fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 18
Anastasia_7 spune:
Qiao, Mariped, e revoltator ce povestiti voi..., sunt intamplari din acestea, de viata, de nu le intelegi nici sensul, nici logica, nici nimic...de ce se intampla...Dar ramanem mereu cu mersul si privitul tot inainte, ne mai uitam si in jos din cand in cand, cand mai picam in deznadejde si e omeneste, apoi ne adunam fortele si tot inainte e bine sa privim, e bine atat pt psihicul nostru, cat si pt viata ns, a celor dragi din jur,pe care ii iubim. Sa luptam, sa speram, sa nu incetam sa credem in visul nostru, dar important e sa nu uitam sa traim
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
19+ cu 2
Arabella34 spune:
Buna fetele!Ari,totusi fa un beta.
Da,mai bine nu ramai gravida decat sa-ti pierzi copilasul...al meu ''samburel''avea 550gr la 23 sapt...
Hai in luni mici mai e cum e dar dupa 12 sapt...
Ok,a trecut si merg mai departe...cine vine pe 25 oct la control?eu am programare la ora 14.
Noapte buna!
Arabella,35 ani,urmeaza FET
QiaoBing spune:
Neataaaa
Nu-i asa ca parca viata e mai frumoasa cand e soare afara, chiar daca e frig ?
Aseara i-am facut o scurta vizita lui mr White sa imi expun intrebarile pe indelete. Cand am ajuns un cuplu intra in cabinet si in rest nimeni, nada, pustiu pe hol !!! Nu mi-a venit sa cred.
Partea socanta a fost ca a avut o parere fix pe dos de cum ma asteptam eu. Ma dusesem relaxata in privinta noii mele prietene Klebsi ei uite ca tocmai de ea isi face cele mai mari griji, nu de enteroccocul sotului. Mi-a recomandat sa refac analizele la Inst Cantacuzino chiar. Legat de schema, a zis ca nu e nici o problema daca fac 3 injectii cu Diphereline pana am rezultatul la analize, nu vrea sa imi lungeasca AC, si asa le am 15 zile. Daca ies prost analizele, oprim tot. Si s-a oprit la durerea mea de cap, a zis neaparat sa il anunt daca ma mai doare, cat si cum ca ... s-ar putea sa oprim schema din cauza ei. Uite ca la asta nu ma asteptam !!!
acestea fiind zise, va urez o zi senina si tin pumnii cuiva care probabil ca azi asteapta un rezultat
roxana cum a fost la punctie ?
miruna te simti mai bine ?
fetele
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ralu_mv spune:
da, Qiao, arata foarte bine ziua asa insorita, sa ne bucuram de ea !
Imi pare rau pentru vestile proaste, dar nu te ingrijora, mergi la cantacuzino si refa, si daca acolo da tot balaria aceasta, atunci ai incredere in albu. (si eu am maifacut la instCantacuzino analize, si am incredere in ei, doar ca e tare incomod sa stai pe hol pe acolo ... altfel folosesc speculumuri de unica folosinta, de plastic, si tipa de la recoltari e draguta)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
QiaoBing spune:
ralu la mine din fericire e vorba de urocultura, deci scap usor. oare sotul poate sa refaca spermocultura acolo ? or avea camaruta ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ralu_mv spune:
Qiao, scuze, sunt ametita ...
Nu stiu de analize pt barbati la cantacuzino nimic, imi pare rau ...
Noi am mai facut spermocultura si spermograma la clinica lui tutunaru, inainte de a ajunge la albu, dar acolo e mult mai scump parca, dar macar ii acceptau paharelul de acasa (despre cat de ok sunt rez nu am o parere, dar macar le dadeau destul de repede, inclusiv pe fax)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
alilumi spune:
qiao,
refacerea analizelor sa iti aduca un rezultat negativ la pacostea asta de Klebsi! tin pumnii sa fie bine, sa treaca durerile de cap si tot ce te necajeste!
ari, si sper la vesti bune!
miruna1980 spune:
neata.....Qiao, iti multumesc pt grija....uimitor,sunt pe drumul cel bun fara niciun pic de tratament- medicamentos,ma refer.Cu ceaiuri,supe si frectii am depasit cu brio acest moment....de maine incep si clexane si menopur....trb sa ma duc de dimi la ML sa invete sotul cum sa le faca........
Sa stii ca si eu de cate ori am fost la dr Albu erau putine persoane la dansul....insa luni,cand am vazut cate suntem la monitorizari,am ramas socata si bucuroasa in acelasi timp....sper sa ni se acorde atentie maxima fiecaruia in parte.
E nasol daca din cauza durerii de cap trb oprita schema, sper sa nu ajungi la asa ceva...uffff....Poate scapi de restul problemelor si sa fie bine ,iar la final sa ai un beta suuuuper mareee.
Aaaaa,stai ca acum percutez,a sosit dl Albu...inseamna ca vineri ,la monitorizari, ne vede dansul?!Ar fi minunaaat.
QiaoBing spune:
miruna succes la injectat ! Clexanul ustura putin, pe Menopur nici nu il simti. o sa reziste sotul sa infiga acul ?
Al meu a invatat de nevoie anul trecut in decembrie sa imi faca Clexanul in brat, la IA am prins eu miscarea cu intepatul in burta si de atunci mi le fac singura.