fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 7
Anastasia_7 spune:
Qiao, tu vorbeai la un moment dat, cand vorbeau fetele de luare in greutate pe sarcina, de un caz cu gemeni, fiecare peste 3 kg la nastere si mama care a luat numai 9 kg in total?! Sau am visat eu?!
M-am uitat si eu azi pe graficul de marti, de la eco, pt fiecare bebelus si mi-a trecut prin cap chestia asta, aveam impresia ca tu mi-ai spus...sau altcineva, nu stiu..
Nu se pune problema la mine, ca sigur voi lua mult mai mult,deja am 5 in plus si cel mai important e sa fie puii sanatosi, sa se dezvolte normal, dar te intreb ca mi se pare totusi o raritate cazul...asta dc nu am ramas eu cu gandul asta dintr-o viata paralela... si am incurcat borcanele..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
bccami spune:
Anna .
Exact cum spui si tu nu vreau kama sutra sau cine stie ce pozitii nazdravane dar sa stiu ca totusi odata la nu stiu cat timp si in functie de starea mea, am voie sa fac.
Nu sunt nimfomana, nu ma intelegeti gresit, dar vroiam sa stiu daca, cand, cum...
mai mult sunt pt baia in cada decat pt sex . Ca am piciorutele reci mai mereu si cum vine toamna, cel mai bine merge o baita in cada.
Bine-nteles ca nu vreau sa risc sarcina pt aceste mici beneficii
Aristica, te asteptam cu vesti bune
QiaoBing spune:
Nasti da eu am zis, era o fata de la topicul cu trombofilia.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
ari,
lasa tu marea aia rosie si mai bine vizualizeaza cel mult neste pete de-alea de implantare, daca tot te gandesti la rosu! trecutul e trecut, acum e acum!
cami,
eu am descoperit baile la picioare (am aceeasi problema ca si tine cu "raciturile") si sunt multumita, pentru ca si eu ador baile dar... nu e voie.
anastasia,
nasa mea cand era gravida cu tripletii, a luat vreo 10 kg. fiecare bebe a avut la nastere in jur de 2 kg si ceva (nu mai tin minte exact pentru ca s-a intamplat acum 5 ani!!!). dupa ce a nascut a pierdut foarte repede surplusul, dar, depinde de organismul fiecarei mamici.
cat despre mine, ieri am inceput toate injectiile navala si maine ma prezint la a doua monitorizare. inca nu ma dor... doar clexanele ma ustura...
si pentru vesti minunate de la toate!
QiaoBing spune:
Nasti ma gasit postarea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165418&whichpage=12
alilumi cu cine faci eco maine ? tin pumnii pt valori bune.
eu sunt inca in faza de Clexane. la prima injectie am reusit si prima vanataie. fata de decembrie si mai, acum am un strat de sunculita si nu se mai vad vasele de sange. nu stiu cum o sa fac cand oi avea de intepat 3.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Nasti ma gasit postarea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165418&whichpage=12 alilumi cu cine faci eco maine ? tin pumnii pt valori bune. eu sunt inca in faza de Clexane. la prima injectie am reusit si prima vanataie. fata de decembrie si mai, acum am un strat de sunculita si nu se mai vad vasele de sange. nu stiu cum o sa fac cand oi avea de intepat 3. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Merci, Qiao! Ai cautat si pagina, punctuala foc! Eram curioasa dc mi-am imaginat eu sau asa e
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alilumi ari, lasa tu marea aia rosie si mai bine vizualizeaza cel mult neste pete de-alea de implantare, daca tot te gandesti la rosu! trecutul e trecut, acum e acum! cami, eu am descoperit baile la picioare (am aceeasi problema ca si tine cu "raciturile") si sunt multumita, pentru ca si eu ador baile dar... nu e voie. anastasia, nasa mea cand era gravida cu tripletii, a luat vreo 10 kg. fiecare bebe a avut la nastere in jur de 2 kg si ceva (nu mai tin minte exact pentru ca s-a intamplat acum 5 ani!!!). dupa ce a nascut a pierdut foarte repede surplusul, dar, depinde de organismul fiecarei mamici. cat despre mine, ieri am inceput toate injectiile navala si maine ma prezint la a doua monitorizare. inca nu ma dor... doar clexanele ma ustura... si pentru vesti minunate de la toate! |
Alilumi, pai dc dc a luat numai 10 kg nasica ta si cu trei bebelusi in burtica, cu peste 2 kg fiecare, asta inseamna ca cel putin 6 kg din 10 au fost bebeii, iar celelalte 4..placenta, lichidul, marire uterului, s-au cam dus kg toate doar la nastere. Oricum, sigur nu i-a mai ramas mare lucru de dat jos dupa momentul nasterii, asta e sigur.
Pt injectiile dureroase cu Clexane, ca o mai patesc si eu, pun imediat dupa injectarea serului un cubulet de gheata pe locul respectiv sau un pachet inghetat de ceva, luat de la congelator. Si il tin putin acolo, aplic numai pe locul cu injectia, nu pe toata burtica. Si trece durerea repede
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
QiaoBing spune:
exista un avantaj al stratului de sunculita ... nu ma mai ustura aproape deloc Clexanul
alilumi spune:
qiao, saru'mana! si tin pumnii si eu pentru tine (si pentru toate)! (de) maine am eco cu mr. white (spre deosebire de data trecuta, care, conform mailului cu programari de la miss lucia, se pare ca va ramane o exceptie)
anastasia, saru'mana pentru pontul cu gheata! am sa-l incerc!
da, nasa mea avea silueta si inainte de sarcina si si-a pastrat-o si dupa fara sa faca eforturi. imi amintesc cu amuzament ca pe la 2-3 luni cand am inceput sa plimbam copiii prin parc (o adevarata odisee cu tripletii, cu carucioarele, cu trotoarele, e-heee!!!), o mai intrebau babutzele: "Da' maica, unde i-ai tinut pe toti?!", ca deh mitica cum era... Bine si cu 3, va dati seama ca slabesti numai uitandu-te la ei...
cat despre sunculita, spre bucuria mea, am ceva mai multa decat in martie, si intr-adevar se simte diferenta! dat tot ustura, pacostea mica de clexane!