fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 22
adrianaady spune:
Si eu am zis sa continue tratamentul, dar sa repete un beta maine, daca creste ( ar fi super minunat)continua tratamentul, daca in schimb este 0, nu vad rostul pentru care ar mai continua tratamentul inca 5-7 zile.
QiaoBing spune:
bccami cata albunima ai facut ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alexa1986 spune:
Buna ziua tuturor,
Draga mea Artistica sunt alaturi de tine si te apreciez atat pe tine cat si pe sotul tau pentru ambitia si perseverenta voastra, de aceea D-zeu o sa va indeplineasca dorinta cand va asteptati mai putin, asadar nu va pierdeti credinta, te imbratisez din tot sufletul.
Noi suntem in asteptarea rezultatelor de la pachetul de spermograma, va tinem la curent.
O zi buna va doresc si sunt alaturi de voi.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
bccami spune:
Qiao, 2 saptamana asta si una saptamana trecuta. Plus cele 2 care le-am facut la punctie si ET.
QiaoBing spune:
bccami ma gandeam la cazul Anastasiei, la ea s-a rezolvat pana la urma fara punctie si parca a facut albumina aproape zilnic.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
bccami spune:
Da, a facut cate 2/zi timp de 2 saptamani... nu stiu ce sa zic. vorbesc cu albu maine iar
QiaoBing spune:
fetele, e vreo interdictie de a face sport pana la punctie/ET ?
aristica spune:
qiao din contra, e chiar indicat sa faci miscare.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
fetele nu stiu cum am facut dar am racit ..........si ma intrebam am voie sa iau ceva de raceala ,...........sunt in a 7 zi de stimulare ...................as bea un pliculet de coldrex ,ce ziceti ,am voie?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angelica de ce nu ?