Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Eu nu prea pot sa scriu,ca am program tare aiurea la servici.
Tin pumnii la toata lumea sa vine bebe cat mai repede.
Nu stiu ce se intampla cu mine...cred ca luna asta nu ovulez...z14,si testele tot negative la maxim...si nici alte simptome de ovulatie nu am...fara albus,fara dureri de ovar...temperatura luna asta a fost haos total,desi am luat-o in fiecare dimi la aceeasi ora...nu stiu ce sa mai cred.
Va pup,sa aveti o zi frumoasa!
Deny,multumesc ca m-ai trecut pe listuta,daca ai timp,imi trimiti si mie pm cu parola?As vrea sa vad si e pozici,daca se poate,si cand am timp sa pun si eu.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata la toata lumea!
Am trimis pe contul comun testul de sarc facut azi!

Haideti la K-fea!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

M-am trezit de la 4.30 azi... tb sa ma duc la toilet, insa am mai reusit sa aman pana la 5.00, cand m-am dus sa fac testul
Apoi m-a trezit de tot , m-am agitat pana la 7 fara ceva si io si al meu si ne-am hotarat sa ne trezim... io-s in conc medical( sunt racita).
Voi ce mai faceti?
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetele dragi!
Poftiti la un nechezol
Felicitari Ylari inca o data!
Felicitari Stefulici! Hai ca a treia oara-i cu noroc Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen !
Aspenter si Utrogestan sa luati cu incredere fetelor, ca rau nu are ce sa faca. Este adevarat ca progesteronul variaza ca si cantitate, eu merg acum pe ideea "better safe than sorry".
Nu uitati de Femibion, ca acum e important sa luati.
Atentie! S-a terminat cu cafeaua (beti Inka sau decaf), brinza cu mucegai, friptura in singe si guma de mestecat, da ?

10+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Buna dimineata fetele dragi!
Poftiti la un nechezol
Felicitari Ylari inca o data!
Felicitari Stefulici! Hai ca a treia oara-i cu noroc Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen !
Aspenter si Utrogestan sa luati cu incredere fetelor, ca rau nu are ce sa faca. Este adevarat ca progesteronul variaza ca si cantitate, eu merg acum pe ideea "better safe than sorry".
Nu uitati de Femibion, ca acum e important sa luati.
Atentie! S-a terminat cu cafeaua (beti Inka sau decaf), brinza cu mucegai, friptura in singe si guma de mestecat, da ?

10+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Pai si io decafeinizata am baut azi dimineata... Guma nu mestec in general, friptura in sange nu-mi place... ei branza cu mucegai as manca io, insa ma voi abtine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete!
Multumesc de cafea Stefulici Acum o savurez.
Bebelu multumim din suflet , sa ne ajute Dumnezeu pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Ce frumos e capitolul asta, sa dea DD sa fie asa de acum incolo.
Gata oficial sunt in cursa pentru bebe si sper sa reusesc cat mai repede, aseara am intrat la jap-jap, diseara sotul nu e acasa ca merge la o petrecere cu colegii lui si deja ma simt singura ca noi nu prea am dor,it separat.
Astazi incerc sa ma pregatesc putin pt botez, dar nu mult ca am si de invatat.
Va doresc o zi buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele i-a spuneti-mi va rog ceaiul de cretisoara cum se ia ca eu mi-am adus aminte acum ca in luna in care am ramas insarcinata am baut ceai de cretisoara, dar nu mai stiu cand, dimineata seara ce cantitate?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

neatza fetele!
eu ieri nu am intrat ca nu am fost acasa si acum am aflat vestea(nici nu am citit tot din urma)...Stefulici vreau sa te felicit si eu din toata inima,sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mywish1

stefulici ai voie sigur no-spa
Cand am fost insarcinata doctora mea mi-a spus sa iau no-spa in caz de orice durere, nu altceva dar maxim 2 pe zi.
javascript:insertsmilie('')

se pot lua si 4 pe zi

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput