pe youtube si vezi ce filme gasesti...poate e unul in care explica cum se scoate husa la modelul tau. daca nu, aia e, ii pui si tu deasupra un scutec de finet si gata
mama de mic +s32+
abramburika spune:
ce scump , inotatoru' lu' mama!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!