Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Sebi se plimba cu o pernuta,sau mi-o da mie sa i-o plimb,uneori nu vrea sa iasa nici pe strada fara ea

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010[/i]

Vreau si eu parintii mei!

In primul rand buna ziua ... ca nu am mai intrat de mult.
In al doilea rand , m-a pufnit rasul imaginandumi-l pe Sebi cu pernita pe strada ... noi din fercicire ne limitam la plimbare cu pernita doar prin casa dar in ultimul timp ma scoate din sarite ca se tot tranteste pe jos cu ea si dupa aceea bine-nteles ca doarme pe ea ( am ajuns sa spal husa de nenumarate ori, in curand va fi o zdreanta ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Salutare la toate fetele si floricelele lor

Intru foarte pe fuga ca nu imi mai ajunge timpul deloc ca sa motivez absenta noastra - o saptamana buna viroza respiratorie si inca una de enterocolita , asa fara nici o zi de pauza intre ele, deci sunt franta acum de oboseala, dupa atatea nopti nedormite si atata stress.
Na, acum pot sa zic ca episodul de viroza mi s-a parut floare la ureche pe langa cel de enterocolita pt. care am mers la UPU pt. ca abia am reusit sa ii scad febra lui Alexandru de la 39,7 cu impachetari, deja antitermicele erau parca fara efect.In primele 24 de ore a avut cam 18 scaune, mi-a fost frica de internare daca nu reuseam sa ii dau tratamentul pt. ca Maria trebuia sa ramana acasa si nu sta fara mine, daca plec undeva si 10 minute plange nasol cu spasme.
Pe langa febra si scaune s-a iritat ingrozitor la fund si era rana acolo , urla cand il spalam de durere.
Zilnic imi propuneam sa intru sa va intreb care ati mai patit-o in cate zile ati scapat dar nu faceam fata cu timpul, de la 6 dimineata si pana pe la 1-2 noaptea numai tot bucataream de regim, schimbam scutece fara numar si administram medicamente si pe deasupra si plangea ca il durea burta si vroia numai in brate deci a fost vai de capul meu.
A fost prima noastra experienta de acest gen si mi s-a parut groaznic de greu mai ales ca sunt singura fara nici un ajutor.

Cris acum zic prezent la catalog, nici de FB nu am avut timp, de fapt de nimic.
Si acum ma asteapta inca un vraf mare de haine de calcat

Vreau sa urez sanatate puiutilor bolnavi de pe aici, ai Soranei si Iustinei de Alina, scuze daca mai sunt si altii si nu am tinut minte ca am citit pe fuga si dupa atatea nopti nedormite dau mari rateuri inca.

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Grele saptamani ai avut ... pacat ca nu are cine sa iti dea o mana de ajutor !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Am semnatura noua!!!!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
18+

Mergi la inceput

Asa ... sa va povestesc acum care este jocul preferat al Sofiei mai nou : de-ascunsea . Se ascunde dupa vreun perete si zice bau iar tu mami trebuie sa lasi totul si trebuie sa te duci sa o cauti. Fericire maxima cand treci pe langa ea si te faci ca nu o vezi, o auzi cum chitaie dar nu se misca, e stana de piatra. Se perfectioneaza pe zi ce trece, nu mai e mult pana cand o sa o caut cu adevarat .... de exemplu astazi, eu aveam treaba in camera ei, ea se plictisea de numai si se plimba prin casa cu pernita ei bine-nteles iar eu din cand in cand lasam lucru ca sa o urmaresc. La un moment dat liniste, ea nicaieri. Trec ca fraiera prin toate camerele, ma duc pe hol ea nicaieri, O strig, ea nimic. Ma mai uit intr-o camera, iar o strig .... Sofia pauza, dau sa ma intorc cand aud un chitait ... unde era domnisoara ??? Sub uscatorul de rufe, ascunsa privirii mele de hainele lasate la uscat pe el . Ca sa vezi ce o duce mintea , cauta mami cauta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

Un pupic de la Rares pt nazdravana Ana! Si al meu e pasionat sa se ascunda... Acum are o pasiune noua: sa scoata prizele din perete: racaie constiincios cu degetele pe langa ele si apoi trage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!

Un pupic de la Rares pt nazdravana Ana! Si al meu e pasionat sa se ascunda... Acum are o pasiune noua: sa scoata prizele din perete: racaie constiincios cu degetele pe langa ele si apoi trage...

Mamica unui buburuz

BRRR ... periculoasa ocupatie .

Mergi la inceput

Neata !

Iar este luni .... si vreme inchisa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pe noi ne supara maselele. Dau vreo 4....
Vreau acasa sa fac curat la incaltaminte. Trebuie s-o spal, s-o sortez si sa bag la cutie ce nu mai e de folosit pe vremea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pe noi ne supara maselele. Dau vreo 4....
Vreau acasa sa fac curat la incaltaminte. Trebuie s-o spal, s-o sortez si sa bag la cutie ce nu mai e de folosit pe vremea asta...

Mamica unui buburuz
Si pe Sebi cred ca il supara un dintisor ceva,ca s-a trezit aseara plangand.
Pfff,ce distractie pe tine,auzi,sa sortezi incaltaminte....eu vreau acasa,in plapuma sa mi se vada decat ochii si nasul

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput