Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 14
YLARI spune:
Buna fetele, mi-am recoltat si eu acum ptr al doilea beta, rezultatul dupa 3-4.
Am sunat la Fundeni, luni la 06.00 sunt acolo!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu La mine astazi e ziua de ovulatie, conform calculelor de pe net. Era program de dar suntem in deplasare si nu stiu cum o sa ne descurcam Dar nici sa ratam asa bunatate de ovulatie...parca nu-mi convine, asa ca imi voi supune sotul la "chinuri" Cat mai curand |
Draga mea, te sfatuiesc si te ROG DIN SUFLET sa nu te iei dupa calculatoarele de pe net pt a depista ovulatia! Crede-ma ca te duc in eroare!!! Niciodata nu pun corect, ci doar orientativ!
Uite la mine caz real: dupa calculator de net trebuia sa ovulez in ziua 19, dar uite ca ovulez muuult mai devreme: in ziua 13!!!
Z13 este confirmat si cu teste de ovulatie si cu eco!
Sfatul meu: monitorizeaza ovulatia cu teste de ovulatie si cu eco! Plus cu TB si urmarirea mai atenta a organismului propriu(simptome+mucus).
La mine e a doua luna cu asa monitorizare si mereu am prins EXACT-EXACT ovulatia! Ceea ce face si placuta toata "explorarea" asta a ovulatiei.
Minusul la mine ca nu era tati home de fiecare data, nici luna trecuta dar nici asta.
Cum am mai spus, nu ma descurajez si nu-mi pierd credinta.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lucianamoga spune:
Hi Moni , am uitat sa-ti urez bine ai revenit!
Eu sper sa nu mai ajungi la inseminare , sa vina acum , iar daca totusi ajungi sa vina din prima !!!!!!!!!
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Draga mea, te sfatuiesc si te ROG DIN SUFLET sa nu te iei dupa calculatoarele de pe net pt a depista ovulatia! Crede-ma ca te duc in eroare!!! Niciodata nu pun corect, ci doar orientativ! Uite la mine caz real: dupa calculator de net trebuia sa ovulez in ziua 19, dar uite ca ovulez muuult mai devreme: in ziua 13!!! Z13 este confirmat si cu teste de ovulatie si cu eco! Sfatul meu: monitorizeaza ovulatia cu teste de ovulatie si cu eco! Plus cu TB si urmarirea mai atenta a organismului propriu(simptome+mucus). La mine e a doua luna cu asa monitorizare si mereu am prin EXACT-EXACT ovulatia! Minusul la mine ca nu era tati home de fiecare data, nici luna trecuta dar nici asta. Cum am mai spus, nu ma descurajez si nu-mi pierd credinta. Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Si io zic la fel, monitorizeaza-te singura, de temp bazala ce zici, ti se pare complicat? Eu zic ca ajuta atata timp cat organismul este echilibrat. Pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Draga mea, te sfatuiesc si te ROG DIN SUFLET sa nu te iei dupa calculatoarele de pe net pt a depista ovulatia! Crede-ma ca te duc in eroare!!! Niciodata nu pun corect, ci doar orientativ! Uite la mine caz real: dupa calculator de net trebuia sa ovulez in ziua 19, dar uite ca ovulez muuult mai devreme: in ziua 13!!! Z13 este confirmat si cu teste de ovulatie si cu eco! Sfatul meu: monitorizeaza ovulatia cu teste de ovulatie si cu eco! Plus cu TB si urmarirea mai atenta a organismului propriu(simptome+mucus). La mine e a doua luna cu asa monitorizare si mereu am prin EXACT-EXACT ovulatia! Minusul la mine ca nu era tati home de fiecare data, nici luna trecuta dar nici asta. Cum am mai spus, nu ma descurajez si nu-mi pierd credinta. Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Si eu aprob
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Kimmy Buna dimineata! Eu nu prea pot sa scriu,ca am program tare aiurea la servici. Tin pumnii la toata lumea sa vine bebe cat mai repede. Nu stiu ce se intampla cu mine...cred ca luna asta nu ovulez...z14,si testele tot negative la maxim...si nici alte simptome de ovulatie nu am...fara albus,fara dureri de ovar...temperatura luna asta a fost haos total,desi am luat-o in fiecare dimi la aceeasi ora...nu stiu ce sa mai cred. Va pup,sa aveti o zi frumoasa! Deny,multumesc ca m-ai trecut pe listuta,daca ai timp,imi trimiti si mie pm cu parola?As vrea sa vad si e pozici,daca se poate,si cand am timp sa pun si eu. |
Kimmy nu spune asa! Ca nu ovulezi, nu e adevarat!
Si eu am zis asa luna trecuta cand faceam teste de ovulatie, am inceput testarea cu muuuult mai devreme decat zicea instructia de test ca daca ai ciclul de 29 zile incepi testarea din ziua 12, daca ai CM 33zile-incepi testarea din z16, s.a.m.d.
Dar eu nu am inceput din ziua 12 ci mai devreme!
Din teama ca nu cumva sa ratez ovulatia. Si uite zi de zi faceam teste de ovulatie. Imi luasem aproape 3pachete de teste(5stik in ele). Si cand ajungeam la z14 --ioc ovulatia, ma ingrijoram si eu (exact ca tine) ca "gata luna asta nu ovulez", dar eu incapatanata si nu ma dau batuta, continui testarile cu teste, si am ajuns in ziua 17 si am dat in sfarsit de "+"! (in z16 fusesem la eco la fel ingrijorata, ca sa vad macar daca am folicul luna asta sau nu? si era, nu doar 1 ci 2 babani frumosi de 2,1cm si 1,98cm. Unul pe stangul, altul pe dreapta. Cu endometru 1,14cm.
Alteori "+"-ul poate sa apara in ziua 20 sau22.
Dar luna asta iar am facut eco, la fel s-a confirmat ce spun testele. Doar ca unul pe stangul de 2,7cm. Nu in ziua 17 ca in luna trecuta, dar mult mai devreme, ieri ziua12. Tot ieri primul "+", foarte-foarte pozotiv, adica linia T mai pronuntata decat C.
Azi deja ovulez ca ma inteapa rau pe stangul.
e placuta senzatia cand simti exact cand se sparge foliculul si iese ovulul
Asa ca nu te descuraja.
Nu uitati: ovulatia nu vine lunar in aceeasi zi a CM!
Vine diferit!
In august: ovulatia ziua 14
In septmebrie: ovulatia ziua 17 sau 18.
In octombrie: ovulatia in ziua 13.
(asa a fost la mine. daca ma luam dupa calculator de ovulatie pe net, sigur ratam ovulatia- asta si pt Mrenescu scriu)
stefulici spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetele, mi-am recoltat si eu acum ptr al doilea beta, rezultatul dupa 3-4. Am sunat la Fundeni, luni la 06.00 sunt acolo! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Astept cu nerabdare rezultatul de la beta HCG!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
stefulici spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetele, mi-am recoltat si eu acum ptr al doilea beta, rezultatul dupa 3-4. Am sunat la Fundeni, luni la 06.00 sunt acolo! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Nu mai stiu... tu in a cat-a zi ai avut ovulatie? si pe cat ai avut ultima menstruatie?
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Monique77 am o nelamurire insa - si n-am vazut=-o la timp ca sa intreb in ziua 12 (ziua in care am si ovulat cred), aveam endometrul de grosime 0.8 mm in ziua 15 (azi), endometrul meu era de doar 0.6 mm asta nu poate sa fie bine....nu? trebuia sa se mai ingorase, nu sa se mai subtieze.. voi ce ziceti? |
Scumpo, nu vreau sa te descurajez, dar chiar cu o zi inainte de ovulatie endometrul poate fi de peste 1,0cm. Si dupa ovulatie creste.
(asa e la mine ieri 1,1cm si azi e ovulatia).
Inseamna ca la tine inca nu e pe aproape ovulatia?
miky82 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Si eu aprob Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Si eu va aprob pe amandoua
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop