fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 9
adrianaady spune:
Eu zic ca da, poti merge mai departe.
Cite zile ai de la ultimul cm? Stiu ca in unele cazuri se recomanda citeva zile de utrogestan sau duphaston, apoi o pauza si vine si cm. Cel mai bine ia legatura cu dr, si sigur gaseste el o cale
aristica spune:
angelica daca as face testul, e ca si cum mi-as pierde increderea in minunea care-a inceput inca de la punctie, ma simt de parca as trada "minunea"...nu pot explica, dar e "ceva" care nu ma lasa sa fac testul. Pe langa asta, este, desigur, teama rezultatului negativ care m-ar tranti crunt acum. Prefer sa visez.
Si eu zic, ca poti merge mai departe
doamna draga
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Anastasia_7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui angelica28
Artistica ,eu zic ca este de bine .............................dar nu stui de unde ai atita rabdare in tine de nu faci un test .............si te lamuresti! Mi-au venit si mie analizele la secreti si scrie cam asa :"Frecvente epitelii superficiale si intermediare.Rare PMN.Frecventi bacili doderlein.Absente levuri,absent trichomonas vaginalis. Ma elucideaza si pe mine cineva ....pot merge mai departe cu inseminarea .............asta cind mi-o veni ciclul........? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
Eu zic ca e de bine, Angelica. Bacilii doderlein sunt ca si lactobacilii, fac parte din flora vaginala normala, sanatoasa, deci esti curata floricica. Cand sunt putini bacili doderlein si putini lactobacili, atunci abia avem ph si flora dezechilibrate si suntem mai predispuse la infectii....Deci e numai bine pregatita fetita de start.
Qiao, dc te duci maine la Albu sa imi spui si mie ce iti da tie pt Klebsiella, asa , informativ, ca stiu ca antibiograma poate iesi diferit una fata de cealalta....ca e clar ca trebuie sa ajung si eu la el pt tratament dc nu maine, rog la prima ora sa-mi lase reteta facuta si o iau sambata dimineata de la receptie...ma gandesc din ce in ce mai serios ca am luat-o amandoua de acolo, ca din alta parte...nici de iubareala nu am avut parte deloc, nici altceva nu am facut decat am "pacatuit" cu utrogestanul, altceva in afara de dus la control/eco/etc numai acolo, nu am mai facut....
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Eu zic ca da, poti merge mai departe. Cite zile ai de la ultimul cm? Stiu ca in unele cazuri se recomanda citeva zile de utrogestan sau duphaston, apoi o pauza si vine si cm. Cel mai bine ia legatura cu dr, si sigur gaseste el o cale Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Am 41 de zile de la ultimul cm ......mai stau pina maine ,si apoi il sun pe dr Albu ,vedem ce spune si dinsul!
Artistica,daca tie iti este bine asa ,atunci ,asa sa faci .............pina la urma este buna si starea asta de euforie ,si sincer te admir ,pt cum pui tu problema ,dar eu ma stiu pe mine ,nu as rezista tentatiei sa fac un testulet!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
samira33 spune:
va pup fetelor
eu daca mai aud pe cineva ca se pricopseste cu Klebsiela de la Medlife nu mai fac nicio histeroscopie.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Anastasia_7 spune:
Aristica,mama, chiar ca esti o mina de rabdare si intelepciune.
Eu subscriu la ce a spus si Angelica,oricat mi-as fi impus, nu ma lasa ispita, tremuram dupa facut teste de la cateva zile dupa ET, abia am putut astepta si pe cele 9 zile...iar apoi am chinuit-o si pe mititica de Cami cu beta, sa-l faca mai repede...asa sunt eu,la momente din acestea fierbinti, nu ma lasa inima sa astept, simt ca ma sufoc pur si simplu daca nu fac ceva
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui samira33 va pup fetelor eu daca mai aud pe cineva ca se pricopseste cu Klebsiela de la Medlife nu mai fac nicio histeroscopie. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Samira, nu vreau, puiule, sa te descurajezi..acum ma simt aiurea ca m-am manifestat prea direct....eu sunt necajita foarte tare pentru bebei, ca atat m-am ferit de raceala si altele care mi-au dat tarcoale, ca sa nu mai iau iar antibiotice , si nu m-am asteptat la asa rezultat...de asta fac spume...la candida nu as fi facut asa urat, ca macar stiam de la Anna cum s-a tratat rapid cu ovule, dar cu Klebsiella ajung iar la antibiotice si eu in primul trimestru am luat mult Augmentin si o caruta de No spa forte, Scobutil, Uscosin, perfuzii cu de toate, etc...i-am zapacit pe bebei si nu mai vroiam sa le dau iar antibiotic. Pentru ei sunt asa suparata.
Acum nu stiu sigur, m-am intrebat si eu de unde o puteam lua, si auzind-o si pe Qiao zilele trecute, eu la fel am mai facut o data bazdagania asta pe la inceputul anului cand eram tot in monitorizari la ei si de aia dau si eu cu presupusul...poate totusi nu e luata de la ei...
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
alilumi spune:
dragelor, ari, mamica closca,
uite ca zic eu... rabdarica pana la beta. mi-am propus acum, la fiv2, sa nu fac nici un test de sarcina. de ce sa ma grabesc? ca daca e sa fie, este acolo, pacalicea/pacaliciul mamii drag/a!
asa ca... nu trada miniunea! las-o sa iasa la beta, pe cale oficiala, cu surle si trambite, nu acasa, pe un banal test de sarcina! ma rog, intelegeti voi: covor rosu, orchestra etc. etc.
ce intelepata sunt eu acum, de-mi vine sa ma pup singura, de parca nu as sti ce reactii am din experienta...
toate luptatoarele din linia 1!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui alilumi dragelor, ari, mamica closca, uite ca zic eu... rabdarica pana la beta. mi-am propus acum, la fiv2, sa nu fac nici un test de sarcina. de ce sa ma grabesc? ca daca e sa fie, este acolo, pacalicea/pacaliciul mamii drag/a! asa ca... nu trada miniunea! las-o sa iasa la beta, pe cale oficiala, cu surle si trambite, nu acasa, pe un banal test de sarcina! ma rog, intelegeti voi: covor rosu, orchestra etc. etc. ce intelepata sunt eu acum, de-mi vine sa ma pup singura, de parca nu as sti ce reactii am din experienta... toate luptatoarele din linia 1! Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama! |
Alilumi,, pe Aristica nu o convingem sa faca nici beta macar...de asta spun ca e are rabdare si intelepciune, nu gluma.
Ari se duce direct la eco, pe 20, mi-am notat si eu in memorie bine detot.
Cu testele de sarcina , asa este, mie nici la 11 zile dupa ET nu mi-a iesit nici unul pozitiv si am facut 3, 1-Barza Gold si 2- Sure&Check..iar beta era deja mare, mareee...mi-am facut un test sa il am amintire abia la 17 zile dupa ET, sa fiu sigura ca ies bine detot amandoua liniutele, sa le pun la dosarel. Dar tot beta a fost Marea Veste
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
bccami spune:
V-am intrebat acum cateva zile daca vreuna din voi a avut asa dureri abdominaleca si cum ati facut abdomene toata noaptea
Fetelor, nu mai stiu ce sa fac...de luni un abdomen tare, deasupra buricului, de zici ca am un pietroi in burtica. de atunci stau cocosata de durere, de a inceput sa ma doara si spatele.
I-am dat sms ieri lui albu, m-a sunat, i-am explicat ce simt, era cam nedumerit si mi-a zis sa iau flamexin sau no-spa.
Problema e ca burta de pietroi e tot acolo si e din ce in ce mai tare.
CE SA FAC??
Eu maine ma duc acolo. Nu stiu daca e Albu acolo dar e Androneasca...