Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
deea - din alea puse de tine, aia roz, clar, nu. Ca-i baiat si nu de alta, se sufoca de atata roz-bombon . Iar daca nu vrei sa mergi pe varianta clasica, bleu, aia vernil e draguta. Sau mergi pe crem, galbui ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
MoniQQ spune:
Sa ma laud si eu cu dormitul: N-am reusit sa adorm decat pe la 4, dar macar am dormit pana la 12:30. Macar dorm 8 ore, chiar daca-s pe fus orar gresit...
Deea_comsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika deea - din alea puse de tine, aia roz, clar, nu. Ca-i baiat si nu de alta, se sufoca de atata roz-bombon . Iar daca nu vrei sa mergi pe varianta clasica, bleu, aia vernil e draguta. Sau mergi pe crem, galbui ... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Ala crem mi-a placut si mie, parca e cu ursuleti sau ceva de genul
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deea_comsa
Ala crem mi-a placut si mie, parca e cu ursuleti sau ceva de genul bebelusul meu :* |
Si eu votez tot pt cea crem
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
da, parca e Winnie the Pooh, daca vad eu bine. Oricum, un ursulet, e frumoasa.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza ALINUK tu zici ca ai facut analizele la secretie si culturile de col?Daca da cat au mai costat si unde le-ai facut?Si la sange ce analize ai facut? 34+ cu Sara Elena |
arleza, ti-am mai scris si eu o data... in trim 3 se fac aceleasi naalize ca in celelalte doua.
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mi s-a dus avantul ce-l aveam de dimi, iar ma dor sinusurile si-s cu o compresa cu hrean pe frunte, care ustura, pisca si-mi curg lacrimi, muci etc,vai lume! am fost doar pana la Lidl sa iau ce trebuie ptr cozonac, asa ca poze... zilele urmatoare!..
va multumesc ptr aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele, dar toate mamicile de la noi sunt deosebite!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aris26 spune:
neatza si de la noi cu intarziere. piticul meu a facut o indigestie si a vomitat toata noaptea din cauza de mama cretina de la coada vacii care ieri s-a pus la mintea lui si i-am dat la ora 8.30 varza calita. o lingura dar a fost suficient ca sa isi de-a peste capul stomacul. pe bune de multe ori uit ca e doar o mogaldeata de 2,5 ani
asa ca azi am stat amandoi acasa. de abia acum a cerut de mancare si stau cu ochii pe el ca nu cumva sa o luam de la capat.
apoi nu am avut curent de la ora 10 pana mai acum
arleza - data trecuta a costat 30 de lei. acum sa vad cat mai e ca am rugat pe cineva sa mi-l cumpere si nu a ajuns inca
mama de mic +s32+
dianalaura spune:
Aris..imi pare rau de puiul mic. sa treaca.
Nicole, mie dr mi-a zis ca de 2cm in jos ar fi iminenta de nastere, dar na, fiecare dr cu opiniile lui. Cert ca putina odihna la pat nu strica.
Ana, vad ca inca merge, asa cu blocari si intreruperi calc. Dar daca se duce de tot, nu e prima urgenta...asa ca vedem cum facem.
diana30+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze