fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 10
maruscha80 spune:
cami, esti cumva si balonata? sa nu fi facut si tu suprastimulare...ca altceva nu stiu ce sa zic..
la inceputul sarcinii am mai avut si eu dureri crancene de burta insa treceau cu no spa...hmmm
30+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami V-am intrebat acum cateva zile daca vreuna din voi a avut asa dureri abdominaleca si cum ati facut abdomene toata noaptea Fetelor, nu mai stiu ce sa fac...de luni un abdomen tare, deasupra buricului, de zici ca am un pietroi in burtica. de atunci stau cocosata de durere, de a inceput sa ma doara si spatele. I-am dat sms ieri lui albu, m-a sunat, i-am explicat ce simt, era cam nedumerit si mi-a zis sa iau flamexin sau no-spa. Problema e ca burta de pietroi e tot acolo si e din ce in ce mai tare. CE SA FAC?? Eu maine ma duc acolo. Nu stiu daca e Albu acolo dar e Androneasca... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
Mai Cami, asa am avut eu, dar la mine era hiperstimulare...eu de asta ma intarisem asa, iar in cateva zile incepusem sa iau si lichid mult in burta, asta se intampla la 12-14 zile de la ET. De atunci mi-a fost mie diagnosticata clar hiperstimularea si a inceput nebunia de dupa...
Dar e bine sa vezi, poate nu e vorba de hiperstimulare, poate e doar uterul usor contractat pt ca e in perioada de prindere a sarcinii. Oricum, dc te doare atat de tare si nu trece nici cu No spa forte, nici cu supozitoare Uscosin, e bine sa mergi sa vezi de la ce e.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
samira33 spune:
anastasia,draga mea...nu e nicio problema ca te-ai manifestat.
eu chiar iti multumesc pentru asta ca nu sunt genul de persoana care prefera sa se ascunda cu capu' in nisip si sa sa pretinda ca totu-i bine cand de fapt nu e.
sincer ma ingrijoreaza problema asta...ca io n-am chef sa ma duc sanatoasa si cu dorinta de a ma "face" si mai sanatoasa si sa plec de acolo cu balarii.
pur si simplu n-am chef...imi vine sa ma duc la Albu sa-i spun temerea mea.
si poate ca acum aberez ca ma enerveaza la culme treaba asta...da sa nu dea "uciga-l toaca" sa-mi fac secretii si urocultura dupa histeroscopie si sa-mi iasa Klebsiela ca ii mananc cu fulgi cu tot...la Zero TV in directma vedeti.
in momentul asta parca imi vine sa fac pasul inapoi cu histeroscopia la Medlife.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
salexa spune:
Sotul meu a primit ciprinol din 12 in 12 ore si acelasi unguent 15 zile. Chiar a primit si indicatii inainte sa stim ce este. Dr Mihalca cand, i-a scris reteta, i-a spus sa dea pielicica inapoi sa se unga bine si sa incerce sa o traga la loc fara sa stearga capaliciul de crema. Chiar nu intelegeam ce vrea de la el pana nu am vazut crema. Ustensila de uns o folosesc eu pentru ovul, doar a spus sa il bagam cat mai adanc. Nu a putut sa ia ciprinol decat 13 zile pt ca a trebuit sa nu mai nici o pastila cu 3 zile inainte de punctie.
salexa spune:
Cami eu cred ca putem face tot ce fac si cele care raman insarcinate natural, doar tot in burta tin si ele plozii.
roxana33 spune:
Buna,fetelor,eu pe 17 oct.am punctia ptr recoltarea ovulelor si dr.Albu mi-a zis ca vine pana atunci.Si sotului meu i-a iesit Enterococul de 2 ori la analiza,prima data a luat Ampicilina timp de 7 zile si i-a iesit in continuare pozitiv si apoi,a luat Ciprobay si acum e ok.Mie nu mi-a iesit niciodata nimic,nici la Medlife nici la noi in oras.Va pup!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
aristica spune:
samiruta eu m-am cracanat peste tot prin medlife, m-a ciopartit grizonatul pe viu, consortul a fost cautat si-n gaura neagra pentru prostata, a fost tras de biciul fermecat si-a recoltat mai ceva ca taranul iubitor de grane si nu am luat nimic de prin medlife-ul ala mare.
pupici inteleptei ali si rabdatoarei anastasia
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
roxana luni ai punctia! Asta inseamna ca azi te duci la eco? Sa ne spui si noua cum esti, cate oua ai, ce progesteron ai, cat ai endometrul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Aristica deja nu mai am rabdare eu pina joia viitoare
Samira orice vei face, sa o faci cu sufletul impacat, asta conteaza
Balanta deci se apropie ziua ta,hmmmm
Eu am avut un vis tare frumos, asa ca voi avea o zi minunata
crisia_buc spune:
Buna dimineata fetelor,
si sotului meu i-a iesit in spermocultura de la ML enteroccoccus spp, a repetat analiza inclusiv urocultura la alta clinica si au iesit negative. Eu nu am avut nimic - am facut analizele in alta parte i-am spus dr A ca nu am incredere in analizele facute la ML (sunt medici de la ei care nu recomanda analize facute la ML din cauza ca probele nu sunt pastrate in conditii optime). Med. endocrinolog nu-mi primeste analizele daca sunt facute la ML. A zis ca pot sa le fac oriunde dar nu la ei.
Saptamana trecuta (joi) cand am fost la dansul i-a zis sotului sa faca o spermograma si mie sa repet secretiile, a zis ca vrea sa fie facute la ei. Am facut si AMH-ul, inca astept rezultatul.
Pentru spermograma i-au emis sotului BF in val de 150 lei. A doua zi am sunat la MMF si au avut tupeul sa-mi spuna ca acesta este pretul la ei la MMF pt o spermograma. Cand i-am spus ca am confirmarea scrisa din Centrala ca pretul este de 130 lei, mi-a zis ca a luat sotul alt BF de pe birou. In final, s-a convins ca trebuie sa ne restituie diferenta; daca nu era de acord faceam reclamatie la ANPC.
Acum astept rezultatul si de la secretii, PAP, culturi si daca imi iese Klebsiella le fac reclamatie. Eu fac Histerosalpingografia la Regina Maria. Daca trebuie sa fac si histero probabil tot la ei voi face.
Ari, astept cu emotie ziua de 20. Eu umpleam casa de teste pana acuma.
Stiti cumva daca AMH-ul se lucreaza la ei sau il trimit in strainatate, cei de la Synevo il trmit in Germania.
Va citesc in fiecare zi dar nu am noutati.