Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata!
Eu vreau o felie de cozonac homemade :-))
noi suntem pe ultima suta cu botezul. Sambata este evenimentul. Sper sa fie frumos cum a fost zilele trecute. Mi-am gasit rochie in victoriei pana la urma.
Da chiar vreau o felie de cozonacccc!!!!
O zi buna tuturor!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Sunt o tradatoare,recunosc!
Luni i-a desfacut cerclajul,prietenei mele Lia,si de atunci m-am mutat la odisee,desi pe mine ma va anunta cand naste,am intrat in febra nasterilor cu fetele de acolosi eu o viteza la scris....nene nene...

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Despre noi...Sebi a vomat ieri de 3 ori,am mers aseara la dr,i-a dat Enterol,Debridat,Sumelium...am sperat ca nu i-a picat ceva bn la stomac si nu i-am dat nimic aseara,dar a vomat iar toata noaptea,a facut si diaree..pe la 3 i-am dat un pliculet de Enterol si parca era mai bine de dimi,la 5 cand s-a trezit RUPT DE FOAME.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

cris multa sanatate lui Sebi!

Tocmai ce-am terminat o carte de citit: www.scribd.com/doc/239103/Parintele-Arsenie-Boca-Ridicarea-Casatoriei-la-rangul-de-Taina" target="_blank">Ridicarea Casatoriei la rangul de Taina.
Merita citita, parerea mea!!
O am si salvata in calculator. Pt cine e interesata o pot trimite pe mail.

O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Ooofff, Cris, sanatate multa lui Sebi....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- sanatate lui Sebi!
Catalina-de botezul cui vorbesti?

Mergi la inceput

Alina- am cartea, dar nu am citit tot. Mai am carti de Arnesie Boca si de Ilie Cleopa. Daca vrei iti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Alina- am cartea, dar nu am citit tot. Mai am carti de Arnesie Boca si de Ilie Cleopa. Daca vrei iti dau.

Mamica unui buburuz

Da, vreau!
Ai adresa de mail.
Mersi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Cris, sanatate lui Sebi. Azi cum se mai simte? Poate este totusi de la mancare.
Alina, Nicoleta vreau si eu acele carti. Multumesc mult!
Sambata botezam un baietel. De asta aveam nevoie de o rochie de ocazie pt gravi.
D-sorul meu a inceput sa fie din ce in ce mai activ. Si mai ales cd o aude pe Miruna razand, vorbind. Parca participa si el la distractie.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Neuronul meu a uitat. Credeam ca botezul unuia dintre copii si-mi dadea cu virgula....

Da-mi adresa ta de mail ca sa va trimit si tie si Alinei o data.

Mergi la inceput