Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
maaah ma omorati....eu azi nu am gatit nimic nimic
dar maine nu mai scap
aaaa ba scap ca e ziua lui cumnata-miu si iesim la taverna
sambata mai fac mancare, intre timp bag la cap ce idei imi mai dati voi
spor la treaba si pofta buna
mama de mic +s32+
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Carola ce faci, cum mai esti? Am citit ca ti se intinde firul de la cerclaj...stai cumintica in patut ca mai avem putin. La Fundeni ai mai fost? Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
Nu mi se intinde. Apasa bebe pe el si e in tensiune. Stau in pat, ce sa fac . Mi se intampla sa ma duc doar la baie si sa simt cum ma apasa. Eh... mai e putin. Nu am mai fost la Fundeni. Dr mea a zis sa merg sa imi mai fac o analiza ptr factorul 10 dar nu a fost prea convingatoare si m-am gandit ca nu e neaparat necesar. O mai intreb duminica.
Tu? Oare nu se poate sa renuntam la anticoagulant inainte de nastere daca presiunea pe artere e ok?
35+
www.flickr.com/photos/carola456
Beatrice1982 spune:
aris ce burtica sexi ai..............super!!!!!!!!!
ce mi-ar placea si mie asaaaaaa
dar cat costa materialulala?
cum ai zis tu?
ca eu nu am de unde lua.........
mai merge cineva acolo????tu nu mai ai drum,asa-i?
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 34+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
aris26 spune:
hai ca va pun poze si din sarcina trecuta sa ma vedeti cum eram ca o luna plinasi cu toate astea tot le-am dat pe toate(+20kg)la 2 luni dupa nastere...asa ca nu disperati.
bea - costa cam 10-20lei/metrul lat de 2 si 10. deci te costa in jur de 100lei 3 wrapuri.
corina - oooff daca nu venea nenorocita de criza
asta regret cel mai tare, ca nu am apucat sa facem o piscina cand inca treburilor mergeau super bine. acuma...mai greu. mai ales ca nu stim daca mai ramanem mult prin tara
mama de mic +s32+
aris26 spune:
bea - daca ajung promit ca iti iau daca vrei, sau impartim unul in 3 daca ne gasim 3 doritoare. sper sa reusesc saptaman viitoare. daca iti cer numarul pe pm si te sun de acolo sa iti zic cat costa si ce culori gasesc
mama de mic +s32+
Wildorchid spune:
citat din mesajul lui aris26 hai ca va pun poze si din sarcina trecuta sa ma vedeti cum eram ca o luna plinasi cu toate astea tot le-am dat pe toate(+20kg)la 2 luni dupa nastere...asa ca nu disperati. bea - costa cam 10-20lei/metrul lat de 2 si 10. deci te costa in jur de 100lei 3 wrapuri. corina - oooff daca nu venea nenorocita de criza asta regret cel mai tare, ca nu am apucat sa facem o piscina cand inca treburilor mergeau super bine. acuma...mai greu. mai ales ca nu stim daca mai ramanem mult prin tara mama de mic +s32+ |
Hehe, ce burticuta aveai...presupun ca sunt mai dinspre sarsitul sarcinii pozele.
E haios tare "pestisorul" tau la 3 luni.Copiii astia sunt un miracol.
Emma 31 saptamani
nadaflorilor spune:
deci, am reusit sa citesc ce s-a scris azi pe icisa, am o problema, am citit pe diagonala si am uitat cine ce a zis
in rezumat am inteles ca avem:
- 1 jucator in atac
- alti 4 care se apropie vertiginos de punctul de la 11 metri
- Lia se mentine in aparare
- mai sunt cativa care se incalzesc pe margine
Nina, 30s+,
aris26 spune:
l-am pus mai mult ca sa vedeti ce fac bebelusi in apa ca tot se vorbea la un moment dat ca va e frica sa le faceti baie. in filmul ala nu avea inca 3 luni si l-am mutat in cea mare pentru ca in cadita de plastic in 10 min nu mai ramanea apa
citat din mesajul lui corina_s ce simpatic e ati luat bazin mai mare? 31+ |
mama de mic +s32+
aris26 spune:
da, sunt de la 35 si de la 37 de sapt. imagineaza-ti ca am mai crescut considerabil tinand cont ca am nascut la 40 fix.
esti tu dragutza sa numesti aia "burtica"
Citat: | ||
citat din mesajul lui Wildorchid
Hehe, ce burticuta aveai...presupun ca sunt mai dinspre sarsitul sarcinii pozele. E haios tare "pestisorul" tau la 3 luni.Copiii astia sunt un miracol. Emma 31 saptamani |
mama de mic +s32+