fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 19
miruna1980 spune:
QiaoBing meerci... ii este destul de greu sa ma intepe in fiecare zi, mai ales ca eu ma si vait, ca mi se pare ca are mana grea fata de asistente......nu stiu de maine ce ne facem..ca voi face 3 injectii pe zi..eu nu-s asa curajoasa sa mi le fac singura,mi-e ciuda...asta e...i-am zis in gluma ca acum are ocazia sa se razbune daca l-am enervat vreodata........
QiaoBing spune:
miruna nici eu nu am fost o curajoasa. la IA cand a trebuit sa ma intep, in fiecare zi era ca prima data. o data chiar l-am rugat pe sot sa imi faca in brat una din injectii pt ca avem vanatai pe ambele parti si nu mi se parea nici un loc potrivit. Acum vad ca am devenit mai "indiferenta". nu mai legan atat seringa pana sa o infig (faceam un adevarat show in primavara ), fluier cand incepe sa ma usture clexanul si cu asta basta, ma duc la treburile mele.
iar de sotul meu, jos palaria. cred ca si-a gresit vocatia. injectiile facute de el nu m-au durut deloc, in comparatie cu cele facute de asistente. si are niste maini maaaari de se pierde seringuta aia prin ele.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
QiaoBing te invidiez ca reusesti...eu numai cand ma uit la seringa si ma ia ameteala,daramite sa mai pun mana pe ea.....la inceput nu ma dureau asa rau injectiile,sunt zile si zile....dar azi am crezut ca mor de durere,am simtit ca mi-a infipt un palos,nu acul acela micut si subtire...ma gandeam ca daca are mainile puternice,d-aia ma doare,dar tu m-ai dat peste cap acum.........eiiii,trec si peste asta,nu e un capat de drum......sa ajung la final cu brio,asta conteaza,pana acum sunt multumita ...zic eu...
angelica28 spune:
Buna ziua la fete !
Vin si eu cu ontrebare ,stiti cumva dr Albu este plecat pe undeva ................ca i-am trimis un mesaj pe la 11 sa il intreb la ce ora sa vin pt eco ,joi ar fi a 8 zi din schema si trebuie eco ,si nu mi-a raspuns ,apoi pe la 4:30 i-am timis iar un mesaj ........nimic ............,nu stiu ce sa fac .................!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
din cate am citit QiaoBing a fost la dansul.. ieri,parca...nu cred ca a plecat asa repede....o fi fost ocupat de nu ti-a raspuns...nu stiu ce sa zic...si eu i-am trimis sms odata si mi-a rasp a 2 zi,tot legat de o programare....eu zic sa ai mai ai rabdare putin...daca nici maine nu iti raspunde,incearca sa iei leg cu dna Lucia Vaduva,poate te ajuta cumva....
QiaoBing spune:
angelica ia legatura cu Lucia Vaduva daca nu raspunde Albu. oricum ea se ocupa de programari.
monitorizarile am vazut ca le face dimineata, incepand cu 7.30. eu am fost od ata blocata in trafic si am ajus dupa 8 cand era deja in spital si incepuse punctiile si cezarienele, a trebuit sa ma intorc seara.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
si eu am incercat sa vorbesc astazi cu el, dar la fel, am primit tel de la vaduva, deci sun-o direct pe ea. mie mi-a raspuns la intrebarea daca mai continui sau nu cu tratamentul, dar cum mi s-a spus ca a fost sarcina biochimica, il opresc.
la anu, de la capat.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
Mi-a raspuns, a zis sa vin dupa ora 16!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh