Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 9

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neatza! Mamica unui buburuz |

Nu am cafea azi!

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

NicoletaB spune:
Pe asta am luat-o de cum m-am trezit...
Fara, nu dau randament
Lamaie am eu, daca necesita careva....

cris_09 spune:
Ce m-am plictisit.....
Brocoli: Eu arat ca un copacel! Ciuperca: Eu arat ca o umbrela! Marul: Eu arat ca o inima! Banana: Hai sa schimbam subiectul.........
Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

NicoletaB spune:
De faptul ca nu ai cu cine te conversa pe forum sau de munca?
O familie de viermi traia intr-un rahat. Micul vierme o intreaba pe mama sa:
- Mama, noi am putea trai intr-un mar?
- Da, fiule, am putea trai intr-un mar.
- Mama, noi am putea trai intr-o banana?
- Da, fiule, am putea trai intr-o banana.
- Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat?!?
- Pentru ca suntem patrioti si asta e tara noastra, fiule!

tigruta spune:
Bun gasit dragi mamici..apar si eu dupa multa vreme dar sa stiti ca va citesc mereu dar mai slabut cu scrisul
Scriu mai mult la odiseea de mai iun 2012 ca acum am experienta unei sarcini
imi pare rau sa aud ca si ai vostri sunt bolnaviori..insanatosire grabnica le doresc..
si eu ma plang cu un copil mucos rau, mi-e tare frica de bronsiolita sa nu facem iar asa ca ii fac aerosoli..nu prea l-am mai scos pe afara ca a fost si foarte frig..azi e mai cald si ma gandeam sa-l scot putin..voi cum faceti cand sunt raciti, ii scoateti afara??
Luca nu are febra doar ca ii curge nasul non stop si secretiile sunt verzi
Nana pe unde esti?? sper ca esti bine.am vazut ca n-ai mai intrat la cealalta odisee si ma gandeam ca poate ai fost mai activa aici..asteptam vezti de la tine..
R Cata oau deja 18 sapt?? stii ce ascunzi in burtica?? sarcina usoara in continuare..cum te descurci cu cea mica, burtica a crescut??
eu am fost marti seara la eco si nu stiu ce a vazut dar mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetitza totusi cred ca e devreme la 10 sapt si 4 zile..
Multa sanatate la copilasi..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

R.Cata spune:
Elena, bine-ai revenit!
Noi o sa avem un baietel. Dar mai astept si morfologia de trim 2 sa fim siguri. Burtica a inceput sa se vada. Respir mult mai greu. Am o fetita intelegatoare, asa ca ne descurcam de minune amandoua.
Tu cum mai esti? Ceva stari de disconfort sau totul e bine?
Cris....chiar asa: plictiseala mare la serv sau pe forum?
Alina...pe unde esti?
noapte buna
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201018+

cris_09 spune:
Neataaaaaaa!
Astazi cu alt chef m-am trezit,stiind ca e vineri
Am facut si cafeaua
Era plictiseala si la munca...nici pe forum nu era activitate prea mare..d'astea,de zi cu zi
Cris

NicoletaB spune:
La cafea ma bag si eu, daca tot stau cu ochii pe ceas sa se faca 14 si sa o intind acasa....

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Alina...pe unde esti? www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 ![]() |
Buna!
Sunt aici.
Va citesc.

Am gasit un site cu filme online, si cand am un pic de timp liber, le vizionez.
www.youtubevideo.ro/category/comedie/" target="_blank"> Aici e linkul. Sunt pe categorii si incercati cu explorer daca nu merge cu alt browser.
Wow..deja 18 sapt? Ce-a trecut timpul..
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
O zi buna!

ALINA

Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!