Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cafea nu da nimeni?

Poftiti ca e fierbinte si miroase superrr

Aseara am disparut si eu ca magaru in ceata ca mi-a picat netu. Si am pierdut ditamai mesajul. De fapt 2 mesaje am pierdut ieri. Imi vine sa urlu cand se intampla din astea asa de tare ma enerveaza.

Azi eu i-am dus pe trupeti. Imediat ma pregatesc ca am zi de mers la lucru. O iau si pe Ilinca cu mine ca vreau sa stau mai mult.

Lalely multa bafta la doctor azi.

Persi felicitari pentru baiatul tau frumos si curajos, cum se ridica el in picioare. Ce-mi place ca are plete.

Madutza am mai VRUT SA-TI SPUN LEGAT DE GUSTUL MANCARII CA POTI FIERBE CU LEGUMELE SI CHIAR BLENDUI FRUNZE DE PATRUNJEL , TELINA, marar, leustean. Deja se poate pune si usturoi, face bine la imunitate mai ales pe vremea asta rece. Bulion iarasi daca aveti pus in casa se poate folosi sa dea gust.

Azaz felicitari si pustiului tau. ZTi-am scris ca ti-am fazut copiii minunati sau o fi fost in mesajele plecate. Ai o familie superba.

BByasmi nu stiu sa-ti raspund la nici o intrebare. Si eu as fi pregatit masa de fructe.

Na imbrac pitica si o stergem ca de pe net nu castigam nici un ban.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada da neaparat vreau sa schimb nr la pampers dar mai mai jumatate de folosit deci in fiecare dimi schimb hainele lucas nu bea nimic peste noapte. ultima masa e la 21-22 seara de lapte. multumesc frumos pt raspunsuri. ieri am reusit si a avut 5 mese. astazi am inceput bine iarasi

ieri am fost sa caut papuci..am gasit o pereche de ghetute (neimblanite!) de piele asa frumoase astazi vrea sa ajung sa le cumpar ca m am hotarat la ele!! aaa si apropo mada, de marimi, ii voi lua marimea 19 si, si asta e maricica

mai stau putin cu voi apoi vine nepotelul meu edi la noi

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

am pus cateva poze !!!...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Sa-ti traiasca micuta crestina ! Te asteptam cu detalii si cu poze cu tine in rochie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy o scumpica mica printesica!!!

mada revin cand am timp sa iti mai pove cum ii fac eu papa lui lucas. cum spunea somleac pun si usturoi, ceapa, frunze telina, patrunjel.
mada, cata mai vrea sa stea locului sau jos?? lucas vrea doar de manute sau in premergator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Cafea nu da nimeni?

Poftiti ca e fierbinte si miroase superrr

Aseara am disparut si eu ca magaru in ceata ca mi-a picat netu. Si am pierdut ditamai mesajul. De fapt 2 mesaje am pierdut ieri. Imi vine sa urlu cand se intampla din astea asa de tare ma enerveaza.

Azi eu i-am dus pe trupeti. Imediat ma pregatesc ca am zi de mers la lucru. O iau si pe Ilinca cu mine ca vreau sa stau mai mult.

Lalely multa bafta la doctor azi.

Persi felicitari pentru baiatul tau frumos si curajos, cum se ridica el in picioare. Ce-mi place ca are plete.

Madutza am mai VRUT SA-TI SPUN LEGAT DE GUSTUL MANCARII CA POTI FIERBE CU LEGUMELE SI CHIAR BLENDUI FRUNZE DE PATRUNJEL , TELINA, marar, leustean. Deja se poate pune si usturoi, face bine la imunitate mai ales pe vremea asta rece. Bulion iarasi daca aveti pus in casa se poate folosi sa dea gust.

Azaz felicitari si pustiului tau. ZTi-am scris ca ti-am fazut copiii minunati sau o fi fost in mesajele plecate. Ai o familie superba.

BByasmi nu stiu sa-ti raspund la nici o intrebare. Si eu as fi pregatit masa de fructe.

Na imbrac pitica si o stergem ca de pe net nu castigam nici un ban.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

somleac chiar ma gandeam daca putem sa punem condimente.... super... chiar ii fac piticei ceva cu usturoi azi... poate o mai ajuta...
pb e ca daca a papat laptele la 5 acum nu mai vrea a papat 40 de ml, cel putin nu are febra

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

si acum..Buna dimineata

somleac, multumesc pentru idei, ii voi pune frunze de patrunjel/telina si neaaparat usturoi . Rosie ii pun deja, dar nu bulion, Dau o rie pe razatoare si pun sucul in ciorba la fiert.
Multumim pt cafeluta [cafeluta]

yasmi, nu stiu de ce aveam in minte ca mai bea peste noapte laptic..poate pt ca ai zis tu ca bea mai multe biberoane de lapte..
Si ghetutele Catalinei tot neimblanite sunt...la iarna mai mult ca sigur o sa trebuiasca altele ...si alti banuti

Gradinarul meu, cand s-a trezit si a auzit ca merge la gradi, a sarit din pat, a fugit spre baie sa se spele, iar jos nici nu mai vroia sa manance..isi luase ghiozdanelul si il astepta pe tati la usa sa plece mai repede. Pana la urma l-am convins ca tb sa manace ca sa prinda forta sa se joace la gradi
e acolo un baietel Vladut care plange in tot timpul micutul, sotul il vede dimineata plangand , si ieri era lipit efectiv de usa de la sala si o astepta pe mamica lui...asa mila imi era... nu stiu daca as fi rezistat sa-l vad pe al meu plangand asa...

Don'soara Catalina a papat la 8:30 si acum astept sa se trezeasca din nou

Mergi la inceput

ce misto lavi, se joaca verii intre ei?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

stefy, sa va fie de bine crestinarea!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy o scumpica mica printesica!!!

mada revin cand am timp sa iti mai pove cum ii fac eu papa lui lucas. cum spunea somleac pun si usturoi, ceapa, frunze telina, patrunjel.
mada, cata mai vrea sa stea locului sau jos?? lucas vrea doar de manute sau in premergator

in tarc face scandal daca o pun in fundulet, in picioare tinandu-se de marginea patutului sta un timp...dar cel mai mult ii place pe covor cu jucarii pe langa si cu Cristi. Ieri dimineatata l-a tot cautat cu privirea prin casa Noi nu folosim premergator, mergem doar de manute. Imi place ca nu sta atarnata de manute cand merge, se tine de mine si mainile sunt la nivelul umerilor ei. Calca un pic cu talpa spre exterior..nu pune din prima toata talpa in fata..asta am vazut de cand cu ghetutele, dar cred ca se va invata.
Tu pui deja ceapa in ciorbica? Galbena sau rosie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia iti raspund si eu cum stiu:

1.
fructele si daca ai optat pt fructele cu branzica deja este ceva lactat.
2.eu in 140 gr fructe pun 1 lingura cu branzica ca altfel isi pierd fructele din gust si nu vreau asta.
3.putica este bine.Eu o singura data pe zi o mai decalotez(sunt si zile in care uit)...asta dupa ce face caca si trebuie sa merg sa il spal profit si decolotez putin.Acum sper din suflet sa nu gresesc pt ca mie pediatra mi-a spus sa nu il decalotez NICIODATA si sa las sa se intample totul in mod natural.
4.folosim nr 4. Si al meu face pisu muuuult si doarme numai pe burta tot timpul ...eu il schimb o data pe noapte(la a 2-a trezire in general) si vreau sa spun ca este fuulll si la ora aia(0ra 5).Deci clar pana dimineata daca l-as lasa s-ar inunda la burtica.

Sper sa-ti fie de folos raspunsurile mele si sa nu te bulverseze mai mult!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput