Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 19

cris_09 spune:
Vesti bune de la una din gravidute,nana,nu avem de ce sa ne facem griji,este bine,a facut dublu test si a iesit super ok,in privinta sexului nu e sigura.....
Ne pupa pe toate si ii pare rau ca nu poate intra dar e foarte prinsa cu renovatul apartamentului
Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

cris_09 spune:
PS:Si Ade este bine,foarte cuminitica,rezista eroic programului de masa/somn dat peste cap,plimbarilor prin magazine,etc.
Sebi e mai bine,nu a mai vomat si a mancat bine.Nu i-am dat nici un siropel din ce ne-a dat aseara pediatra,decat un pliculet de enterol si ceai de menta
Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

Ioanact spune:
R.Cata sa-mi trimiti si mie PM cu adresa de mail ca sa-ti trimit cartea, de fapt am mai downloadat vreo doua carti.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Ioanact spune:
NicoletaB multumesc pt mail!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!

NicoletaB spune:
Ti-am trimis 2 mailuri. Mai aveam de trimis dar nu ma lasa yahoo sa le incarc. Mi le inroseste. Or fi virusate? Ar fi trebuit sa tipe calculatorul cand le-am descarcat de pe stick.....

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Ti-am trimis 2 mailuri. Mai aveam de trimis dar nu ma lasa yahoo sa le incarc. Mi le inroseste. Or fi virusate? Ar fi trebuit sa tipe calculatorul cand le-am descarcat de pe stick..... Mamica unui buburuz |
Le-am primit.
Probabil celelalte au o capacitate m mare de nu le poti trimite.
ALINA

Blogul fetelor!

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neatza! Dau o cafelutza si azi! O zi frumoasa! Mamica unui buburuz |

Mai multa pentru mine

Cris

r_ocsy spune:
Neata !
Cris : Sebi nu si-a revenit ? Multa sanatate.
Sofia a racit iar noua pasiune a ei e sa isi sufle nasul pe unde apuca si cand ii vine : bluza de pe ea, patura, hainele de pe uscator etc. iar daca ma vede mergand spre ea cu batista o rupe la fuga pentru ca la cat este de ambitioasa ea vrea sa isi sufle nasul singura, fara ajutorul meu si inca nu a deprins in totalitate miscarea ( mai greu cu mainile, nu stie sa isi prinda nasucul, ea tine batista la nas si sufla
).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."