Cand incepe responsabilitatea in procreere
Raspunsuri - Pagina 4
stockholm spune:
sa ti mai zic ca mesajul tau cu soltia extrem in caz de viol e pastila de a 2 a zi m ascarbit total bird ?
vezi tu poate unii sunt mai realisti decat altii sua poate unii chiar stiu ce vor in viata
si daca ti ma dat sau nu fiori reci asta e mai putin important , la final de zi fiecare se intoarce la viata ei mai mult sau mai putin perfecta
sg dif dintre noi 2 e ca io nu am bat in pipet la orice subiect cu alegerile facute
nu de alta da sincer chiar nu am timp , am alte lucruri mult mai importante de facut
cat despre femeiele despre care vorbeam eu in mesaj , nu o mai da cotita stii si tu f bine ca exista , nuami pe forumul asta sunt carca si gramada subiectele despre copii neglijati si mame iresponsabile
p.s de rigoare o femeie nu TREBUIE neaparat sa fie mama , e o simpla alegere si atat , asta apropo de cat de intelegatori suntem sau cat de toleranti
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stockholm sa ti mai zic ca mesajul tau cu soltia extrem in caz de viol e pastila de a 2 a zi m ascarbit total bird ? |
Imi pare rau dar nu inteleg ce e gresit in asta.
p.s de rigoare o femeie nu TREBUIE neaparat sa fie mama , e o simpla alegere si atat , |
Sunt de acord cu tine. Dar daca o femeie nu vrea sa fie mama exista nenumarate metode sa previna o sarcina nedorita.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
stockholm spune:
stii ce era bird gresit la faza cu pilula de a 2 a zii ca poate acu hat ani nu exista asa ceva sau poate nu ai chef sau nu ti trece prin cap sa o ieie sau nu si face efectul sau , sau etc
sunt n situatii cauzatoare de o sarcina nedorita chiar si cu o protectie f bien pusa al punct si atunci ce faci ca uite sunt femei ca mine care nu vor sa fie mame da deloc( eu am mai zis - o si o zic contul asta printre alte l am facut ca sa citesc dn perspectiva unor femei cum e sa fii mamam sa am informeze sa vad daca decizia luata mi se potriveste cumva sau nu )
si crede -ma iti pot prezenta cel putin 3 mame care au fugit de frica avortului si pe care le-am indrumat eu in unele situatii ce sa faca ca sa si creasca copii citind informatii de aici de la voi , in lenea si nesimtirea lor nici macar sa citeasca un forum nu au putut ca deh e greu
si revin cand metodele dau gres sau cand nu exista ce faci ? cum rezolvi situtia
eu discut din perspectiva cuiva care a trecut prin ambele situatii prezentate de fapt au fost 2 intr una
da mi te rog o solutie valabila
bird70 spune:
Stii care e deosebirea dintre noi? Eu am format o legatura emotionala cu copiii mei in secunda cand am aflat ca sunt gravida. Am simtit atunci ca ala e 'copilul meu' si am simtit nevoia si am fost incantata sa-l protejez si sa-l iubesc si sa-l astept cu nerabdare. Dupa paralela dintre avort si apendicita pe care ai facut-o, trag concluzia ca tu nu ai simtit conexiunea emotionala. Eu am fost puternic implicata emotional si pentru mine ideea de avort este de neimaginat, asa cum este sa fac rau cu buna stiinta unuia din copiii mei...oricarui copil.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
viviana spune:
Nu e nimic rau sa ne mai si laudam.
Ca doar nu putem sa ne plangem la nesfarsit!
Important este sa respectam alegerile celor din jurul nostru.
Si mai important este sa intelegem ca dreptul la propriile alegeri si consecintele care decurg de aici reprezinta un privilegiu al nostru care trebuie sustinut de comunitatea din care facem parte.
Esential este sa ne luptam pentru cunoasterea si intelegerea metodelor contraceptive si nu sa ne situam de o parte sau alta a baricadei pro sau contra avort.
Si in Romania ca si in alte tari, victimelor violurilor (in spital) le sunt prezentate metodele contraceptive de urgenta impreuna cu posibilitatea contractarii BTS.
Pastila de a doua zi se poate lua pana la 72 de ore de la contact.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
stockholm spune:
dap bird ai si u dreptate privind din perspectiva ta asa cum ai descris - o ; eu nu am privit problema respectiva asa pentru ca probabil sunt altfel croita , poate ca nah am un mai mic simt maten sau nu -l am deloc o fi emigrat io stiu
oricum solutia respectiva in situatia prezentata de mine tot nu am aflat - o , inca o mai caut
BlackCat4evR spune:
Of, Doamne, bird, cred ca esti defecta!
Auzi la tine! Cum sa ai respect pentru faramitza de viata care scanteiaza in tine? Cum sa formezi o legatura emotionala cu ceva ce poate fi comparat (de unii)cu o bucata infectata de intestin?
Trezeste-te la realitate, si nu mai visa la prima data cand i-ai auzit inimioara la eco! Si uita si cum e sa-l vezi crescand si facand pasi din ce in ce mai curajosi in viata sub ochii tai!
De ce sa te chinui sa folosesti o metoda, orice metoda contraceptiva, cand oricum, avortul la cerere e la liber? Poti sa calci pe bec oricand, fara consecinte! Nu contezi decat TU.
Kariris spune:
bird te lupti cu morile de vant! abandoneaza discutia cu stockholm pt ca nu ajungeti nicaieri! Ea spune sincer ca nu vrea sa fie mama niciodata, pare inversunata cand vorbeste despre asta si sincer cred ca aceasta decizie are la baza o maaaare durere la nivel sufletesc sau mental. Nu vreau sa stiu detalii, dar cred ca izvoraste dintr-o mare suferinta.
roxy spune:
citat din mesajul lui BlackCat4evR Of, Doamne, bird, cred ca esti defecta! Auzi la tine! Cum sa ai respect pentru faramitza de viata care scanteiaza in tine? Cum sa formezi o legatura emotionala cu ceva ce poate fi comparat (de unii)cu o bucata infectata de intestin? Trezeste-te la realitate, si nu mai visa la prima data cand i-ai auzit inimioara la eco! Si uita si cum e sa-l vezi crescand si facand pasi din ce in ce mai curajosi in viata sub ochii tai! De ce sa te chinui sa folosesti o metoda, orice metoda contraceptiva, cand oricum, avortul la cerere e la liber? Poti sa calci pe bec oricand, fara consecinte! Nu contezi decat TU. |
BlackCat4evR tu chiar gandesti ceea ce scrii, sau scrii doar sa pari importanta si intangibila.Pai prin ceea ce scrii ..auzi..." o bucata infecta de intestin "...tocmai tu spui ca cele care fac acea legatura cu al lor copil inca de cand au aflat ca sunt insarcinata dau dovada de egoism si cele care dau afara bucata infecta sunt pline de daruire...hai sa fim seriosi.
Nimeni nu acuza pe cele care aleg avortul ca sa scape de problema, ci doar ca lenea aceea de a se proteja de care vorbeai tot tu, lenea de a se mai gandi ca trebuie sa iei pilule la ore fixe daca se poate sau lenea de a folosi prezervativul pe principiul ca tot se rupe...le face sa se gandeasca mai mult la ele, la lenea lor, decat la ceea ce fac si cum afecteaza acea bucata infecta de intestin.Nu mai avem ce comenta.
Mai rau e ca posibil multe dintre cele care aleg o astfel de cale gandesc ca tine, altfel nu le-ar mai fi asa lene...
Si da, si eu sunt dintre cele care au simtit acea legatura cu fiecare dintre copii mei inca dinainte de a vedea acele linii.Si am stiut si ce sunt, inainte de a fi asta posibil la ecograf, i-am spus sotului meu, de fiecare data ca o sa aiba baiat si el nu ma credea, dar ceea ce am spus a fost mereu confirmat de ecograf.Si nimeni nu ma putea face sa spun ca e fata , cu toate ca-mi doresc enorm si o fata...poate in curand.
Si da, ma protejez in fiecare luna, prin diverse metode, combinate intre ele, pentru a fi mai sigure, pana cand voi fi convinsa ca e timpul sa mai am un copil.Pana atunci nu las la alegerea altora aceasta asa zisa problema ...si nu-mi bat joc de nimeni.
Revin ca acum am citit postarea lui Kariris , posibil sa fie asa cum zice ea, si de aici aceasta legatura facuta de tine mental intre fat si bucata infecta de intestin , tocmai ca sa nu te simti vinovata de alegerea facuta.O fi o ascundere a problemei, privind-o asa da, e ca si cum ai scapa de un fibrom, care iti face rau...dar totusi un fat e ceva de care putem sa ne ferim daca nu il dorim, sta in puterea noastra, dar de un fibrom nu prea...
andacos spune:
Roxy,n-ai intzeles!
Black...a vrut sa fie ironica!Sa mai dea si ea o lopata-n cap celor ce nu vad ceva extraordinar de imoral intr-un avort!
Mihaelka,OanaP nu e troll,a mai scris ea incendiar pe forumul asta,insa "s-a dat la fund"o perioada dupa ce ne-a facut unele marturisiri despre ea!Involuntar...bineintzeles!
Si eu am intzeles gresit titlul topicului dra deja nu mai are importantza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit