fiv dr dragos albu 45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

roxana bafta la punctie,
aristica, cum esti fetita? Daca tot nu faci beta, macar sa te stresam noi.
pici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

crisia, sunt o mama de gemeni cu amh 0,6, sarcina obtinuta dupa fiv 2, fiv facut cu protocol scurt, stimulare cu gonal si merioal/menopur. am reusit performanta de a avea 5 ovo din 6 foliculi, 4 frtilizati, 2 congelati si 2 care acum vor face 1 an. asa ca amh-ul tau nu e dezastru. ai incredere! eu am fost la dr Albu pt diverse sfaturi (ambele fivuri le-am fct la budapesta), i-am aratat amh, dar mereu ma cauta si de foliculii antrali si zicea ca de ce o fi iesit amh asa ca aveam cate 6-7 foli pe fiecare ovar. intre noi fie vorba, eu sunt convinsa ca pe ovarul drept nu prea ovulez, mereu la stimulari raspundeam bine pe stanga si mai deloc pe dreapta, la cele 6 inseminari de dinainte de fiv, fara stimulare, am putut fibaliza inseminarea numai cand ovulam pe stanga etc. probabil ca amh meu indica valoarea mai ales a ovarului functional.
in orice situatie te-ai afla, cu un ovar bun si cu unul mai slab sau cu ambele la fel, amh de 0,7 nu e o tragedie.

Adi, mami de ana si ioachim

Multumesc Adi.
I-am trimis mesaj lui A cu valoarea amh, astept raspuns sa vad ce imi recomanda.
Inseminarile le-ai facut cu stimulare sau fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ei, cum sa fiu? Cu ciclu la purtator, instalat de sambata, adica din ziua 28, normal, zi care-ar fi fost ziua 11 de la et. Ca d-asta am zis ca nu fac beta, ca mie-mi vine ciclul asta ceas, peste toate progesteroanele infipte pe peste tot. Am avut 11 zile de sperante si are dreptate samira, pentru o fivoasa, zilele astea sunt mana cereasca. M-am simtit bine sa fac pe gravida, sa mananc orice si oricat. Mi-a facut bine sa-mi vad sotul dand cu aspiratorul, schimband cearceafurile, facand omleta, pentru ca-l apreciez si mai mult.
Din pacate insa, pentru confortul meu psihic total, n-am un ciclu normal, rosu si abundent, ci unul firav si complet decolorat. Asa ca tre' sa ajung sa fac un beta ca sa declar si eu fiv-ul asta inchis complet...doar ca n-am reusit sa ma trezesc la timp.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aristica, mergi totusi si fa si beta, cine stie, daca nu e ca un flux normal, si nu e tot pierdut acum.
Imi pare rau, parca ma vad pe mine acum 2.5 luni ...

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica ...speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Ei, cum sa fiu? Cu ciclu la purtator, instalat de sambata, adica din ziua 28, normal, zi care-ar fi fost ziua 11 de la et. Ca d-asta am zis ca nu fac beta, ca mie-mi vine ciclul asta ceas, peste toate progesteroanele infipte pe peste tot. Am avut 11 zile de sperante si are dreptate samira, pentru o fivoasa, zilele astea sunt mana cereasca. M-am simtit bine sa fac pe gravida, sa mananc orice si oricat. Mi-a facut bine sa-mi vad sotul dand cu aspiratorul, schimband cearceafurile, facand omleta, pentru ca-l apreciez si mai mult.
Din pacate insa, pentru confortul meu psihic total, n-am un ciclu normal, rosu si abundent, ci unul firav si complet decolorat. Asa ca tre' sa ajung sa fac un beta ca sa declar si eu fiv-ul asta inchis complet...doar ca n-am reusit sa ma trezesc la timp.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Aristica, poate ca nu e totul pierdut...parca ma recunosc pe mine in simptomele tale(si la mine ciclul a venit normal dupa fiv doar cand am intrerupt progesteronul). Dar eu cred ca trebuie sa faci beta, nu se stie niciodata. Iti tin pumnii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica ma pun in situatia ta si ma gandesc ce as face. cu tot capul pe umeri pe care pretind ca il am, tot as mai nutri o bruma de speranta asa ca as face un beta ca sa nu imi mai stresez neuronul aiurea. acum asta e, dai banii aia de profiterol, dar daca e sa fie pozitiv, facem noi cinste.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao pai asta incercam si noi, ca aseara am zis ca-n dimineata asta musai fac testul, nu de alta, dar am o petrecere de organizat im weekend, am must in frigider, adica, perioada de doliu s-a cam dus, dar as vrea sa stiu si eu daca ma pot bucura linistita de petrecere. Dar ce sa-i fac daca azi-dimineata, dupa ce m-am trezit la 6 sa pun utrogestanele, am adormit la loc. Am bocit la primele pete, am vorbit vrute si nevrute, m-am descarcat pe sot, el pe masina, ne-a trecut, acum ne reintram in ritmul ala normal...ca de data asta nu am mai spus nici familiei, nici colegilor de la munca, nici prietenilor si ne cam dau oamenii la disparuti. Deci suntem bine. Am fi fost foarte bine cu un bebe, dar ne multumim si cu "bine"

P.S. - pentru ca avem destule rezultate negative, stim cum e sa "dai raportul" tuturor persoanelor carora le-ai spus despre fiv. asa ca va pot spune ca e o.k. sa nu spui nimanui...adica scapi de tresul asta, al "raportului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mda, din motive de "dat raportul" nu apelez nici eu la rezerva din frigider a cumnatei de injectii, pen si altele ramase de la FIV-uri.
am remarcat ca pe masura ce acumulezi experiente negative (de tot felul), perioada de recuperare e din ce in ce mai scurta.

hai sa va zic ce m-a lamurit medicul de familie cu Klebsiella mea. intre timp ma linistisem si aproape ca uitasem, antibioticul devenind o rutina. am gasit azi dimineata raspunsul la mail. deci, in cazul meu, ea zice ca e o infectie locala prin contaminare (cu toate ca eu zic ca pana la varsta asta stiu sa ma sterg la ), dar ea zice ca se poate si daca esti sau deshidratat. si evident ca nu are reactie sistemica (asta apropo de intrebarea mea de ce VSH-ul e totusi normal), deci e de bine, nu e de la Medlife (samira nu ar trebui sa iti faci griji pt histero !), si ar trebui sa scap repede de ea. Pe mine ma bagase in sperieti dr generalist de la Medlife care imi zisese ca nu scap asa de usor si se ingrozise toata ca au asa ceva de imi tot zicea sa ii anunt si ca ar trebui sa ia masuri, de parca ea lucra la CFR, nu tot la Medlife. asa ca astept f senina refacerea analizelor, sper sa nu o iau in freza .

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ARISTICA, tu iti cunosti organismul mai bine, dar eu iti spun ca ambele beta care au fost cu pozitiv, au fost facute dupa 3-4 zile de pete foarte roz si maron.
eu totusi mai sper pentru tine, inca nu te imbratisez de consolare, astept sa te felicit

Asta cred ca-i atitudinea cea mai buna la fiv, sa nu stiti decat voi doi. Asta asa, de stiut si ptr fetele care urmeaza.

Mergi la inceput