Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 4
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Am vandut si eu cizmele cu 37 ron ,asa ca zilele astea trebuie sa intre in cont si banii astia anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
eu am cumparat cizmele, dar,din pacate, sunt in spital cu fata de cateva zile si o sa mai stau pana luni, cel putin.
Asa ca, cu scuzele de rigoare, voi plati abia saptamana viitoare.
dicirstea spune:
De la o cunostinta cu atelier de confectii eu am cateva tricouri ce i-au ramas de la o comanda neridicata de prin 2007, o sa le spal si o sa le pun la pachet, dar sunt numai numere mici.
E ok sa le trimit numai celor mici?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
gusta spune:
Neatza.
Alexandra multa sanatate la pui.Nu e nici o problema mai e timp pana la mos, asa ca nu iti fa griji.
dicirstea orice e bun.Ca eu m-am gandit ca sa pastreze pachetele si sa vada ce primeste si sa faca cate o punguta la fiecare copil si din bani am zis prima data rechizite dar dupa m-am gandit sunt copii ce si-ar dori cel mai mult si atunci a vorbit copilul din mine si am zis dulciuri.Asta in functie si de cati bani se strang daca sunt mai multi atunci o sa fie rechizite si ceva dulce.
Marilena si Mara Augusta
Yaia spune:
Gusta, scuze de intarziere, am avut copii bolnavi si apoi nebunie la birou, azi sau luni pleaca spre adresa data de tine un pachet cu ceva hainute si pun tot acolo si o suma mica de bani, sa evitam comisioanele bancare. Sper sa ajunga cu bine. Sper ca sora at sa-mi poata confirma cabnd ajunge pachetul.
Un weekend placut!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
gusta spune:
Yaia multumim mult.Cum ajunge pachetul sora imi spune si eu confirm.Multa sanatate la copii.
Marilena si Mara Augusta
helbi spune:
Gusta, tocmai ce am sunat la firma cu care trimit eu la Bucuresti si ei nu transporta spre Bacau sau Comanesti. Daca reusesc sa gasesc o alta varianta, tzi dau de veste si cer si adresa.
gabby2011 spune:
Buna, fetele o sa platesc si eu ghetutele de la lullu.pe ce nume depun banii, cine e titular de cont?MS