fiv dr dragos albu 45

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

si eu am incercat sa vorbesc astazi cu el, dar la fel, am primit tel de la vaduva, deci sun-o direct pe ea. mie mi-a raspuns la intrebarea daca mai continui sau nu cu tratamentul, dar cum mi s-a spus ca a fost sarcina biochimica, il opresc.
la anu, de la capat.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

ari offff...

am tot urmarit topicul de cateva zile, sperand...
dar nu inteleg cum a ajuns la concluzia ca a fost sarcina biochimica... ai facut beta pana la urma??? ca ieri dimineata parca nu ai mers si nu am vazut nici o postare de-a ta cu rezultatul...

ia spune, te scot la un profiterol la sfarsit de saptamana???

Laura

10+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Imi pare rau, Aristica, dar cum vine asta sarcina biochimica ? Ce s-a intamplat ?

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Ari, imi pare foarte, foarte rau... Alte cuvinte nu mai gasesc potrivite pentru ca m-a intristat mult vestea ta, dar sper si cred cu tot sufletul in forta ta enorma si increderea pe care le lasi sa se vada si cand scrii aici. Iar lupta trebuie continuata, cand vei simti tu ca esti pregatita

Eu sunt cu fundul in sus detot...am aflat ca am Klebsiella si in urina, plus E coli. Ultimii nu stiu cum pisicii lor au ajuns si ei, ca nu am mai avut E coli de ceva timp...iar cu Klebsiella va trebui sa trec iar pe Augmentin. Imi era asa dor de panarama asta de antibiotic.

Am ramas si fara telefon...a venit finutul parintilor mei la noi ieri si a scapat telefonul dupa sifonier...in seara asta va fi operatiunea "Scoaterea telefonului",o sa-si rupa spatele frumosul meu la cata greutate are de dat la o parte, cu 2 dulapuri inalte pana in tavan si f grele...asa ca diseara se va schimba orarul de masaj, o sa-i fac eu masagel la spate, dupa atata mutat..

Qiao, puiule, ti-am spus si eu ca nu e de glumit cu gargaunii astia. De tratat se trateaza, la mine, ti-am spus, a durat 10-12 zile tratamentul, am facut amandoi atunci, iar apoi totul a fost curat pana acum, insa noi atunci eram in timpul analizelor, monitorizari ovulatie, sa vada dc facem sau nu inseminare, FIV, etc....deci nu eram cu schema inceputa. Tin minte ca eram suspecta de candida la inceputul schemei de FIV si chiar si la candida Albu mi-a spus ca dc iese, va trebui sa oprim tot, nu vrea sa riste sa facem tratamentul pana nu iese secretia ok. Eu am avut noroc atunci ca nu a fost candida, se modificase secretia de la vreun dezechilibru hormonal, stres, etc....dar dc a fugit si de candida, care nu e atat de periculoasa in faza incipienta, cu Klebsiella se pune probl mai serios.
Important e sa se faca tratamentul , eu cred ca nu va mai fi nevoie sa il repeti, va disparea dupa primul tratament, ai s avezi, dc ti-a iesit numai o singura data, e clar ca nu e atat de rezistenta, nu e de mult timp in organism, tu doar ti-ai tot facut in ultimul an analizele de secretie si nu ti-a iesit pana acum.

Si apropo de Institutul Cantacuzino, eu si sotul ne-am facut in timp multe analize acolo, inclusiv spermograma sotului, etc...deci se poate duce si pt barbati proba si pt urocultura. Noi cand am facut spermograma acolo, am adus proba de acasa, ne-am grabit sa ajungem in timp util. Nu stiu dc acum au alocat vreun spatiu acolo special pt recoltarea probei pt ei(baieteii).

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

19+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

gata, am scapat de internare
colul cica nu mai e asa deschis, fetele stau tot transversal, desi si-ai schimbat pozitia, una cu capul in dreapta si alta in stanga, cum o mai fi avut loc sa se intoarca nu stiu. Oricum e bine, a zis ca ne mai vedem peste 10 zile - 2 sapt asa; le duc eu pe caprite pana la 34-35 sapt macar; pana la 37 nu stiu dc ajung; deja ma termina la respiratie ca mi se pare ca e sarcina f sus si ma tot apasa pe diafragma si ma cam sufoc si-mi sta toata mancarea-n gat

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

yupppyyy :) bravo anna...ce bine!

Ai fost la albu sau la celalalt? Oricum, vestile sunt bune si ti-am zis, eu cred ca veti fi ok toate 3 :)

cu mancatul si eu am probleme, am inceput sa nu mananc prea mult seara, desi atunci ma apuca toate poftele :)...trebuie sa mananci putin si des, altfel e greu. desi nu am gemeni si eu am o burta destul de mare, ca se tot mira oamenii si pana si mie mi se pare curios, ma intreb cat se mai poate mari 2 luni de acum incolo...fiindca deja mi se pare impresionanta :)...vedem...nu va fi usor in perioada urmatoare da ne mai vorbim aici pe forum si parca este altfel

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

am fost la Polizu, daca nu m-a mai stesat cu internarea nu stiu dc ma mai duc la Albu, ca nu o sa aiba ce sa-mi zica mai mult de atat
nu mi-am mai masurat burtoiul, dar aveam 108 in "talie" acum 2 sapt parca, asa ca....

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anna, bine ca a trecut pericolul ! Si cum esti tu ambitioasa, le duci pe caprite cum le zici tu (cred ca si eu daca as avea doua fete le-as spune asa :) ) pana va fi cel mai bine pentru ele !
Apropos de "Cu burta in gat" si probleme de respiratie, evident ca nu stiu cum e, dar o prietena de-a mea care a nascut un copil la 4kg suferea de acelasi lucru, pana a coborat burta, undeva dupa 32-33 nu mai stiu bine.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

of, ari, ma impusc again and again.ceteste pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

am citit, nu-i bai, ca vorbisem si cu samiruta ieri.
Eu acum, ce sa va zic, am facut ieri beta, care e 2,35. Ii dau sms lui Albu (ca nu raspundea la tel), ii zic cat e beta, si-l intreb daca-i ok sa opresc si eu injectiile, ca deja am 2 cataroaie, unul pentru fiecare buca-n parte. Dar ma suna vaduva, care-mi spune: ati avut sarcina biochimica, deci intrerupeti tratamentul. Eu acuma, zic, ok, na, la valoarea aia, e normal, asa ca sar peste utrogestane si mai trag si vreo 5 tigari c-un pepsi, ca deh, imi lipsisera. Apoi ajung acasa si vad sms de la Albu: nu intrerupeti tratamentul, il continuati si repetati beta in 7 zile.
La aceasta veste, consortul meu a facut ca un personaj din povestirea samirei: imi tot baga si scotea acul de la progesteron, direct in buca stanga, d-am stat cu ochelarii de cearcane-n fund aseara.
Deci la mine e un fel de agonie prelungita inca o saptamana.

cat despre sarcina biochimica, am citit si eu pe net - e sarcina care apare doar in testele biochimice 9de aici si denumirea), dar nu se concretizeaza cu embrion care are activitate cardiaca, vizibila ecografic. cele mai frecvente cauze, sunt cele defecte la nivelul celulelor embrionului. Si mi se parea ok aceasta explicatie...unde mai pui cat de bun era pepsiul ala

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput