Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !

Stefulici, felicitari pentru testele pozitive, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si frumoasa!

Am urcat si poza de azi a testelor lui stefulici AICI

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Yna, bine ai venit si sedere scurta!!
Nu prea am chef de vorba zilele astea. Sunt z3, duminica incep closty iar, apoi , apoi eco, apoi , apoi emotii si tot tacamul.
Mi-a zis sotul ca exista o posibilitate sa plece la lucru in afara tarii, daca se materializeaza, sper sa mai apucam macar luna asta pentru . Mi-am luat si mai mult de lucru, trebuie sa ma departez putin de... obsesie.
Mai arunc cate un ochi pe aici, va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Stefulici, felicitari pentru testele pozitive, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si frumoasa!

Foarte frumoase cele doua liniute. Stefulici Oare le voi vedea si eu luna asta? Te mai pup o data ca sa ma molipsesc. Si ca sa fiu sigura un mare si lui Ylari . Doar, doar s-o lua...

La mine astazi e ziua de ovulatie, conform calculelor de pe net. Era program de dar suntem in deplasare si nu stiu cum o sa ne descurcam Dar nici sa ratam asa bunatate de ovulatie...parca nu-mi convine, asa ca imi voi supune sotul la "chinuri"

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:

Yna, bine ai venit si sedere scurta!!
Nu prea am chef de vorba zilele astea. Sunt z3, duminica incep closty iar, apoi , apoi eco, apoi , apoi emotii si tot tacamul.
Mi-a zis sotul ca exista o posibilitate sa plece la lucru in afara tarii, daca se materializeaza, sper sa mai apucam macar luna asta pentru . Mi-am luat si mai mult de lucru, trebuie sa ma departez putin de... obsesie.
Mai arunc cate un ochi pe aici, va pup !

Bob e musai sa te destresezi. Stii ca una din cauzele pentru care se poata sa nu apara bebe e stresul. Asa ca alunga-l si gandeste pozitiv. Ia sa vezi tu cum apare el, cand te astepti mai putin

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna fetelor

Stefulici felicitari pentru sarcina

eu am fost azi la doctor,
mi-a facut eco' (sunt ziua 15)
a zis ca arata bine tot
cica uterul e putin ingrosat (asta se intampla cand se pregateste de sarcina dar si cand e un fibrom). eu nu cred ca am fibrom pt ca nu-l aveam in ziua 12 si mi-a zis si dr. la eco' ca se ingroaja pt sarcina (daca-o fi, sa speram)

am vorbit cu dl. doctor sa incercam inseminare in noiembrie
mi-a zis sa-l sun in priam zi de menstra si asa voi face

deci in noiembrie....pe cai...ca nu se mai poate

am o nelamurire insa - si n-am vazut=-o la timp ca sa intreb
in ziua 12 (ziua in care am si ovulat cred), aveam endometrul de grosime 0.8 mm
in ziua 15 (azi), endometrul meu era de doar 0.6 mm
asta nu poate sa fie bine....nu?
trebuia sa se mai ingorase, nu sa se mai subtieze..

voi ce ziceti?

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:

Bob - multumesc ca ai pus poza si ptr gandurile frumoase! Io nu stiam cum!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza
Stefulici multumim de cafeluta!
Ce bine arata testul tau! As vrea sa am si eu unul ca al tau luna asta

O zi frumoasa va doresc la toate.

eu ma apuc de treaba ca am o gramada

Yna bine ai venit si iti doeresc sa ramai cat mai repede insarcinata!
Katy multumesc pentru raspuns

va pe toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Astia la care le-am facut (medcenter) au scris asa:

Sapt 1 5-50
Sapt 2 50-500
Sapt 3 100-10000

Probabil ca nu se refera la sapt de amenoree si atunci as fi sapt 2 cf valorilor lor.

La synevo astia cred ca numara in sapt de amenoree si ma incadrez undeva la sapt 4 vad.
Lol, deci eu cred ca e ok. O sa mai fac una maine. Dar ma intreb daca sa o fac tot la medcenter (acelasi mod de efectuare a analizei) sau sa merg la synevo. Cred ca aleg prima varianta, platesc si taxa de urgenta ca e vineri, sa n-am surprize si sa mi se lungeasca urechile pana luni dupa rezultat.

Anyway, m-am mai linistit, la Fundeni o sa merg luni la dna U, sper sa am noroc (de obicei am)

Hai va pooop de molipsire.

Stefulici bagi un beta si tu?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Ylari, dr. uscatescu mi-a zis cand am fost la ea (marti) ca nu o gasim pe 19.10. si pe 12.11 (la medsana) ca nu e in tara
19.10. pica miercuri
eu zic sa dai un telefon la spital ca zicea ca pleaca din tara undeva la jumatatea lunii octombrie si din cate am inteles eu, sta mai mult plecata...
mai bine suni

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Buna fetelor

Stefulici felicitari pentru sarcina

eu am fost azi la doctor,
mi-a facut eco' (sunt ziua 15)
a zis ca arata bine tot
cica uterul e putin ingrosat (asta se intampla cand se pregateste de sarcina dar si cand e un fibrom). eu nu cred ca am fibrom pt ca nu-l aveam in ziua 12 si mi-a zis si dr. la eco' ca se ingroaja pt sarcina (daca-o fi, sa speram)

am vorbit cu dl. doctor sa incercam inseminare in noiembrie
mi-a zis sa-l sun in priam zi de menstra si asa voi face

deci in noiembrie....pe cai...ca nu se mai poate

am o nelamurire insa - si n-am vazut=-o la timp ca sa intreb
in ziua 12 (ziua in care am si ovulat cred), aveam endometrul de grosime 0.8 mm
in ziua 15 (azi), endometrul meu era de doar 0.6 mm
asta nu poate sa fie bine....nu?
trebuia sa se mai ingorase, nu sa se mai subtieze..

voi ce ziceti?

da dupa ovulatie endometrul trebuie sa se ingroase
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Wow, fetelor, ce animatie e la noi aici. Felicitari multe celor doua proaspete gravidute. Nu ne-ati zis ce-au zis viitorii tatici.

Fetelor cu AMR 3 zile pana la testare: daca tot a inceput asa bine saptamana cu doi bebelusi eu zic ca n-o sa va lasati voi mai prejos, nu-i asa? Pai se poate?

Acum as vrea sa va intreb ceva, ca voi aveti mult mai multa experienta in fertilitate si problemele ei: este adevarat ca scade calitatea daca in fiecare zi? Va intreb pentru ca eu ovulez maine si ma intreb daca sa prestam si astazi si maine sau doar maine...

Cat mai curand

Dragutule, asa e
eu faceam la 48 h
acum dr. mi-a zis ca la 72 ore e mai bine (deci la 3 zile)
ciclul asta asa am facut
si mie mi-a mai zis (desi am ovulat in ziua 12-13 si azi sunt ziua 15) sa ciontinui cu prestatul deoarece ovocitul traieste 7 zile

wooow, m-am si mirat dar....ar fi bine sa fie asa si voi presta cu spor inca o data :) pentru micul ovocit

deci ar fi bine sa incerci cam la 48-72 ore
daca spermatozoizii sotului sunt beton 48 h daca au probleme, nici ca nu te gandest mai des de 72 h

Mergi la inceput