fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 17
5ab1na spune:
uitasem de testele pishacioase. deprimante teste. si tot ramai cu nedumerirea in inima. eu am privit atat de mult la viata mea la ele, incat pot sa jur ca la lumina vedeam 2 linii cand voiam eu. sotul n-a vazut ca mine niciodata:)
il scoteam si din plasticurile alea in care e de obicei ca sa ma uit la lumina.
QiaoBing spune:
eu cred ca sunt unicul caz de aici care s-a rugat o data in viata sa nu ii apara 2 liniute ... si au aparut. Atunci l-am pus pe sot sa se uite, eu plangeam cu capul sub perna convinsa ca sunt 2. Dr nu mi-a dat nici un drept la replica, chiuretaj pt ca sarcina e compromisa in urma unui tratament recomandat chiar de medicul ginecolog fara sa ma intrebe/verifice daca nu cumva oi fi gravi. Si iete ca fix atunci, la aproape 7 ani dupa extrauterina ramasesem. Mama ei de viata !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
qiao imi pare foarte rau pentru asemenea experiente, chiar imi pare. Pe mine m-a ferit Dumnezeu de asta. Stiu ca suna sinistru, dar sunt convinsa ca e mai usor asa, sa nu ramai gravida, decat s-o faci si sa pierzi samburelul
Multumesc de sfaturi, multumesc mult
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maripet spune:
Qiao tu ai patit la fel ca mine cand in unica data cand am ramas insarcinata mi s-a recomandat sa fac o mamografie, iar cand am facut-o nu a catadicsit nimeni sa ma intrebe daca as putea fi insarcinata. Mi s-a facut mamografia pur si simplu.
Tu ce tratament faceai peste sarcina?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Lumimar Maria Qiao, ii cer eu cumnatei tale medicamentele din frigider daca vrei si ti le dau tie dupa. Aristica eu chiar visam ca s-au prins toti! fete dragi MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit |
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Ari pana la rezultatul beta ramai optimista si increzatoare ca va fi bine
Pupam fetitza curajoasa
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
QiaoBing spune:
maripet pt o amarata de Candidoza activata tocmai din cauza sarcinii. ca niciodata mi-a dat un tratament f dur, cu 7 medicamente/unguente/ovule, din care 5 total contraindicate in sarcina. Chiuretajul a fost cu anestezie generala, numai ca anestezistul m-a invinetit in vreo 6-8 locuri pe ambele maini chinuindu-se sa imi bage branula, de am vrut sa plec considerand ca e un semn sa nu fac, dar nu m-a lasat dr
Asa ca eu le-am experimentat pe toate: extrauterina, sarcina oprita in evolutie, obligata sa renunt la sarcina.
aristica sa stii ca si eu ma rog pe viitor pt mine, mai bine sa nu raman decat sa experimentez inca o pierdere.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
dar sa revenim la chestii mai vesele, s-o fi intors doctorasul nostru ?
angelica28 spune:
Artistica imi pare fff rau ,asa cum spuneai si tu ,mai bine sa nu ramai decit sa ramai si sa pierzi ,stiu eu ce spun ..............fie ca in momentul cind Dumnezeu iti va da minunea sa ai un simburel in burtica ,sa ti-o dea pina la capat ,sa nu cunosti durerea pierderi unui copil!Sunt alaturi de tine ,si iti spun sincer ca imi pare tare rau de nereusita ta !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Anastasia_7 spune:
Ari, iti dau o imbratisare cu tot sufletul, nu vreau sa ma pronunt in nici un fel pana nu stii sigur, pana nu faci beta sau un test de sarcina sau pana nu vezi exact cum e cu ciclul; pur si simplu, nu ma lasa sufletul sa spun nimic mai mult..
Atata timp cat nu curge mult, ca la ciclul normal, eu tot mai sper.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
19+ cu 2