fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 14
Ralu_mv spune:
Miruna, daca nu esti in stimulare deja ci doar pe ac sa zicem, eu cred ca nu e e nevoie sa intrebi - oricum parac pana luni nu ai pe cine ...
Ia si tu paracetamol (fervex are paracetamol si Vit C), eventual homeopate :oscilococcinum, sirop de tuse Stodal, si ce stiu eu ca e foarte eficient la raceli, Vitamina C de 1g efervescenta, Redoxon, 1/zi, ca alte medicamente sunt cam in plus oricum pt o raceala.
Pe cand ai avea programata punctia ?
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
miruna1980 spune:
Ralu_mv am trecut de faza cu AC....sunt de 6 zile pe injectii,m-am exprimat gresit in mes. anterior,scuze.Daca totul merge ok,pe 31 oct ar trb sa fie punctia.
Ralu_mv spune:
Ai grija de tine, bea oricum si ceaiuri calde cu lamaie si stai la caldura. Cand eram si eu in stimulare citisem undeva ca era bine sa tin cald la mijloc/ovare (ma rog, macar sa nu imi fie rece). Imbraca-te bine si chiar cu bentita pe cap, sa nu faci infectie in gat/urechi.
Multa sanatate iti doresc si sa reactionezi bine in tratament si intr-o luna sa ai beta mare !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
miruna1980 spune:
merci ralu,o sa am grija de mine si sa dea Dumnezeu sa obtinem toate un rezultat pozitiv la final.Pupici
roxana33 spune:
Buna Aristica!Am fost ieri la clinica dar am facut echo cu d-ra dr.Lara Andronescu si a fost foarte dragutza.Eu am barfit FIV-urile mele trecute si analizele nerecomandate de medicii anteriori iar ea mi-a laudat foliculii si endometrul si eu am complimentat-o ptr.mana usoara pe care a avut-o.Am facut si analizele si am Estradiolul 1663 si progesteronul 0,4.Grosimea endometrului este de 10,22mm si am pe ovarul drept 7 foliculi si pe ovarul stang 6 foliculi.Azi,la ora 19.30 am facut Pregnil si luni am punctia.Mai are o fata punctia luni dimineata dar nu stiu daca este logata la forum,ca nu vad pe nimeni tot cu punctie luni sau ma insel eu?Hai sa-ti povestesc ceva jenant;eu am crezut ca domnisoara doctor este de fapt domnisoara asistenta,noroc ca nu am facut vreo gafa.Cand am facut histeroscopia,sotul meu m-a convins ca domnisoara slabuta si blonda este asistenta.Si cand colo ea este doctorita.Eu era sa lesin cand am vazut ca-mi face ea echo si eu stiam ca este asistenta si celelalte fete se suparasera ca nu faceau cu dr.Albu ci cu d-ra doctor.Deci va dati seama cum era ca mie imi facea echo asistenta
mamica in asteptare si iti tin pumnii!si toate fetele!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
alilumi spune:
roxana,
punctie... usoara! productie sanatoasa care sa se lase cu implantare ferma si mai departe sarcina, nastere...! "step by step"...
toata lumea
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
QiaoBing spune:
alilumi
roxana
miruna daca esti inainte de punctie eu zic ca poti sa tratezi raceala, e chiar ma bine sa scapi de ea inainte.
aristica ce face fata ?
eu sunt dupa o noapte alba in care m-am luptat cu minunata mea durere de cap - am facut iar o "simulare" considerand ca sunt insarcinata si nu am luat nici o pastita. e dezarmanata, pur si simplu ma face sa ma gandesc f serios daca merita sa ma ambitionez sa nasc eu un copil in conditiile in care doctorii ridica din umeri neavand ce sa imi recomande in sarcina care sa aiba si efect, nici acupunctura nu m-a ajutat. ar mai ramane de incercat si homeopatia, dar nu stiu unde sa ma duc.
fetele
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
multumesc QiaoBing, o tratez ca am vb si cu dna Lucia....oricum beau muuulte ceaiuri cu lamaie,sotul imi face supa de pui....trebuie s-o indepartam cat mai curand......cat despre problema ta, off...banuiesc ca ai consultat sfantul google pt a afla cei mai buni medici homeopati...personal,nu stiu niciunul..
bafta roxana maine la punctie,Dumnezeu sa fie alaturi de tine,sa iasa suuuper bine!
ALTESA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Vaaai ce vesti....sex nu, baie nu..... Pai mama masi, da alea care raman natural, chiar credeti ca aplica toate aceste restrictii? Nu am zis ca vreau baie cu apa fierbinte sau ca vreau sexi noapte de noapte dar totusi..... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
pai stai linistita cami ca eu am ramas natural si am avut toate aceste probleme dupa sex si bai fierbinti asa ca voi cu atat mai mult ar trebuii sa stati cuminti.
27+ cu
ALTESA spune:
roxana ce bine imi pare pentru tine uite ca maine e ziua cea mare .
Trebuie sa aiva doamne doamne ceva pregatit si pentru voi abia astept sa povestesti cati mititei ai.
27+ cu