Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 eu l-am purtat f mult in wrap si in marsupiu. cel mai bun marsupiu probat de mine a fost cel de la baby bjorn dar doar sa il comanzi din afara ca la noi nu stiu daca gasesti. cat despre wrap iti faci singura cate vrei. iti explic eu cum
mama de mic +s32+ |
zi cum,ca poate o sa imi trebuiasca si mie,si nhu am de unde sa dau 4 mil pe unul nush de care...............
zi pana nu nasti
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 34+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
si eu eram superstitioasa la primul
acum insa nu
deja e gata patutzul......
am pregatit hainele cu care vine acasa
am calcat tot
aranjat spalat curatat tot tot
saltea de infasat....bealansoar...tot ce trebe
Nu sta in puterea noastra sa decidem ce a fi
insa traiesc cu speranta ca daca DD vrea vom fi sanatosi si vom creste mari.......
Doamne ajuta!
si bagajul de spital e aproape gasta in caz de ceva
Dar sper sa stea acolo pana pe 14 nov.........
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 34+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
many_bani spune:
Ralu , draga mea consiliera in alegerea gradinitei, da, la montessori merge Vlad. Sunt convinsa ca am facut o alegere buna. Ne place totul, de la locatie, personal, mancare etc, iar Vlad isi iubeste tare mult educatoarea. Imi place mult cum alege activitatile individuale ptr. el si imi place ca reuseste sa-l coopteze in activitatile de grup. Acum ne pregatim de petrecerea de 2 ani. Acasa nu va fi mare lucru, nu stiu daca sotul va fi in Buc. asa ca va avea un tort si vom fi cu nasii lui, insa la gradi va avea petrecere .Am trecut si noi prin enterocolite virale, mucisori, tuse, dar astea sunt riscurile colectivitatii. Voi cum sunteti? Tudor a schimbat gradi? Pup si margica mica.
Este tare frumos sa vad ca dupa luni de zile de stat in umbra mai sunt fete care isi amintesc de mine(Brambu, Bianca, Mada ). Mi-am lins ranile, dar nu sunt vindecata, poate ca si din cauza ca varsta nu imi da de ales, momentul, ci ma impinge sa fac ET cat mai repede. Sper ca la un mom. dat sa pot sa intru la voi si sa va dau o veste mare.
Imi place iuresul de aici, , incep pregatirile de nastere si ma fac sa retraiesc mom. de acum doi ani.
Va pup dragele mele si va urez nasteri usoare iar in ian. sa va regasesc pe toate cu bebelusii sanatosi la "primele 365 zile..."
aris26 spune:
mai, cu colul lung sau scurt discutia este cam aiurea. ideea e ca fiecare femeia are colul asa cum il are ea. asa cum unele avem nasul mai lung sau mai scurt. probleme sunt doar atunci cand se scurteaza. adica l-ai avut de 4 si brusc il gasesti de 2,5. daca ai 35-36 de sapt nu se mai panicheaza doctorii dar daca ai doar 30 normal ca te trimit la pat. chiar daca sarcina creste nu e normal sa se scurteze cu mult inaintea nasterii. nu e musai ca o scurtare a colului in sapt 30 sau 32 sa insemne o nastere prematura dar cred ca nici un doctor nu vrea sa riste
mama de mic +s32+
aris26 spune:
doctorii mai vorbesc si aiurea de multe ori. si doctorita mea a zis ca nu e prea ok pana l-a vazut intr-o zi in wrap si a zis:woow, pai nici in burta nu statea mai bine.
oricum si ei sunt de multe ori depasiti, pana acum 10 ani se legau copii cu picioarele cat mai drepte ca sa nu fie cracanati si ca sa nu aiba displazie de shold. acum toti la unison spun ca rahitismul este cauza picioarelor cracanate si se previne cu vigantol nu cu picioare legate si au descoperit ca tocmai scutecele care ii tin cracanati trateaza formele usoare de displazie.
daaar este perfect adevarat ca un marsupiu prost poate sa fie daunator pt copil asa ca nu va zgarciti cand il alegeti sau mai bine va faceti singure un wrap ca nu e decat o bucata de material taiata la dimensiunea potrivita..nu tu surfilat nu tu croit/cusut nimic
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Corina, eu nu stiu ce sa cred despre marsupii, discutasem la un moment dat cu un medic despre ele si mi-a zis ca parerea lui personala e ca nu trebuie folosite la bebelusi pentru ca au un efect negativ asupra coloanei lor. Emma 31 saptamani |
mama de mic +s32+
firicel spune:
Buna seara.
Raspund si eu scurtut in seara asta.
La multi ani cu intarziere pt Annamama,Mariucas si Ivanca-imi pare rau ca v-am ratat zilele de nastere!Nastere usoara si bebei sanatosi.
EMILYJeully-tot binele din lume pt baieteii tai-sa creasca mari,sa aiba viata plina de noroc,lina si multa sanatate!Sa va fie mereu aproape:)
Beatrice-baga te rog reteta aia pt tort simplu si bun ca am tot balit uitandu-ma la el.
Mani-ma bucur sa te revad la noipetrecere frumoasa ,multa sanatate tie si optimism si bafta pe viitor la proiectul bb2!
Am vazut ca intrebati de lenjerie-am luat si eu un set cu tot tacamul dar aici nu se recomanda sa folositi "cot bumper" din pricina de SIDS si faptul ca bebe se poate sufoca din cauza lui.Nu stiu cum se zice pe romaneste "cot bumper"si acum sunt prea obosita sa caut.
Aici despre SIDS si riscurile aferente:http://www.sidsandkids.org/safe-sleeping/
In schimb daca chiar vreti sa protejati copilul sa nu-i intre manutele/piciorusele printre zabrele asta e o idee mai buna:http://www.bigw.com.au/baby/nursery/cot-accessories/bpnBIGW_0000000041542/airwrap-safer-than-a-cot-bumper.
La capitolul scutece aici mamicile recomanda Huggies .
Uratica nastere usoara sa mearga totul brici!
Va pup si revin maine.
VA ROG FRUMOS INCA O DATA-TRIMITETI-MI SI MIE DETALIILE DE PE PICASSA.Ma iertati ca am scris de tipar dar altfel vad ca nu primesc nimic:(
Va pup cu drag
P.S.Am editat ca am scris prostii din pricina oboselii.
walkiria spune:
Corina o sa nasc la Medlife. Ma duc sapt viitoare sa inchei contractul.
Mie sincer e prima oara cand imi trece valoarea colului si asta pt ca a considerat-o anormala.
Am intrebat-o pe dr Chitescu cat ar fi normal si mi-a zis ca un col ok e de 4 cm.
Am zis sa stau cumintica in oat 2 sapt, pana la urm control sa ies doar o data la clinica , poate se mai "lungeste" ca am mai vazut cazuri pe aici pe la fete.
Brambu, wildorchid multumesc pt parola. Pun si eu acum 2,3 poze ca mai multe nu prea am in ipad.
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Corina, eu nu stiu ce sa cred despre marsupii, discutasem la un moment dat cu un medic despre ele si mi-a zis ca parerea lui personala e ca nu trebuie folosite la bebelusi pentru ca au un efect negativ asupra coloanei lor. Emma 31 saptamani |
cica secretul este ca partea dintre picioare sa fi lata si tzapana, mai grosuta, astfel se previne si displazia de sold si nu ar mai fi risc asupra coloanei!..
as vrea si eu un sling de data asta...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!