Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Madutza il felicit si eu pe Cristi pentru prima zi de gradinar.
In papica bebeilor poti pune vegeta facuta de tine sau cumparata de la magazinele naturiste, e practic doar macinis de legume uscate fara sare. Eu la Vic i-am pus un varf de cutit de sare ca altfel nu mi-a acceptat mancarea.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

miki- sa stii ca o sa-i pun unt poate ii place asa. azi i-am pus putin iaurt si i-a placut putin mai mult ca de obicei. in schimb daca ii dadeam iaurt simplu era ...plescaia asa si intindea ciocul. rareori o vad asa incantata.....cred ca tb sa ma inarmez cu muuulta rabdare

de piata moghioros...sa-ti povestesc ce am facut ieri: am cumparat de la o batranica pastarnac,patrunjel,ardei gras,ussturoi , am platit si mi-am continuit cumparaturile. cand am ajuns acasa nu mai aveam nimic din ce cumparasem...cred ca nu am luat punga de la babuta....e genul meu sa uit.azi am cuparat iar dar nu tot de acolo .
in piata intr-adevar gasesti tot felul de bunatati...si flori frumoase

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

MADA- si pt cristinel. bravo!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele...

Active nevoie mare...

Eu ma pregatesc de nani,maine iarasi mergem la doctor..:(
Astazi a mancat si puiul meu 100 grame de supa...nu stiu ce a fost cu el!!

Va doresc o seara placuta

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

tinem pumnii sa aveti numai vesti bune! bv pt papa. sa inteleg ca nici lui nu-i place supa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

seara buna la toata lumea.
Vin si eu cu o veste cat de cat mare Andrei al meu mi-a aratat azi ca kk se face la wc. S-a asezat singur pe wc dar nu a facut nimic deocamdata, dar intentia conteaza

Si acum de trei ori URAAAAAA!!! URAAAAAA!!!!! URAAAAAA!!!!!

Mergi la inceput

Madutza Felicitari pentru prima zi de gradi. Tineti-o tot asa

Mergi la inceput

azi fara sa vreau am ajuns in IOR! frumos parc n-am ce zice,insa nu prea erau mamici si era super frumos afara. cred ca la cat de mare e nici nu aveam cu sa le vad...m-am plimbat pe undeva unde sunt fff multe rate

asa cum am zis mandra mea a mancat azi dovlecel cu iaurt..hmmmm a mers ok dar mai mult ii placea iaurtul. am impresia ca de cand cu legumele astea nici fructele nu-i mai plac...ii e frica sa nu o fentez

strumph- bafta maine cu para. sigur o sa-i placa daca ai luat din alea dulci zemoase...cum le zile la noi la bucovina...rapanoase
sa nu vii dupa mine cu batul ca nu am pus poze dar efectiv azi nici nu am respirat. am facut treaba ca moldovencele
ia sa-mi dai si mie reteta de pizza sa fac si io ! plssss

aseara am vazut pozici FOARTE FRUMOASEEEEE. doamne ce au crescut copilasii nostrii

deea- fara sa se supere celelalte fete, trebuie sa zic ca era sa nu o recunosc pe Anna, domne ce a crescut si ce s-a transformat tb sa ne vedem si in realitate,hai ca nu stam departe

azi voiam sa ma culc mai devreme simt ca ma scurg. de abia asttept maine dimi cafeluta

somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici!
Am intrat si eu pentru a va spune noapte buna si un somn usorrrr!!!
Pe dimineata !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Strumphitza nu mai ai poze cu sofia pe picasa? ca tot ma holbezsi nu o zaresc deloc.

Mergi la inceput

acum va pup si noapte buna. O tai la nani ca repede se mai face 6 dimineata si trebuie sa imbrac gasca pt plecat la cresa si gradi.Noapte buna.

Mergi la inceput