*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Salutare tuturor mamicilor si cozonaceilor scumpi.!!!!
COZONACEI de 3 anisori !!! Sa fiti sanatosi, bucurosi, veseli, sa aveti o copilarie minunata alaturi de parinti , bunici, fratiori si surioare!!!!

N-am mai intrat de mult tare pe forum, dar mi-am adus mereu aminte de voi!!! Si pentru ca am realizat ca au inceput aniversarile de 3 anisori nu puteam sa nu intru.

Lory a inceput si ea gradinita in septembrie. A fost foarte usoara acomodarea, nu a plans deloc dupa noi (chiar ne trimetea acasa daca stateam prea mult pe acolo dimineata). Pana acum n-am avut probleme cu nici un virus, raceala si sper sa nu se lipeasca prea curand vreunul. E un copil tare vesel, jucaus si istet. Face tot felul de asocieri de ne lasa masca uneori si tot felul de afirmatii haioase! In general e un copil bun, nici foarte cuminte dar nici zvapaiat.

Va pup pe toate cu drag si in masura timpului sper sa apuc sa mai citesc din urma ca sa aflu mai multe despre voi.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maine Patrick face un an, si printre torturi si prajituri (desi am zis ca de data asta nu ma mai strofoc, uite ca iar ma prinde miezul noptii cu prajiturile in cuptor) nu pot sa nu ma gandesc ca gata cu bebelusenia. De maine am 2 nazdravani ...in astfel de momente imi doresc bebe3 Ma gandesc ca mai e putin si il intarc
am asa un sentiment ciudat. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e asa mare. Nu stiu de ce, la Arianna nu am simtit asa, convinsa fiind ca bebe2 va veni repede. Nu-mi parea rau ca trece asa repede timpul, vroiam sa treaca, ca sa o aud vorbind, sa o invat diverse. Parca nu mai aveam rabdare....acum e invers. Vreau sa ramana bebelusul meu cat mai mult timp

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Edi, Damian, Man-Dat Christian si Patrick! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Eu mereu am visat la bb3 inspre 40 de ani, sa fie un bb facut la maturitate si sa-l rasfat pana nu mai pot ca e ultimul in serie. Dar leoaica mea a fost grabita rau de tot daca am nascut-o pana sa implinesc 32 insa ce mai conteaza acum ca deja e mare, alearga bine de tot dupa celelalte.

Si ca tot zicea Hera de masochism cu 3 copii, cam asa zic si eu daca sunt copii de varsta apropiata. Dar depinde foarte mult de copii si de parinti cum tolereaza tipetele stereo si cum gestioneaza conflictele. Pentru cine are ajutoare la dispozitie nu poate fi foarte greu iar pentru copii e minunat sa copilareasca impreuna.
Dar cand sunt diferenete mai mari iar e bine. Ma uit la Ana cat de frumos se poarta cu Iulia. Adica are grija de ea, ii intuieste nevoile si dorintele. Ce sa mai, Ana se poarta exact ca o sora mai mare pe cand Elisa e partner de joaca pentru Iulia dar si partener de bataie . V-am scris ca Elisa nu mai reuseste sa o domine pe Iulia imi cere ajutorul cand vine Iulia peste ea pentru ca la kilograme cred ca-s la fel si pitic nu se potoleste daca-i spun stop cand o impinge sau o trage. Si se pune Elisa pe un plans si se rasfata "veau la mama, mamiii". Mi-am adus aminte de o faza comica la baie, Elisa statea in usa cabinei si se alinta, Iulia a venit asa hotarata sa faca si ea baie, a impins-o pe Elisa si s-a bagat ea in cada cu spuma. Ne-a lasat masca. Elisa n-a avut timp sa reactioneze adica sa inceapa bazaiala. Ba ne-am mirat de ea ca a inceput sa zica "ce faci mai pitic, faci baie cu mine?" Da doamne, ca de ceva vreme nu mai e asa geloasa pe Iulia. O mangaie pe cap ca stie ca ii dau dintii si o dor gingiile. Ii da cate o jucarie sa ii distraga atentia sa-i pot pune scutecul zvapaiatei mici. Si mancare ii da, mai ales daca este ea satula , ca in seara aceasta era cu o banana in mana si cand a vazut ca intra Iulia in camera i-a spus repede "tu nu, e banana mea" .
Eu vad o mare diferenta de comportament caci una este sa ai un frate cu doi ani mai mic si alta sa fie cu 6 ani mai mic. Ana nu mai avea chef sa se joace cu papusile ei cand s-a nascut Iulia asa ca a trecut la etapa papusa sora mai mica care i se pare tare interesanta.

Hai ca am scris o gramada despre cum este cu trei copile. Vorba unei prietene "tie nu-ti mai trebuie teatru ca ai acasa"

Corina daca tu ca de abia face Patrick un an si te gandesti la bb3 pai nu cred ca ai rabdare sa fie vreo 5 ani diferenta pana la urmatorul .

Andy, ti-am vazut comorile. Frumosi, bucalati, blonduti, aveti o pereche tare incantatoare.
Iar tu esti daca la ce face voinicul tau rezisti asa bine.

Tu si Olivia si Eliza rezistati eroic fara sa va vaitati de greutati si altercatii intre frati. Nu stiu cum reusiti.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

BraveGirl, La multi ani pt Patrick!

Otilia cred ca are dreptate cu diferentele de varsta...

La noi fetele, sunt f apropiate ca varsta, se mai cearta, mai tipa, sunt si partenere de joaca si de prostioare, le vin idei impreuna...

Si eu la momentul asta zic ca gata, nu mai imi trebuie vreun copil, ca nu fac fata, imi ajung 2

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani, plini de Iubire!
Damian
Edi
Man-Dat Christian
Patrick

Noi, cu varsat de vant. Pe 1 oct s-a jucat cu un copil ce era in plina eruptie. Eram in asteptare de-atunci.
Bb2, bb3, mi se par povesti imposibile pentru noi. Uneori ma rog si-mi doresc sa fiu o mama echilibrata si numai pentru z, sa creasca frumos si sanatos. Bb 2 si/sau 3 nu mai exista pentru noi. Va si invidiez dar va si admir , cand o apuca pe z aia micii, si eu sunt rupta si nu mai gasesc rabdare, nu ma recunosc, strig la ea de numai, imi aud apoi ecoul si vad pe fata ei socul, dar e prea tarziu deja.
Ziceti de varsat de vant , au avut cozonacii vostri? Sfaturi, pareri, asa da, asa nu, orice e binevenit.

O duminica magica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

La multi ani!!!!!!!!!!!
Eduard, Damian, Man-Dat Christian,Patrick

Deja 3 ani... Ma bucur ca, desi n-am mai intrat de mult, de mult, regasesc mamici dragi. Va imbratisez cu drag si ma bucur ca Hera, Corina, Otilia, Andy, Olivia mai au inca un bb.
Tudor merge din august la gradi, program scurt. Maria este in clasa a 3-a. La noi a fost mai simplu pentru ca Maria, fiind cu 6 ani mai mare, ne-a ajutat foarte mult cu Tudor.
Dupa scoala respectiv gradi, stau acasa cu bona, un om minunat care sta cu Tudor de la 6 luni, cand eu am reinceput serviciul.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt urari! Uram si noi cozonaceilor care azi au implinit 3 ani!
I-am luat motzul printului care a ales de pe tava cheia de l amasina, apoi a luat seringa, dar a aruncat-o repede in favoarea cardului bancar, apoi a luat o sticluta de parfum. Deci clar, e baiatul lui tati
Arianna a fost azi insuportabila, pana la urma am lasat-o sa orneze ea cum a vrut unul din torturi, nu a vrut sa se imbrace sa mearga la petrecere, a fost super maraita. Mi-era teama ca o sa fie cosmar la petrecere. Dar m-a uimit: din momentul in care am intral in local, a devenit alt copil. S-a jucat f frumos, s-a distrat, a ras, dansat. A fost foarte frumos.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La mult ani cozonacica Eva.
Mirtha sa iti traiasca printesa. Ce mai faceti? Nu ai mai intrat demult. Ma povesteste-ne cum mai sunteti.
O zi superba sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani Eva!!

Anca pupam zibelina. Cum se mai simte? Esti o mama minunata asa ca sunt convinsa ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha la multi ani pentru Eva!

Corina sa-ti traiasca flacaul!

Mergi la inceput