*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 2
Darling_ spune:
Remus . Anes mai povesteste-ne de voi, ce face Ovidiu?
Edi Multa sanatate si acomodare rapida la gradi.
Damian
nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani, ce mai zboara timpul...
Hera ca bine zici cu masochismul... Si eu cred ca ma multumesc cu 2....desi uneori ma trezesc visand la bb3, in orice caz am un sac cu lucruri de bebelus la care nu am putut renunta....cine stie....
La noi merge bine deocamdata... ma refer la gradi, ceva ceva urme fine de muci si un pic de tuse. E bine ca merg doar 3 zile pe saptamana, luni, joi si vineri si am timp sa-i dreg cat stau acasa. Eduard e super fericit la gradi si a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine in engleza. Noi vorbim cu el in romana el raspunde in engleza. E si el un rasfatat si cere sa-i facem si lui ce-i facem lui Alex. Mai noi nu ma vrea pampersi chilot, ii vrea pe cei normali de-ai lui fra'su. Cere sa-i dam cu lingurita...ce mai evoluam nu gluma. E inca gelos , dar parca observ o ameliorare, in orice caz nu-l mai loveste asa tam nisam. Reuseste de multe ori sa ma aduca in prag de disperare, mai ales cand tr sa ne grabim sa iesim pe usa si el refuza sa se lase imbracat, ca vrea sa se imbrace/dezbrace singur.
azi il intrebam daca vrea o banana si era din aceea small size. Si el imi zice, no mami, no baby banana, edu papa daddy banana, adica una din aia mare
monicus spune:
Sanatate multa cozonacelului. Sa nu se confirme diagnosticul. Sa vii cu vesti bune.
Pupam cozonacelul.
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Va multumesc pentru urari! Sa vi se intoarca inmiit! Noi azi am sarbatorit mergand la dr. E suspect de astm. Tb sa facem niste analize mai amanuntite si sper sa nu se confirme diagnosticul. Va pup! |
monicus spune:
Stai linistita mamico... fiecare copil este unic in felul lui. Nu pot sta ca bibelouri in casa. Asta inseamna copilaria, etapa cea mai frumoasa din viata omului, sa te bucuri din plin... chiar facand si nazdravenii ca na... numai asa iti aduci cu placere de anii frumosi.
Nu iti mai face griji... copii cuminti mai rar gasesti... asa ca nu iti mai afce mustrari de constiinta ca ai copii rasfasfati.
Este important ca sunt sanatosi si toate celelalte sunt mai putin importante.
citat din mesajul lui BraveGirl Edi! sper sa nu se confirme diagnosticul! Sanatate! Hera, f tare faza cu masochismul. Sincer, si mie mi se pare f grea perioada asta. Lumea imi zice ca am eu copii rasfatati ca cica sunt si copii linistiti, care nu fac ca ai mei. Or fi, nu zic nu, dar eu pe astia ii am, cu ei defilez si totusi, undeva acolo, intr-un coltisor al inimioarei mele, mai e o speranta pt bebe3. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
monicus spune:
La mult ani cozonacel drag Damian.
Leeloo5979 sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos si va aduca bucurii multe.
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!!! DAMIAN! sa fi sanatos si sa ai parte numai de fericire si dragoste in viata ta. leelo sa iti traiasca flacaul
GINYE sa speram ca nu se va confirma si ca e o raceala mai aparte
ANDY sunteti frumosi rau de tot, ce falcute are fetita si ce flacau e baiatul
HERA ma bucur ca ne-ai mai scris
MAV nu am reusit sa fac ceea ce am vorbit noi din pura superstitie a lui tata ion, nu vrea si pace , ce fac baietii?
de pe la noi am masina de spalat stricata, am desfacut-o cu tata ion de marti a fost bucati prin bucatarie , aseara am asamblat-o, dar nu pot sa ii fac proba sa vad daca merge pana deseara bine ca daca e sa ma iau dupa ce scrie pe un amarat se silicon pana sapt viitoare...adsa ca deseara facem proba explodeaza sau pleaca prin casa
cat priveste copii cuminti cum ziceti si voi zuza afara e super cuminte inaintru turbata, dimi invers afara turbat in casa cuminte...apoi eu merg dupa principiul baba frumoasa? copil cuminte? ei as ....uneori imi zic ca nu e bine ca e dimi asa cuminte ca ma gandesc ca o sa recupereze in adolescenta "cumintenia'...asa ca nervi de oteeeel
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
Olivia26 spune:
La multi ani, DAMIAN!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata.
Lacra, sa va traiasca minunea scumpa si sa fiti cu totii fericiti!
nglcarmen2 spune:
La multi ani!
pentru cozonaceii care au implinit 3 anisori . Sa fiti sanatosi sa puteti creste mari .
Mamici sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatoase sa va puteti bucura de ei.
Mamica cu patru comori,
Adeline(15.02.1995),Flavius Gabriel(28.08.1996),
Luca Ionut(06.11.2008), Matei Cristian(01.01.2010)
leeloo5979 spune:
Cu voia voastra...am sa postez ceva ce am scris ieri...
Va multumesc din suflet pentru urari! Sa se intoarca la voi dublu!
Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mainile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun...
Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cat...
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi cre#351;te
Nici prea frumos, nici prea urat;
Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.
Si mai ales, as vrea sa simta
In orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu...
Poezia Elenei Farago o tot citesc de vreo trei ani, si de fiecare data ma-nfior… Pentru ca icoana mea este el, primul gand cand deschid ochii este pentru el, cand il culc ii murmur incet cat il iubesc si strecor cuvintele de alint care sunt doar pentru el. Niciodata nu am avut mai puternic sentimentul de apartenenta ca acum. Niciodata nu am simtit mai aprig datoria, responsabilitatea, teama si dragostea. Nu stiam ca dragostea poate fi atat de “completa”, sa te consume in asa masura, spaimele au capatat alte valente, vad lucruri pe care inainte nu eram capabila sa le vad, cu atat mai putin sa le anticipez.
Puiul meu, farama mea de Paradis ma face alta. Mereu. Dupa cum am mai spus, nu stiu ce inseamna o mama buna, ce bifeaza exact o mama buna in cv-ul ei, stiu doar ca eu ma straduiesc. Din rasputeri. Si teama esecului ca parinte imi suna inspaimantator, ingrozitor. Ma tem ca as putea da gres atat de usor, ca as putea din prea multa dragoste sa calc alaturi de calea dreapta. Ma rog sa nu o fac, ma rog sa stiu dinainte ce rau va veni si cum pot sa il pazesc.
Dragostea mea nemarginita, ma repet poate si nu in modul cel mai original, cand afirm ca sunt a ta, dupa cum tu esti al meu dincolo de orice granita posibila, de orice intrebare si intamplare.
Dumnezeu mi-a ingaduit sa cunosc cea mai mare implinire ca om, El mi-a dat sansa sa respir, sa gandesc si sa iubesc intr-un fel in care nu am mai facut-o pana acum…
Acum 3 ani, la 09.50 aveam sa devin mamica si lacrimile nu imi puteau fi stavilite...Eram fericita, asa cum nu am mai fost niciodata, iar cel mai aprig si mai frumos vis, devenise realitate...
monicus spune:
Bine ai revenit ... mamica draga... ce minuni ai tu acolo. Sunt asa de dulci ca iti vine sa ii papi. Intr-adevar surioara seamana foarte bine cu fratiorul. La un moment dat ma pierdusem la sfarsit in vizionatul pozelor .. ca tocmai spusesei ca a facut 4 luni si aveai si poze cu statul in picioare.. si uitasem ce ziceai. Seamana izbitor de bine micutii. Sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi si voiosi.
citat din mesajul lui Andy08 Salutare! Intru si eu sa urez la multi ani piticilor care au facut 3 ani deja si celor care vor face pana reusesc sa mai scriu eu! Noi suntem bine, ocupati . Pitica face 4 luni azi, e o scumpa, gangureste, rade, se cearta cu animalutzele ei, e toata un zambet cand ii vorbeste cineva.... Fratiorul e un mic balaur, si-a pierdut orice urma de bebelusie in ultimele 2 luni, a devenit baietel in toata puterea cuvantului. Taraste masinile prin casa de numa' (si cand vede ca Emma vrea sa doarma, zice: " ma duc sa iau masinile care fac mult zgomot".), vorbeste de ne ameteste, sare si se catara peste tot. A inceput si gradinita si e mai ok acum, nu mai plange acolo, se joaca, participa la activitati, dar cand vine acasa o tine numai intr-un plans si un urlet (e suparat ca-l lasam acolo). E si foarte gelos pe Emma, a inceput sa vrea sa o loveasca si parca merge tot mai inspre rau cu gelozia...Asa ca crizele de personalitate de 3 ani sunt in floare la noi, cu tot tacamul: urlat, lovit, raspuns inapoi si NU la orice ii spui. Asteptam vremuri mai bune, pt. ca a avut multe schimbari micutztul in ultimele luni: aparitia surioarei, bunicii care au plecat, mersul la gradinita... Asa ca asteptam sa se mai linisteasca el, sa mai creasca Emma si sa inceapa, incet-incet, sa se joace impreuna (stiu ca mai e mult pana acolo...). Pun si niste poze cu amandoi puiutzii in albumul lui Andrei din contul de cozonacei. Emma seamana f. mult cu Andrei, o sa o deosebiti dupa hainutzele cu flori si cu roz : http://good-times.webshots.com/photo/2165475050104281140iTmveu O sa mai revin. Andy, mami de Andrei si de Emma |