fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
aristica stii ca beta poate fi facut si in timpul zilei.
Pregatire pacient - à jeun (pe nemancate) sau postprandial; pacientele vor mentiona obligatoriu data ultimei menstruatii sau varsta gestationala determinata ecografic.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
sar'na, dar la Ml parca se recolteaza pana la 9:30, nu? Adevaru-i ca nici nu ma grabesc sa mi se confirme ceea ce 99% deja stiu.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
ari, tare as vrea sa gasesc ceva intelept de spus, dar cred ca am consumat toata intelepciunea intr-un post din urma...
oricum, pana la un beta, inca mai speram la un rezultat pozitiv. si daca nu, tu sa fii bine si al tau sot, ca restul or "sa se aseze"!
dap, nici eu nu am mai spus decat asa, catorva persoane super apropiate, pe care nu le puteam "sterge de pe lista", ca oricum ar fi "mirosit" ceva. Si daca merita, de ce nu?!
pupici si imbratisari, desi consolare nu gasim decat in noi insine, in puterea de a merge mai departe, de o lua de la capat, fiecare cum considera!
si totusi... beta!!!
qiao,
sa iti spun "ti-am zis io?!" (ma feresc mereu de atitudinea asta, dar iote ca mai sunt si situatii in care... abuzez de ea... de atitudine).
hai, injectii, ZEN si... pupici desigur!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
QiaoBing spune:
off, vezi tu pana maine dimineata cum se prezinta situatia.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
alilumi ce vrei, mi-e neuronul stresat si se crizeaza de la te miri ce Mai ales ca de fiecare data cand trebuie sa fac si eu ceva important se intampla cate o nefacuta de ma scoate de pe linia trasata. Exemplul cel mai bun e telenovela inseminarii.
5ab1na spune:
aristica iti urez toata bafta din lume.
dar daca aveai endometrul corespunzator de gros la punctie/et eu zic ca acum n-ar trebui sa ai picaturi nu? ar trebui sa fie "suvoi" cred. eu, dupa prima mea tentativa de fiv, am avut ditamai suvoiul. mi-am zis ca a avut legatura cu toti hormonii aia.
maripet spune:
Aristica, te pup. Indiferent de rezultat, voi stiti cel mai bine cum trebuie sa reactionati.
Eu am facut beta la ora 14, deci nu stiu de ce ti-a spus ca doar pana la ora 9,30 poti sa recoltezi. Daca vrei poti incerca. Cum se mai prezinta scurgerea? si sunt alaturi de tine.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
honeys spune:
Lumimar
Maria
Qiao, ii cer eu cumnatei tale medicamentele din frigider daca vrei si ti le dau tie dupa.
Aristica eu chiar visam ca s-au prins toti!
fete dragi
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
tudoralexa13 spune:
aristica, imi pare rau.
cuvintele sunt de prisos.
ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa te ridici cat mai repede si sa lupti mai departe.
te astept la anul sa fim colegute de FIV. sigur va fii cu noroc nu se poate ca soarta sa ne terfeleasca de atatea ori.
ne-am luat suficiente suturi.
totusi speranta moare ultima asa ca te sfatuiesc sa faci cat mai repede beta ca sa stii cum stai.
te pup dulce
anna_a spune:
artistica, imi pare tare rau
beta poti sa recoltezi la orice ora la ML, dar nu stiu dc mai are rost sa te duci pana acolo azi, de ce nu incerci eventual un test de sarcina, dc iese vag pozitiv, dai fuga la ML maine dim, daca nu poate ca nu are rost sa mai dai banii pe beta degeaba; vezi cum stai si cu fluxul
31+ cu