fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 21
anna_a spune:
stai linistita artistica, nu o sa se intample nimic de la un pic de pepsi si nici de la cateva tigari, macar sa fie bebe ca o sa fie bine, nu ajunge la el o cantitate asa mica
ralu, am citit si eu ca o sa mai dispara senzatia de sufocare dupa ce mai coboara sarcina, a mea mi se pare ca e si sus rau, dar pana la urma asta e bine ca nu e pericol sa iasa, mai stau ele macar 3-4 sapt si dupa 34-35 sapt din pct meu de vedere pot sa iasa; am tot citit pe forumul de gemeni si am vazut fete care au nascult la 34 sapt, copilasi mici, de 1500-1600 si care erau f bine
31+ cu
adrianaady spune:
Aristicule nu e bai sa fie incertitudinea asta inca o saptamina, repeti beta maine si vezi negru pe alb cum sta treaba. Nu stiu ce o fi fost in mintea lui Albu sa te tina inca o saptamina sub tratament, nu are nici o logica, cred ca s-a grabit putin cu raspunsul lui. Daca repeti beta maine, vezi sigur care este realitatea si procedezi in consecinta.
Despre dna Vaduva nu mai comentez nimic
maripet spune:
Ari, te imbratisez!!!
Sa inteleg ca si la mine a fost sarcina biochimica avand in vedere ca am avut beta 7? Mie nu mi-a spus nimic. Embrionii mei au fost de calitatea 1 si aveau 6 celule fara fragmentatii. I-am transferat la 2 zile. M-ai pus pe ganduri.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
aristica spune:
doamna mea nu mai sunt in stare sa fac beta ala, crede-ma. nici pipi pe teste nu mai fac...daca s-ar putea, as manca niste scorta de copac si in functie de ce gust simt, poate ma prind si eu ce sa fac
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
ca sa stau linistita dupa cele 7 zile, fara mustrari de constiinta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
aristica eu cred ca Albu nu vrea sa renunte la lupta, daca tot a obtinut ceva de la tine. si daca Albu nu a zis nimic de biochimica, de unde a scos-o Vaduva ???? Eu as continua - nu am renuntat nici cand imi zicea dr ca ma suspecteaza de extrauterina si asa am pierdut trompa. solutia propusa atunci era chiuretaj biopsic si daca nu gaseste nimic in uter inseamna ca e pe trompa. am intrebat daca mi-l baga inapoi daca era unde trebuie, asa ca am decis sa mai astept pana as fi avut o certitudine, sa se vada la eco (aparatul nu era asa de performant atunci). in situatia ta, inca o saptamana de intepaturi e floare la ureche. cu neuronul e mai greu, pt ca o mare parte din lupta e acum acolo - si pt el iti tin pumnii, sa se tina bine pe linia de plutire si sa ia decizile cele mai intelepte.
te-ai apucat de organizat petrecerea din w-e ? o buna ocazie sa te mai detasezi de problema
fata luptatoare
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ralu_mv spune:
Aristica, te inteleg foarte bine cu urmatul taratamentului, ca sa stai tu linistita ca ai facut tot ce ai putut, ca acum asta e tot ce se mai poate face, si poate cu ajutor de sus, vine o minune
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
bccami spune:
Aristica - intr-adevar o luptatoare.
Nu stiu daca as putea trece prin cate ai trecut tu si nici nu stiu daca as vrea...daca tu vrei si poti, eu te sustin cu toata inima
De mine, ce sa mai zic, maine ma asteapta o punctie evacuatoare, care era cat pe ce sa o fac astazi dar l-am rugat pt dl dr sa ma lase pana maine.
Am bagat si albumina dar se pare ca am lichid in burtica si tb scos. Pot spune ca azi ma simt mai bine ca luni dar dl dr stie mai bine.
Va pup fete frumoase cu burtici si cu viitoare burtici . Aveti incredere in reusita voastra.
Ralu_mv spune:
Cat despre calitate embrioni, eu zic ca nu spune mare lucru faptul ca sunt clasificati cat. 1 in primele zile, ca totusi nimic nu garanteaza ca ei sunt ok genetic si se pot prinde in conditiile unui endometru primitor. Iar asta mai departe e doar noroc, parerea mea ...
Dar trebuie sa ne alimentam cum trebuie, sa evitam factori nocivi (daca mai putem), sa evitam stresul, etc., sa sporim sansele de producere a unor embrioni cat mai buni si sa speram in ajutor de sus, intr-un hazard norocos, sau in orice ar mai crede fiecare ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite