fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 13
tinuta78 spune:
angelica, n-am decat sa te felicit ptr ciclos si sa-ti urez bafta la IA cu toate ca eu speram ca vei aduce o altfel de vestevisam eu asa la liniute.
Cu analize la mai multe laboratoare ce sa va zic. Nu rezolvam nimic. Sau cel putin eu ... m-am resemnat. In vara am refacut analiza anticorpilor antispermatici la MF, si surpriza..., in limite(au iesit vre-o 40, pozitivi fiind peste 60). Eu stiind ca-i am de cativa ani... am zis sa-i fac si la synevo( bineinteles ca aici au iesit vre-o 24-26, limita fiind 14, pana in 20 echivoc). Sii??, ce-am rezolvatam platit EU 50 lei la MF si vre-o 80 la Synevo. AAA si m-am simtit ok o saptamana stiind ca au disparut anticorpii. Eram in al 9lea cer. Iar la o luna aveam testuletul pozitiv. Ei, acum sa ziceti voi ca nu lucreaza si psihicul pe acolo.
Bineinteles ca dupa saptamana de euforie ca-s fara anticorpi a urmat saptamana de furie. Cum sa-mi recuperez banii de la MF ca-s mincinosi, ca ce incredere sa mai am eu in teancul de analize facut la ei..., samd. A urmat vizita la grizonat sa ma programez la histero si bineinteles m-a calmat el.
Asa ca..., qiao, ai dreptate, si eu am crezut de multe ori ca dau rezultate fals pozitive la secretii tocmai ca sa le repeti inca odata inainte de FIV( asa am patit si noi in martie , i-a iesit sotului balaria, mie nimic..) Bineinteles ca inainte de fiv a trebuit sa mai cotizam inca odata ptr secretii si spermocultura. A fost frustrant ptr ca noi ajunsesem sa calculam fiecare banut si tot depaseam plafonul cu analize neprevazute, marire doza stimulare , si altele.
pici si weekend placut tuturor.
aristicule...sa vii cu vesti bune luni. si un pic special ptr tine
Anastasia_7 spune:
Tinuta, tu cum te simti, mamicule? Faci nani mai mult, papi bine, incep sa se simta simptomele? si sa ai grija de fata si de burtica cu minuni.
Alilumi, lasa ca vine Albu si vei fi mai relaxata la urmatoarele monitorizari. Stiu cum e ce ai simtit tu azi, eu am resimtit asta de 3 ori..au fost chiat toate cele 3 monitorizari, ultimele numai la alt doctor, iar la ultima monitorizare chiar imi venea sa plang ca nici atunci nu am bafta de doctorul Albu, care urma sa-mi faca si FIV-ul..a fost f frustrant... dar si cand l-am prins la punctie si apoi ET, i-am spus tot ce aveam pe suflet, ca ar fi fost tare bine dc stiam dinainte dc va fi el sau altcineva la monitorizari.
Si in timpul punctiei, sub anestezie, i-am facut niscaiva "destainuri" din astea, pt ca dupa punctie, chicoteau fetele, asistentele, nevoie mare in jurul meu si dr era si el fastacit tare, iar eu stateam cuminte ca nu stiam ce am facut.
Mi-a spus o asistenta dupa aceea, in salon, ca am vorbit in timpul punctiei, ce am zis habar n-am, dar nici nu am intrebat de teama sa nu aflu alte bazdaganii si sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu doctorasul
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
angelica28 spune:
Nasty raspunde la tel este urgent ...............!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alilumi spune:
anastasia,
super tare faza cu vorbitul in timpul punctiei. si eu am intrebat la fivul precedent asistentele daca am fost "cuminte", tocmai de teama sa nu fi debitat ceva sub anestezie. dar am fost asigurata ca m-am comportat ca un ingeras, asa ca, precum spui si tu, nu am insistat cu detalii, sa nu mi se faca rusine. banuiesc totusi ca am sforait usor, pentru ca sotul mi-a spus la un moment dat, ca in rarele dati cand adorm adanc, se petrece un astfel de fenomen cu mine...
nu mi-a fost ca eco nu s-a desfasurat sub ochii lui mr white (oricum rezultatele trec fara exceptie prin "mana lui" si deciziile tot el le ia), cat asteptarea... fastaceala cu rezultatele ecografiei... in fine, a trecut. si or sa mai treaca. conteaza rezultatul... mai mult decat orice. si mi-am propus sa fiu ZEN, indiferent de situatie, asa ca...
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
QiaoBing spune:
pt ca nu am liniste cu Klebsiella asta de care pana luni niic nu auzisem, uitati ce am gasit pe un alt site
Citat: |
De la ultimul meu post, Klebsiella a disparut. Ce-i drept am tratat-o 3 luni de zile!!!!! Sincer va spun ca nu credeam sa mai termin cu antibioticele. Oricum am repetat analizele la 4 laboratoare diferite dupa ultimul tratament si frumusetea este ca la niciunul nu a mai iesit Klebsiella, insa fiecare laborator (private toate in in clinici mari: Centrul Medical Unirea, Sanador, Medicover si Medlife) a dat un alt rezultat. La unul dintre laboaratoare a iesit doar Candida, la altul doar E-coli, la altul enterococ....... Asa ca am renuntat sa mai fac ceva!!!!!! |
eu imi trimit neuronul in w-e deja !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Nasty raspunde la tel este urgent ...............! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
Angelica,am vazut acum postarea aici, fetita, dar de vorbit si rezolvat, gata, am rezolvat intre timp toata problema! De acum, cu Doamne Doamne inainte si, cum se spune, "sus, pe cai si la lupta!!!"!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
alilumi spune:
qiao,
este o problema serioasa. dar te rog eu, nu te mai stresa atat! ai sa discuti cu mr. white, si ai sa vezi ce este de facut mai departe. cat despre "epidemia" de Klebsiella... este iarasi frustrant...
si nu mai citi atat despre experientele altora cu K, pentru ca la incordarea ta psihica de acum, in loc sa retii experientele pozitive, ai sa retii numai ce este mai rau. si apoi, tu esti unica, fiecare dintre noi este... reactionam diferit la antibiotice, avem experiente diferite (se mai intampla si erori de laborator!!!).
hai, gandeste pozitiv si concentreaza-te pe injectii, pe foliculi si endometru... nu mai este mult pana luni! si are sa fie bine! acum, sa nu arunci cu rosii dupa mine, ca stiu ce e in sufletzelul tau... dar nu pot sa stau asa de-o parte, fara o vorbulitza de incurajare macar!
of, toate fetele si numai pentru vesti bune!
adipapazi spune:
crisia, sunt o mama de gemeni cu amh 0,6, sarcina obtinuta dupa fiv 2, fiv facut cu protocol scurt, stimulare cu gonal si merioal/menopur. am reusit performanta de a avea 5 ovo din 6 foliculi, 4 frtilizati, 2 congelati si 2 care acum vor face 1 an. asa ca amh-ul tau nu e dezastru. ai incredere! eu am fost la dr Albu pt diverse sfaturi (ambele fivuri le-am fct la budapesta), i-am aratat amh, dar mereu ma cauta si de foliculii antrali si zicea ca de ce o fi iesit amh asa ca aveam cate 6-7 foli pe fiecare ovar. intre noi fie vorba, eu sunt convinsa ca pe ovarul drept nu prea ovulez, mereu la stimulari raspundeam bine pe stanga si mai deloc pe dreapta, la cele 6 inseminari de dinainte de fiv, fara stimulare, am putut fibaliza inseminarea numai cand ovulam pe stanga etc. probabil ca amh meu indica valoarea mai ales a ovarului functional.
in orice situatie te-ai afla, cu un ovar bun si cu unul mai slab sau cu ambele la fel, amh de 0,7 nu e o tragedie.
miruna1980 spune:
Neata dragele mele..daca sunt in schema FIV (de o sapt)
si am racit,pot lua orice pentru a indeparta beleaua asta?Sau trb sa-i comunic dl doctor?Multumesc all.
Ralu_mv spune:
Mai, o fi gresit sa plec de la ideea ca eu nu fac balarii, sunt de acord, dar mai ales dupa ce v-am auzit pe voi aici...mai ca grarantez ca iau si eu o Klebsiela :), mai bine iau o saptamana Augmentin (la toate antibiogramele facute in general, nu am rezistenta la niciun antibiotic - si mereu mi se dadea augmentin) si trece :))) daca e sau nu ceva acolo :) (evident ca nu voi face asta)
Hai ca va bulversez mai tare :)
Anna, uitasem ca era vb de sot.
Daca imi zice cineva de analize, atunci le fac, desi sunt convinsa ca au uitat, ca atentia lor e din ce in ce mai distribuita, din cauza nr mare de pacienti. Insa increderea mea ca orice balarie care exista in mod normal in flora naturala a vag si care uneori o ia de sub control, are importanta asa mare in a obtine vreo sarcina, e limitata (si nu e doar parerea mea, neavizata). (doar sa nu fie mycoplasma sau ureaplasma sau clamydia - iar astea se testeaza anual)
Sa nu mi spuna mie cineva ca tigancile, care toarna o groaza de plozi, si nu doar ele, si-au facut secretiile vreodata. Bine, acum exagerez...
De altfel si in Austria la inseminari, nu mi-au cerut chestiile astea nici pt mine nici pt sot (adica pt el le-au cerut si iesind un ecoli ceva, exact in ziua cu programarea, au spus ca oricum nu conteaza pt ca oricum le dau un cocktail de antibiotice la spermisori cand ii prepara).
Deci, din partea mea, relaxare totala, ca vacuta Milka (saraca, daca ea era chiar proasta, s-au gandit astia sa zica ca e si ea buna la ceva... auzi.... "sa ne impinga"... )
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite