fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 23
Anastasia_7 spune:
Bccami, mai mama, dar cum esti totusi in burtica, in abdomen ma refer? Esti foarte, foarte balonata sau nu evacuezi deloc apa, de ce te baga direct pe punctie?
Ma gandesc ca Albu vrea sa fie mai prudent, poate de asta iti scoate lichidul inca de pe acum, ca altfel, dc nu ai avut pana acum complicatii, se rezolva cu albumina si cu praful de proteine,plus tot regimul din perioada asta....
La mine a fost f mult lichid, ovarul drept si el inflamat rau, lichid in pleura, spre plaman, sonda pusa pt urinat, ca altfel nu mai puteam, rinichiul dat si el peste cap, dar s-a bagat albumina multa, no spa, scobutil perfuzii, antibiotice si intr-un tarziu, au cedat..La mine nu a vrut sa facem punctie pana nu incercam tot ce se poate.
De aceea ma gandesc ca tie, Cami, ori ti-a fost si iti este , mamica, rau si ai facut intr-adevar hiperstimulare in toata regula ori isi ia dr Albu toata masurile preventive pt a evita sa nu apara complicatii, cum a fost la mine, si atunci e mai bine decat sa te chinui apoi o luna intreaga.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
19+ cu 2
angelica28 spune:
fetele ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog :eu simbata iau motul finutului meu ,si mama lui spune ca turta se face numai la fetite ,la baietei nu ,eu stiam ca la orice copil ......voi cum stiti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
samira33 spune:
angelica,baietilor pe care i-am botezat eu nu le-am facut turta.
turta se face si se rupe deasupra capului doar fetitelor.
baietilor li se taie cate un smoc de perisor in forma de cruce si daca parintii vor si codita.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
QiaoBing spune:
angelica ca nasa de 2 nazdravani, iti spun sigur ca la baietei e fara turta. doar taiat de mot, ales de pe tava etc
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
turta se face doar la fetita. dar comanda un tort, daca vrei sa fi sigura ca nu te prezinti "mai jos" daca nu iei turta.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
Multumesc fetelor ,am dat si citeva telefoane ,si parerile au fost impartite ,ba ca trebuie ,ba ca nu ,mama copilului este din Bucuresti,si mi-a zis ca ea stia ca nu trebuie turta ........asa ca nu vreau sa ma fac de cacao ,o face si la un local ,nu vreau sa se uite lumea crucis la mine ,asa ca am zis ca nu o sa fac turta !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
samira33 spune:
aristico,ce faci domnita???
ai mai vorbit cu Albu???eu as merge la el sa vorbim face-to-face.
sunt convinsa ca nu a fost foarte atent la mesajul tau si ti-a raspuns in diagonala.
adica sper din tot sufletul sa fie asa...ca altfel ma supar rau de tot pe el.
in alta ordine de idei...eu am inceput sa rumeg la ideea histeroscopiei la Budapesta...inca am cuie batute invers despre Klebsiela si Medlife si decat sa ma duc cu inima stransa mai bine nu ma duc.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Ralu_mv spune:
Ca sa raspund si eu, in calitate de nasa multipla, doar fetelor li se rupe turta, la baieti li se taie doar motul.
E tot semn de fertilitate, ca si la ruptul turtei la mireasa la nunta. (nu i se rupe mirelui :) )
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
salexa spune:
Qiao mie Vaduva mi-a spus sa nu fac efort, dar eu nu am stat decat 3 zile cuminte, apoi am inceput serviciul si totodata si efort si gimnastica. Chiar ma simt bine de la miscare. Cred ca si embrionasii sunt fericiti de la miscare.