Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Strumph, eu zic sa renunti la fructe si sa incepi sa diversifici masa de legume, si iti spun si de ce. Legumele fierte sunt, ca sa zic asa mai " fade" asa incat, dupa ce va papa legume, cand va primi un fruct, sigur il va savura. Eu consider ca fructele sunt prea " puternice" ca si gust, textura, tot ce vrei, comparativ cu lapticul. La mine Andrei nu a vrut fructe din prima, asa ca am trecut la legume iar fructe nici in ziua de azi nu mananca. la Maria am inceput direct cu legumele si pe urma a fost ok laasa cu fructe. Ca sa nu mai zic ca, ai mei copii, au lipsa gena cu mar+biscuite. Niciunul u va combinatia asta.
Roxy, tantum verde e interzis pentru ca are o substanta nashpa in compozitie. Incearca Propolis+ vit C ca e mult mai buna si mai eficienta. Cat despre ce spunea Madutza, exista intr- adevar spray Tantum Verde si ptr copii, dar ala, comparativ cu cel pentru adulti, are alta compozitie, deci sunt 2 sprayuri diferite ca si concentratie a substantei cu pricina. Sanatate multa! Am luat si eu ficatel pentru Maria, dar cum in cursul sapt nu sunt acasa eu cand papa de pranz, o sa astept in weekend sa vad daca va. Si eu, ca si Yasmi, o sa il fierb tot in laptic, ca se fragezeste mai mult si are cu totul alt gust. Si inca ceva. Verifica sa nu apara vreun dintzisor la Anastasia, ca Maria de cand are gingiuta inflamata, nu mai mananca asa cum manca inainte, ia cateva lingurite si plange, asa ca- i dau completare laptic.
Eu ii diversificasem toate mesele, la modul ca nu mai dadeam completare dupa ce manca hrana solida, dar ptr ca nici ea nu mai bea lapte 500 ml pe zi, i- am mai dat completare dupa masa de pranz, cand o puneam la somn, si cateodata si dupa masa de la 18, cand papa cereale.
Viss eu ii pun Mariei dimineata la masa de fructe, o masura de ceale cu Para, iar la masa cu iaurt, in 200 gr iaurt Napolact, ii pun 2 masuri de cereale, nu prea- i place combinatia iaurt cu cereale, mai degraba mananca iaurt simplu sau iaurt cu banana. Cand dau banana, blenduiesc banana si pun doar 3-4 lingurite de iaurt. Eu curat mijlocul cu seminte de la banana, ca astea sunt responsabile de alergie. Si asa cum spunea si Miki, este incorect sa folosesti ceale care scrie pe cutie ca se fac cu apa, cu lapte. Nu trebuie sa iti explic, ca tu ai inteles. Incearca sa cumperi cereale care se fac cu lapte. La cele de la Milupa, pe cutie, in dapta jos, scrie mare, se prepara cu apa/ lapte.
Va pe toate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
neata fete.
Mada, bravo lui Cristinel la gradi, e un inceput super zic eu..de regula prima zi e ok pentru majoritatea, pana inteleg ei care-i treaba. totusi din moment ce abia l-ai luat de acolo inseamna ca lui chiar i-a placut si e posibil sa n-ai probleme nici mai departe. Super!!
Strumpfi, sincer eu regret ca n-am inceput cu legumele...cum am facut si la ceilalti 2..cred ca era mai bine..in ce priveste marul, nici Arsenie nu se omoara dupa el..de fapt are o perioada cand nu prea mai papa nici fructele. Oare chiar are la san asa de mult sa nu-i trebuiasca altceva??/hmm.
roxy si eu am luat de cateva ori tantum, chiar si gravida am supt catevaPoate e mai bine totusi sa iei altceva, cum te-a sfatuit si Happy, mie-mi pare rau ca le-am luat, au si aspartam care-i fff nociv.
Azaz, felicitari pt olitza, ce distantza mica e intre puii tai, cred si eu ca ti-e greu.
Alexina, si eu patesc asa, imi uit plasele prin piatzauneori ma intorc si le recuperez.eu am mancat ieri si alaltaieri placinta cu mere si branza facute de mami. Am mancat in prostie , sa ma satur
dintr-aia cu aluat preferata mea, nu cu foi
Ally, ce frumos intri tu sa urezi nb feteloreu niciodata nu dau mesaj de la revedere, dispar ca magarul in ceatza mereu
Miki, ce mai faci, cum e Vladi?Tu ai intarcat fata? Nu retinusem...eu l-as mai tine pana la un an...el nu vrea deloc bibe, i-l mai dau sa se joace cu el, dar degeaba. Apa ii mai dau cu seringa sau cu linguritza..ca sa fie hidratat
lparpala, e o dulcica fiica-ta!!
Andreea mami, ti-am vazut pozele, esti o frumoasa si Rares un grasunel haios foc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
asa fetele, certati-ma ca merit. nu stiu cum de n-am citit prospectul. ca de obicei citesc prospectele de 10 ori pana sa iau ceva. si acum....
sper sa nu fie nimic ca am luat cateva pastile din astea.
simona vad ca si tu ai comis-o cu Tantum nici acum nu papa Arsenie legume? lasa, ca o sa pape el pana merge la gradi
ca doar n-o sa pape numai titi. rabdare si tutun
happiness multumesc mult de sfaturi. eu ficatelul l-am fiert in apa ca nu mai aveam lapte dar o sa-l fierb si eu in lapte sa vedem. si am pus si o bucatica mica dar tot s-a simtit gustul destul de tare. o mai las si incerc peste o sapt asa cu ficatelul
dintisori nu am vazut, parca se vad ceva dungulite albe la gingiuta de jos dar nu sunt sigura in rest, ea are acelasi comportament, se joaca, rade, chiuie, se agita....tot la fel ca inainte. numai nazuri la mancare astea 2 zile
de fapt, fructele le-am mancat dar supita....nema si branzica cu iaurt care-i place foarte mult, nema si asta. vedem zilele astea cum mai papa si daca apare vreun dintoc
azaz felicitari pentru wc baiat mare, ce mai
alexina sa stii ca si Anastasiei ii place mult mai mult supita cu iaurt decat fara. eu ii dau mereu cu iaurt sau smantana
si mie imi place sa merg prin frunze,sa fosneasca, sa fie totul galben dar sa fie si caldut nu frigggggg toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
asa dulce este bebelina mea...eu strig din alta camera ba-ba-ba-ba...si raspunde si ea ba-ba-ba-ba-ba...
merg s-o schimb si sa pregatim micul dejun la amandoua.
poate reusim sa iesim afara dupa masa ca ieri n-am iesit, a burnitat toata ziua si a fost asa ca o ceata, foarte urat si innorat . de firg nu mai zic.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Neatza!
Azi noapte am dormit cu ma putine intreruperi, am luat un aspirator nazal cu baterii care curata super, ideea e ca a inceput sa tuseasca in somn, la inceput mai sec , pe urma mai gros.....la 2 i-am dat un bibe cu ceiutz cald si a ras 100 ml si la 5 jumate un bibe de laptic simplu vreo 120 ml... tot mai caldutz...
ce sa-i dau de tuse.?... bine intrebarea e asa orientativ sa vad ce au astia aici
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
la multi ani dorian si sara!!
merg sa fac fructele la junior si revin!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
astazi este ziua intrebarilor intrebatoare
1. o parere: daca a baut laptic 150ml la ora 7 fara 20 si s a trezit apoi la 9. la 9. 30 ii dau inca o portie de laptic (el ar bea si fructele pe la 11 si uite asa iarasi avem 2 mese la intervale scurte ) sau fructele?? eu m am hotarat sa ii fac fructele cu branzica. o fi bine asa??
2. aproximativ cata branzica puneti la fructe. eu de ex azi am pregatit 2 linguri mari (nici o data nu fac aceasi cantitate!).
3. mamicile de baietei cum mai e putica ?? ati decalotat-o???
4. ce nr mai folositi la pampers?? noi ne trezim in fiecare dimineata uzi la burtica cum el doarme DOAR pe burtica iese pisu..
delia, eu am folosit o singura data sirop humex expectorant 2,5 ml cand tusea era productiva.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
'neata!!!!!!!!!!!!
BACK TO REALITY!!!!
au plecat bunicii, unchiul si matusa de la romania :(((((((((...
duminica a fost botezul micutei balerine Christina Gheorghia!!! totul a fost superb!! tot stresul si efortul facut au dus la super rezultate!! toata lumea a fost ffff incantata!!!
eu sunt in urma cu tot aici ..nu am razbit sa deschid Dc deloc zilele astea....
azi ma duc BACK TO WORK...
aum fug la smotruiala
va tzuc dulce pe toate si pe toti!!!
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi astazi este ziua intrebarilor intrebatoare ![]() ![]() 1. o parere: daca a baut laptic 150ml la ora 7 fara 20 si s a trezit apoi la 9. la 9. 30 ii dau inca o portie de laptic (el ar bea si fructele pe la 11 si uite asa iarasi avem 2 mese la intervale scurte ![]() 2. aproximativ cata branzica puneti la fructe. eu de ex azi am pregatit 2 linguri mari (nici o data nu fac aceasi cantitate!). 3. mamicile de baietei cum mai e putica ?? ati decalotat-o??? 4. ce nr mai folositi la pampers?? noi ne trezim in fiecare dimineata uzi la burtica ![]() ![]() ![]() delia, eu am folosit o singura data sirop humex expectorant 2,5 ml cand tusea era productiva. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
1. cred ca e f bine sa-i dai fuctele la 9:30 cand se trezeste si daca ii mai e foame poti da pe urma completare cu laptic.
2. Eu pun o lingura mare de branzica fagaras sau 2 lingurite.
3.Nu e cazul la noi
4.Pampers nr 4. Ai grija sa fie mereu puta in jos in pampers. Si Cata doarme numai pe burta
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)