Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Voi vreti acasa si eu sunt momentan acasa si sunt fara nici un chef ... teoretic as avea foarte multa treaba, practic nu am chef de nimic !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pe noi ne supara maselele. Dau vreo 4....
Vreau acasa sa fac curat la incaltaminte. Trebuie s-o spal, s-o sortez si sa bag la cutie ce nu mai e de folosit pe vremea asta...

Si pe Sebi cred ca il supara un dintisor ceva,ca s-a trezit aseara plangand.
Pfff,ce distractie pe tine,auzi,sa sortezi incaltaminte....eu vreau acasa,in plapuma sa mi se vada decat ochii si nasul

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica....
Asa de una singura, n-am chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Cafeluta pentru toata lumea!
I-a spuneti :ce jucarii pentru dezvolatarea imaginatiei,creativitatii sau abilitatilor motorii aveti?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata!
Noi nu avem prea multe jocuri. Ceva gen lego....de diferite dimensiuni, o cutie din lemn cu diferite forme geometrice ce trebuie bagate fiecare prin gaura ei, o "chestie" de la ikea cu niste circuite incalcite de fier pe care sunt iar niste forme de lemn, piese de costruit din lemn. Dar ei ii plac alte jocuri: sa faca de mancare, sa danseze, sa joace fotbal, sa se plimbe pe afara si sa vorbim despre orice. Cum vedem o pisica/catel, ne oprim. Ne uitam la oameni, admiram copii mai mari cum se joaca. Noi incercam sa vorbim cu ea foarte mult, pentru ca este foarte interactiva.
Aaaaa, ii mai place sa deseneze. Asa, in felul ei,si ne pune si pe noi. De fapt orice face trebuie facut si de noi.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
18+

Mergi la inceput

Neatza!
subiectul cu jucarii ma intereseaza si pe mine. Eu ma gandeam la Geomag. Oare merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Noi avem asa: cuburi pentru construit (pe care doar mi le imprastie prin casa), un cub colorat prin ale carui fatete trebuie introduse diverse forme geometrice colorate si ele, avem trenulet cu vagoane din lemn frumos colorat, cu mai multe piese pe care le putem asambla in diverse moduri, masinute, ma rog mai multe....insa la mare cautare zilele astea este o masinuta cu telecomanda, de la Matei, masinuta pe care o intoarce cu rotile in sus si apoi apasa pe telecomanda doar ca sa i se invarta rotile, si face un zgomot, asa, de mers in gol care pe mine ma enerveaza, dar lui Tudor i se pare amuzant. Si ii mai place tot de la Matei, o carte cu tablita magnetica, unde scrie el de zor....Mai incercam si cu carti dar noua nu ne place cartea....
Evident, inca prefera cheile, telefonul si telecomanda...
In rest, toate bune.....Va pup cu drag...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Am gasit un site misto: jucarii de lemn punct com (totul e legat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am gasit un site misto: jucarii de lemn punct com (totul e legat)

Mamica unui buburuz

Buna!

Poate www.jucariidelemn.ro.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neatza!
Hai ca dau si o cafea...

Alina eu de asta ziceam, dar e bun si al tau..
www.jucariidinlemn.com

Prepozitia era gresita in ce spusesem eu mai sus.

[font=Comic Sans MS]Mamica unui buburuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Misto,site-urile,mi-am clatit ochii

Mergi la inceput