fiv dr dragos albu 45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

aaaa, de aici avantajul, ma miram eu de ce va vaitati voi atat. Eu din vre-o 13 clexane am reusit o singura vanataie. Atunci cand am scos acul a iesit sange, iar apoi o super vanataie. In rest, dupa ce le fac, am citit ca nu trebuie sa masezi locul, asa ca stau cateva minute lungita in par si abia apoi ma ridic. Dupa a 2a sau a 3a injectie am incercat sa ma ridic brusc si mi s-a intins usturimea la toata burtica. Deci, ce bine ca am sunculite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi am vazut ca e cam regula, prima monitorizare nu e cu el, asa am si eu.
uite ca acum mi-a picat fisa, mr White e maine acolo ??? la ce ora te duci ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao,la 08:00! incerc totusi sa apar mai devreme... poate ne gasim acolo.

tinuta, pana acum nu am vanatai, nu am masat, am stat in pat si o ora. dar tot ustura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

nu ma duc asa peste el, la prima ora stiu ca are monitorizari. poti sa afli, te rog, pana la ce ora este.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Haideti ca incep sa ma desumflu si eu.. Mi-au venit analizele de la secretie. Mi-au iesit candida si Klebsiella prezente. Cum mama masii de treaba , nu stiu...candida hai ca se face mai des pe sarcina mai ales si avem oricum bacteria in noi gata de activare , dar pe cealalta de unde puii mei am recoltat-o...?! Atat am fugit de antibiotic de cand cu Augmentinul luat 10 zile prin sapt.5-6 de sarcina si uitati ca iar dau de asta.
Sa-mi vina si rezultatul de la urocultura, macar acolo poate e in regula totul...
Am niste nervi pe situatia asta!!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

18+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

[quote]citat din mesajul lui QiaoBing

nu ma duc asa peste el, la prima ora stiu ca are monitorizari. poti sa afli, te rog, pana la ce ora este.

dar nu prea am cum sa fac lucrul asta...
pana maine, no news...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Angelica tu cum mai esti ? a venit cm ?

Iubita mea eu sunt ok,dar ciclul nu vrea sa vina si pace ,nu stiu ce sa fac sa imi vina ,deci nu pot sa cred ,nu ma intirziat niciodata atit...............!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

hai ca de 5 ore stau cu ochii-n chiloti si incerc sa deslusesc urme-n hartia igienica. Pe la pranz am vazut o pata mica, de-un rosu pal, pe hartia igienica alba...si de atunci zambesc si beau apa intr-una, ca sa ma duc des la baie, sa vad daca a mai aparut ceva, dar nu mai e nimic (bine, e pilaful de la utro, da' asta e deja o prelungire a dodoascei)...si-s intr-o alta lume, intr-una de vise, in care unul dintre cei 4 prichindei a razbit...si astept. Dar astept increzatoare.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

hai ca de 5 ore stau cu ochii-n chiloti si incerc sa deslusesc urme-n hartia igienica. Pe la pranz am vazut o pata mica, de-un rosu pal, pe hartia igienica alba...si de atunci zambesc si beau apa intr-una, ca sa ma duc des la baie, sa vad daca a mai aparut ceva, dar nu mai e nimic (bine, e pilaful de la utro, da' asta e deja o prelungire a dodoascei)...si-s intr-o alta lume, intr-una de vise, in care unul dintre cei 4 rpichindei a razbit...si astept. dar astept increzatoare.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Artistica ,eu zic ca este de bine .............................dar nu stui de unde ai atita rabdare in tine de nu faci un test .............si te lamuresti!
Mi-au venit si mie analizele la secreti si scrie cam asa :"Frecvente epitelii superficiale si intermediare.Rare PMN.Frecventi bacili doderlein.Absente levuri,absent trichomonas vaginalis.
Ma elucideaza si pe mine cineva ....pot merge mai departe cu inseminarea .............asta cind mi-o veni ciclul........?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput