*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare!
La multi ani cozonaceilor care au implinit 3 ani! Imi era tare dor de voi.
Si noi am inceput gradinita, dar mai intai a racit, apoi a facut o enterocolita virala. Problema e ca Matei este la grupa unde sunt eu educatoare - nu credeam ca va fi o problema- totul este bine , este ascultator pana cand trebuie sa ies din clasa, trebuie sa-l iau cu mine peste tot.Imi dau seama ca pentru copilul meu este mult mai greu vazandu-ma inconjurata de 30 de copii cu care ma joc si pe care ii dragalesc. Anul acesta il las asa, este si mai mic fata de ceilalti copii, va sta mai mult pe-acasa, dar la anul nu stiu ce sa fac, s-o mai schimba? Parca nu vreau sa- l duc nici in alta paarte, am o colega super.Dragele mele mamicute astept pareri si sfaturi din partea voastra.

Pup toti cozonaacei care isi aniverseaza cei 3 anisori, le doresc sanatate, bucurie alaturi de parintii lor dragi!
Cate o pentru fiecare mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani , Damian!!

Leeloo nu cred c-am citit vreodata ceva mai frumos scris de-o mamadin tot sufletul ei.

ginye sper sa fie totul in regula , sa fie o simpla raceala!

andy doua frumuseti! Andrei e un frumos iar Ema e o dulceata . frumoase poze!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Andy am vazut pozele cu galushtele tale . Seamana intr-adevar ca doua picaturi. Sunt duuuuulci si-ti vine sa-i mananci. Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Cum mai stati cu alergiile?

Leeloo m-a emotionat profund postarea ta. Cum sarbatoriti?

Mariana28 instinctul imi spune ca e mai bine sa-ti tii copilul langa tine daca ai posibilitatea asta. Dar judecand mai atent, poate fi greu totusi pentru el sa te imparta cu atatia copii straini... La gradinita unde merg ai mei sunt doua mamici ai caror copii sunt in grupele unde ele sunt educatoare (sau cum s-or numi aici). Am sa le intreb cum s-au acomodat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Damian!

Fetelor, pai la mine e parfum cu Arianna. il iubeste f mult pe Patrick, il dragaleste, sunt rare momentele cd il loveste sau nu-l vrea langa noi. Cd se trezeste, intreaba de el. Dc plecam undeva, intreaba de ce nu-l luam si pe el. El o iubeste f mult, vine ca un catelus si se freaca cu capusorul de ea, o pupa (de fapt deschide gura si o linge ). Singura problema e ca nu vrea sa-i dea jucariile, mereu i le ia si ii da ceva ce considera ea ca e pt el
Mai mare e cearta la noi pt ...iaurt. Am zis ca o sa-i filmez, ca sunt de pomina. Dc ea mananca iaurt, el tipa la ea sa-i dea si se ridica din scaunel sa ajunga la lingurita ei. Dc el mananca iaurt, ea se tavaleste s aprimeasca si ea. Mananca numai iaurt bio Arianna nu vrea alt iaurt, asa ca cheltuim o caruta de bani pe iaurt, pt ca mananca minim 3 pe zi.
Patrick e un scump (cd e linistit, nu cd e crizat ), a invatat sa ceara d emancare, plescaie din gurita, stie sa arate avionul si haraie ca el, se joaca cu masina plimband-o pe covor si face ca motorul masinii (de fapt un zgomot mai ciudat, ca eu nu stiu sa imit si asa a invatat e la mine), zice 'uite' si arata cu degetul, sufla sa miste niste planete agatate de tavan si e asa de scump, ca nu reuseste decat sa scoata sunete, nu si sa sufle etectiv, dar el persevereaza, si e incantat cd se misca planetele, nu-si da seama ca doar eu le misc.
Arianna a inceput sa vorbeasca de ma sperie...face niste fraze, gandeste, face diverse asocieri. Inca nu vorbeste corect, cred ca o sa mergem la logoped. Unele litere nu le pronunta deloc. Are o memorie incredibila. La gradi ii place, si a invatat numai 'lucruri bune": vrea Danonino, ca nu stiu care baiat mananca la gradi, vrea papusa "babie", si altele. Eu stau si ma gandesc, vine o fetita si spune: uite am papusa Barbie,, sau cum? ca nu inteleg de unde stie ea ca papusa e Barbie. Mi se pare o varsta mult prea mica pt a avea deja pretentii de genul asta. Sau nu?
Am vazut poze. Criss, pt prima data (timpul nu-mi permite d eobicei) am vazut toate pozele, le-am 'savurat'. Mi-ai facut un chef nebun de vacanta. Sunteti 2 superbe, iti seamana f mult printesa.
Andy, tare seamana. Nu-mi venea sa cred. Frumosi foc...
Fug la datorie....

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce frumos este la voi in casa. Arata-ne si noua minunile cand se joaca impreuna. Ne este dor sa ii vedem.
Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Damian!

Fetelor, pai la mine e parfum cu Arianna. il iubeste f mult pe Patrick, il dragaleste, sunt rare momentele cd il loveste sau nu-l vrea langa noi. Cd se trezeste, intreaba de el. Dc plecam undeva, intreaba de ce nu-l luam si pe el. El o iubeste f mult, vine ca un catelus si se freaca cu capusorul de ea, o pupa (de fapt deschide gura si o linge ). Singura problema e ca nu vrea sa-i dea jucariile, mereu i le ia si ii da ceva ce considera ea ca e pt el
Mai mare e cearta la noi pt ...iaurt. Am zis ca o sa-i filmez, ca sunt de pomina. Dc ea mananca iaurt, el tipa la ea sa-i dea si se ridica din scaunel sa ajunga la lingurita ei. Dc el mananca iaurt, ea se tavaleste s aprimeasca si ea. Mananca numai iaurt bio Arianna nu vrea alt iaurt, asa ca cheltuim o caruta de bani pe iaurt, pt ca mananca minim 3 pe zi.
Patrick e un scump (cd e linistit, nu cd e crizat ), a invatat sa ceara d emancare, plescaie din gurita, stie sa arate avionul si haraie ca el, se joaca cu masina plimband-o pe covor si face ca motorul masinii (de fapt un zgomot mai ciudat, ca eu nu stiu sa imit si asa a invatat e la mine), zice 'uite' si arata cu degetul, sufla sa miste niste planete agatate de tavan si e asa de scump, ca nu reuseste decat sa scoata sunete, nu si sa sufle etectiv, dar el persevereaza, si e incantat cd se misca planetele, nu-si da seama ca doar eu le misc.
Arianna a inceput sa vorbeasca de ma sperie...face niste fraze, gandeste, face diverse asocieri. Inca nu vorbeste corect, cred ca o sa mergem la logoped. Unele litere nu le pronunta deloc. Are o memorie incredibila. La gradi ii place, si a invatat numai 'lucruri bune": vrea Danonino, ca nu stiu care baiat mananca la gradi, vrea papusa "babie", si altele. Eu stau si ma gandesc, vine o fetita si spune: uite am papusa Barbie,, sau cum? ca nu inteleg de unde stie ea ca papusa e Barbie. Mi se pare o varsta mult prea mica pt a avea deja pretentii de genul asta. Sau nu?
Am vazut poze. Criss, pt prima data (timpul nu-mi permite d eobicei) am vazut toate pozele, le-am 'savurat'. Mi-ai facut un chef nebun de vacanta. Sunteti 2 superbe, iti seamana f mult printesa.
Andy, tare seamana. Nu-mi venea sa cred. Frumosi foc...
Fug la datorie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani Damian!

Corina si Sara e la fel cu vorbitul...face niste asocieri si are o memorie de ma sperie...vorbeam cu tati de un coleg de-al lui , Iordache si ea zice mami Iordache poc cu leaganul la munte...am ramas masca...anul trecut, in septembrie am fost la munte cu, colegi de-ai lui tati si intr-o seara, la gratar acest Iordache a cazut din leagan...deci isi aduce aminte de acum un an
Fabuleaza mult, zice ca are o surioara pe care o cheama Anisia Manina Caninecu, ea fiind Sala Manina Caninecu (Sara Maria Calinescu) si face diverse scenarii cum s-au jucat, unde o sa mearga...
Cand am fost la Mindcare cu ea, am intrebat psiholoaga daca trebuie sa mergem la logoped pt. ca nu pronunta unele litere si a zis ca nu e cazul...abia dupa 5 ani sa ne facem probleme.
De cand a fost racita si a avut si probleme cu stomacul ar manca banane intruna...a avut zile cd manca si 4 pe zi, acum am ajuns la 2,dimineata imediat dupa laptic si cd se trezeste dupa amiaza.Se duce si se serveste singura, am ajuns sa le ascund.
Stiti vreo scoala de dans care primeste copii de la 3 ani?Danseaza intruna si ma gandesc s-o dau la dansuri, face si la gradi si as fi vrut sa continuam.Din ianuarie o s-o ducem de 2 ori pe saptamana la inot, acolo o primeste la 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Damian! Ai o mamica deosebita!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

La multi ani tuturor cozonaceilor! Anul acesta trebuie sa petrecem cu muuullllt tooort ca doar s-au facut mari!

Leeloo am ramas fara cuvinte citind ce ai scris... imi este foarte greu sa exprim in cuvinte ce simt iar citind postarea ta m-am regasit intru totul in ea. Mi-au dat pur si simplu lacrimile Ma intreb doar cum e sa simti asta pentru 2 sau mai multi puiuti...

Anul acesta ne-am mutat si noi cu gradi. Am fost la particulara pana in septembrie pt ca nu exista grupa de cresa in alta parte, iar din 12 sept mergem la gradinita din spatele blocului. Sara a facut foarte bine fata schimbarii, neasteptat chiar, avand in vedere ca n-am avut prea mult timp de pregatiri.
Acum o saptamana a avut vreo 2 zile de plans dimineata, singurele intr-un an jumate de gradi, dar cred ca au fost din cauza oboselii si a unei ingrijitoare mai batrane si autoritare cu care a ramas dimineata. Oricum a depasit momentul si acum e bine.
A tras si ea o viroza, dar s-a simtit ca nu e prima data in colectivitate si are sistemul imunitar mai tabacit. N-a avut decat nasul infundat si a dus raceala pe picioare pana i-a trecut complet.
Pt imunitate noi ii dam niste granule de la o farmacie naturista (nu stiu cum se cheama, dar farmacia e undeva in aviatiei) si nelipsita tinctura de propolis. Ii place atat de mult ca cere singura. Ii dau 15 pic intr-o lingurita cu zahar.

Apropos de memoria si inteligenta lor, sa va povestesc un dialog al meu cu Sara, in baie, vazandu-ma cu un absorbant:
- Mami vreau si eu din ala
- Nu ai ce sa faci cu el acum, mami; o sa ai si tu cand o sa fii mare
- Adica cand o sa fiu si eu parinte
- Da mami;
- Adica cand o sa stau si eu cu un alt parinte...

Pupici tuturor puiutilor si petrecere frumoasa sarbatoritilor!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Iulia,oauuu ce mortala e Sara.M-ai lasat masca cu conversatia voastra.
Lacra,f emotionant modul in care iti creionezi dragostea...
Corina,cred ca e f animata atmosfera cu cei 2 puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
chiar e distractie la noi cu 2 pitici. Sa va spun la baita: prima intra Arianna in cada. Apoi il bag si pe Patrick. Intr-o seara pana sa il asez in scaunel, P. face pipi. Arianna rade in hohote si hatz de cocoselul lui il trage si imi spune: uite ce cocosel mare, eu am unul mic In urmatoarea seara, inainte de baie, cd sa faca pipi, o vad ca se pune in fata Wc-ului, intr-o pozitie tare haioasa si tragea de zor de 'dansa'. O intreb ce face, la care ea imi spune: 'Asa fac baietii pipi la gradi. Fac si eu ca ei, ca sunt mare Patrick are cocosel? Si eu AAAMMMM!!!! (si radea, evident in hohote)

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput