fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaady spune:
Qiao prietena ta din Olanda este cea despre care ne-ai povestit ca a ramas gravida cu tripleti la 40 de ani? sper sa fi retinut eu corect...
aristica spune:
- am avut ieri o discutie despre beta - cu adriana - apoi cu sotul. si el zicea sa fac beta luni, dar ce rost are, daca normal, mie mi-ar veni ciclul pana luni? Si intotdeauna mi-a venit peste tot tratamentul de sustinere. Apoi s-a ma gandit el putin si-a zis sa-l facem vineri...dar ce rost are/ Daca e negativ sa-mi stric weekend-ul, cand oricum, daca ar fi negativ ar veni ciclosul? Asa ca am zis ca nu-l fac. ce se poate intampla? Ori vine, ori nu vine marea Rosie...mare branza, marea asta tot vine de cativa ani buni
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
tudoralexa si mie mi se pare extrem de ciudat. eu as fi vrut sa repet urocultura in alta parte, dar in ziua cand am avut rez mi-a venit si cm, inca nu a trecut (iete ca luna asta am depasit 2,5 zile chiar !) si intre timp am inceput si antibioticul. si nici sotul nu a apucat sa repete in alta parte. dar dupa ce terminam tratamentul repetam in mod sigur in 2 locuri.
azi am avut si rez la urocultura sotului care a "cristal clear". nu ar fi trebuit sa ajunga si la el Klebsiella ?
adrianaady chiar ea ! prima sarcina a fost cu risc, a stat in pat 2 luni, a nascut la 7 luni, la urmatoarele 2 nu a mai avut nici o problema. oricum, e genul care nu sta locului, chiar daca ii zice dr. dar ea e un caz fericit, sunt fete care stau aproape toata sarcina in pat ca sa poata ajunge cat mai aproape de termen.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
cami ai si tu rabdare si cu baia si cu sexul pana ti se confirma ca e ok sarcina la 6 sapt, aoi vezi ce zici si Albu
mie mi-a zis ca e ok la amandoua dupa varsta asta, ca oricum copilule un bob de mazare si n-are cum sa-i faca rau sexul, mai tarziuor el oricum pluteste in lichid; si nu cred ca ai sa faci sex pe pereti sau mai stiu eu ce ca sa-l deranjezi prea tare.
qiao iti faci prea multe griji pt infectia sotului, s-ar putea sa nici nu fie si sa mai fie si pe la ML niste balarii prin laborator; eu am facit fiv in conditiile in cate sotului ii tot aprea in spermograma e-coli, l-am tratat de 3 ori, n-a mers, i-am zis lui Albu ca ori imi face, ori ma duc in alta parte, si mi-a facut
artistica, ai si tu dreptate, de ce sa-ti strici weekendul si dc tot zici ca dc e sa vina vine el oricum, mai bine stai pana luni si mai vezi, oricum speram sa fie de bine
31+ cu
adrianaady spune:
Qiao oricum ma bucut tare pt prietena ta
Ceea ce am vrut sa evidentiez este diferenta intre aceste femei care inoata, fac sex, merg pe bicicleta, fumeaza sau alearga ,sapa campul la tara si mai trag si cite o dusca, dar care ramin insarcinate destul de usor (ba chiar si la 40 de ani) si noi, astea care tot scriem pe aici, ne luptam cu analize si investigatii, cheltuim mii de euro, stam cu picioarele pe pereti luna de luna,mancam stiu eu ce minunatii ( ca am auzit ca ne-ar ajuta)....
Si cred ca deja am spus prea multe in ultimele zile pe tema asta, pina la urma fiecare procedeaza cum crede de cuvinta.
Anna din cite stiu eu aceasta analiza nu este legala la noi in tara.
Aristica tu faci asa cum simti, doar stii asta Auzi tricoul ala e pus bine da? Eu am refacut ieri amh, asa ca il astept timp de vreo saptamina si apoi o sa vad incotro o iau. Eu de la Albu vreau un singur lucru, daca nu il obtin, merg mai departe
Anastasia_7 spune:
Anna, , sa stii ca si eu am sperat in sufletul meu sa fie pereche, dar daca asa a fost sa fie, sunt fericita oricum, sanatosi sa fie amandoi. Ma pregatesc sa fiu o soacra blanda inca de pe acum Eram noi curiosi foc sa vedem dc e si vreo pasarica pe acolo, dar pana la urma, cand intr-un tarziu a reusit d-na dr sa ii prinda pe amandoi cu piciorusele desfacute ca nu vroia niciunul sa stea cum trebuie la eco nicicum, si am vazut la fiecare cate o pruna mititica, acolo, mi s-a muiat inima cu totul, nu mai puteam de dragul lor.
Noi nici nu mai avem nimic la congelat, imi pare tare rau din cauza asta...ar trebui sa reiau schema cu tot tacamul dc am vrea inca un bebe mai tarziu.
Ne gandim noi acum ca poate, dc mai avem putere dupa si suntem mai putin stresati si ne-om descurca, poate iese fetita natural peste 3-4 anisori. Cum va vrea Dumnezeu, mai intai de toate sa fie flacaii din burtica sanatosi
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
angelica28 spune:
Anastasia ,te pup si pup si feciori mici din burtica ,ma bucur enorm ca sunteti ok ,in sfirsit aud vesti bune una dupa alta ,ca ne bagasei in sperieti la inceput!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Anastasia ,te pup si pup si feciori mici din burtica ,ma bucur enorm ca sunteti ok ,in sfirsit aud vesti bune una dupa alta ,ca ne bagasei in sperieti la inceput! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
Multumesc, puiule! Ma rog sa fie bine de acum incolo, sa fi trecut greul si sa stea bebeii cuminti acolo, cat mai mult timp
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
QiaoBing spune:
Angelica tu cum mai esti ? a venit cm ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tudoralexa13 spune:
mare dreptate ai adrianaadyla fel gandesc si eu.
unele parca fac in ciuda dupa ce raman gravide sunt mai active, le apuca dorul de duca, mersul in cluburi, escaladat munti si 100 metri garduri.- ma refer la cele care raman fara probleme nu la noi care plangem in pumni si ne chinuim de parca am fi fost Hitler intr-o viata anterioara.
pana la urma nu avem ce face asta este crucea noastra si o ducem cu demnitate.
sigur vom reusi este o chestiune de timp.....atata tot
aristica te sustin si astept beta sau ecografia cu sufletul la gura parca ar fii pt. mine