Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

deea..si eu tot pentru crem votez..sau verdele pal

mi-am adus aminte sa ma uit de protectie pentru saltea, ce parere aveti de asta?
http://idealbebe.ro/bebe-bleu-protectie-impermeabila-pentru-saltea-sub-forma-de-cearceaf-husa-60x120-cm-p-4673.html

cearceafurile cu elastic de jur imprejur ati folosit? sunt practice?

aris sa isi revina piticul repede

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

cearceafurile cu elastic de jur imprejur ati folosit? sunt practice?

aris sa isi revina piticul repede

31+

Eu am folosit, mie imi plac foarte tare, eu imbracam salteaua cu cearceafuri cu elastec si pe locul unde il puneam pe bebe puneam bucata de finet pe care o schimbam zilnic

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

salutare burtici!

Am zis ca scriu dupa ce recuperez tot, dar in ritmul in care scrieti voi, nu mai apuc sa termin curand.sunt pe la cap 73 si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca avem primii bebeluuuusi!!!,

FELICITARI EMILYJEULY!!! Bun venit pe lume gemenilor, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata!!!!

Brrrr, incepe sa ma apuce teama cand vad ca deja s-a dat startul la odiseea noastra, mai avem asa putin....

Eu am intrat in concediu de la 1 oct dar va rod sa ma credeti ca nu am stat absolut nicio zi acasa. Ziceai ca sunt capiata, imi gaseam de treaba in fiecare zi si uite asa plecam dimineata ma mai intorceam seara cand venea al meu de la munca.
Si se simt din plin toate fataielile mele, ca am fost la eco si parca m-a lovit in moalele capului cand mi-a zis ca de azi( adica de marti) sa stau la pat ca mi s-a scurtat colul la 2,9 cm
Pt bebele meu fac orice, dar tare greu mai e sa stai numai in pat, parca acum incep sa simt ca ma doare spatele, mi se intareste burtica imediat cum ma dau jos din pat....cat era ca o furnicuta ma simteam super ok....atat ca aveam insomnii rau.
Nu va mai spun ca luni am fost si la un party unde am si topait, de se uita toata lumea la mine si nu le venea sa creada ca dansez cu ditamai burtica.

Puiutul meu e ok, la 33 de sapt are 2125 gr si niste falcute de imi vine sa-l pap de pe acum. A crescut ok, e mai mare cu 1 zi . Pe mine m-a felicitat dr. ca am luat decat 6 kg jumate pana acum...dar nu stie el ce greu imi e sa ma btin de la dulciuri...dupa ce nasc am zis ca mananc tavi intregi de praji si fac si cozonac si tort si de toate, ca nu mai pot

Fetele dati-mi si mie parola de picassa pls.

Ma duc sa mananc ceva si ma intorc.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult fetelor. se pare ca a trecut. acum ma chinui sa scriu pt ca imi pune servetele pe ecranul de la calculator si zice sa le las asa ca el e domnul doctor:))

eu una nu ash folosi nimic impermeabil pe pat. nici macar cand am scos scutecele nu am pus pt ca imi e ca se incinge daca nu trece aerul cum trebuie.

sper ca am scris bine pt ca nu vad absolut nimic din ecran

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Aris, ma bucur ca e puiul mai bine!

Nici eu nu am folosit cearceafuri impermeabile sau alt fel de protectie din aceleasi motive, ca au cauciucl ala care se incinge...

Mergi la inceput

Walkiria, stai cumintica, trece timpul rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,

Vreau si eu sa felicit ptr. venirea pe lume a primilor "brumarei". Emilyjeuly sa-ti traiasca flacaii si sa va bucurati de ei, iar tu, refacere rapida mami, ai nevoie.

Se pare ca mai este pe drum o "brumarica", Uratica este internata, membrane fisurate si col deschis. Fetita este marisoara, 3,000kg. si a fost facuta si injectia de maturare a plamanilor. Cam aste sunt vestile pe care le am eu despre ele, poate ca pana la ora asta chiar a nascut.

Am vazut ca este o lista cu cezariene programate, Doamne ajuta ca totul sa fie bine si multa bafta si noroc urez la toate de la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

corina - aici folosesc numai lenjerii din alea cu elastic (care imbraca salteaua) si pt. noi si pt. patut. Sunt ff practice, nu aluneca, nu se strang aiurea sub tine, in timpul somnului. Sunt mai nasol de calcat .

aris - multa sanatate puiului mic!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

wow inca un bebe!!!!!!!!
Daca anascut FElicitari uratica pentru Brumarica!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase!!!!!!!!!

mamici de bb2 voi mai puteti?
Eu simt ca is ca o baba batrana,nu mai pot!
Gafai, obosesc..........doamne doamne si mai e o luna!!!!

Sper sa treaca repede!

nici eu nu folosesc de ala de cauciuc tot din motiv de aerisire........
nici nu trebuie........
Ivan nu a fost niciodata ud sa trebuiasca sa schimb cearceaful de sub el.
am cumparat finet pe vremea aia si am taiat la dimensiuni,si le am si acum
3 la numar si le schimb cand e nevoie........iar sub capsor tot asa ii pun finet alb, ca ma vreo 7 bucati si alea le schimb zilnic..

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata si de la noi mai pe la pranz...
eu azi am stat si am studiat pentru cursurile de sambata...sa vedeti ce avant am la invatat la 36+...si culmea e ca sunt lucruri care imi plac f tare si ma pasioneaza, dar momentan ma aflu pe alta planeta...e suficient sa forfoteasca un pic bebelina in burtica si s-a dus concentrarea mea
ma pregatesc sa ridic piticul de la gradi, n-am niciun chef de plimbari pe frigul asta, cu enteroviroza am scos-o la capat dar mucii sunt la ei acasa. am luat ieri de la farmacie un spray de nas: fitonasal, parca are hrean, ma ustura pe creier...noroc ca-si face treaba cu desfundatul, dar imi dau lacrimile dupa ce-l folosesc. cica e bun si pt copii, fiind numai din plante...sa nu dati copiilor cu asa ceva in nas

ma intrebase cineva ieri, nu mai retin cine (cristy?!) despre spalatul husei de la scoica. da, eu am spalat-o, la masina, ca de altfel toate husele de carucior/leagan/bouncer pe care scrie sa le speli de mana...ei bine, numai asta nu m-as fi vazut facand. oricum stiam de la T ca nu patesc nimic la masina si sunt asa de plasticoase ca ies aproape uscate
au inceput sa ma doara articulatiile bazinului, cred ca isi face loc capoasa spre iesire..noroc ca nu doare la fel de rau ca la sarcina precedenta, sunt inca uimitor de mobila. ma sacaie rau insa contractiile....abia astept sa scap de ele (dupa travaliu) sper definitiv pe viata asta...ca oricum am avut cat pt 10 sarcini
felicitari tuturor pentru vestile bune, fetele cu colul mai scurtut sa o ia mai moale, oricum suntem aproape de final dar e bine ca bebe sa se coaca cat simte el nevoia.
nu se mai anunta nicio data de cezariana? ooka, tu nu mai ai vesti? nu esti deja in 38+?
ma duc sa strang un pic prin casa si fug la gradi
o zi faina sa aveti

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput