Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 17

bb_yasmi spune:
happy, mada cereale nu ii dau lui lucas asa goale. ii mai puneam uneori in fructe . acum nici nu am in casa. o sa ii dau iaurt+ X la ora 16 si la ora 19 un laptic cred. ooff ca nu stiu...e tare "grea"...
eu de oicei tot la 18-19 ii dau iaurt si la 21 laptele maxim 22. nu am avut pb sa io doara burtica niciodata.
happy voi ce program de papa aveti???
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza tu faceai singura pozele cand alaptai? nu se opreau din supt? ![]() ![]() eu nu prea reusesc sa fac eu pozele, trebuie sa-l pun pe sot. si daca vine el in camera cand suge, se opreste, se agita, rade si chicoteste... ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da, le-am facut cu telefonul

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi happy pt cate kg sunt mar 4+ ? multumesc de raspp mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
De la 9-20 kg, ori 4 sunt de la 7-18.

scrish spune:
ally cu limbuta singura diferenta e ca acum o scoate la mine
in rest nimic nou, papa la fel (haplea, ca seamana cu maica sa
)
roxy nu i am dat pana acum ardei gras blenduit, nu face parte din lista de alimente pe care mi-a dat-o pediatra, nu stiu de ce mai ales k stiu ca sunt o sursa ft importanta de vitamina c

bb_yasmi spune:
happy ce diferenta minca ele numere....
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi happy ce diferenta minca ele numere.... ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Pai Andrei, si cred ca nici Yasmi ca sunt de- o varsta, nu au acum la 4 ani 18 kg, nu mai zic de 20. Iar Lucas are doar 8 lunitze, nici pe alea

Vezi ca am editat raspunsul trecut unde scriam sa- i dai cereale, ca m- am gandit pe urma ca poate intrebi.

Happiness_4_us spune:
Orarul Mariei este asa:
- se trezeste la 7 cand bea laptic maxim 100 ml, o las si la ora 8 ii mai dau tot lapte pana inca 100 ml dupa care adoarme pana la 9.
- la 10-10:30 are masa de fructe
- la 13-13:30 masa de legume
- la 17-17:30 iaurt plus cereale sau banana
- la 20 lapte si la somn
In noptile cand se trezeste noaptea, de regula la 3-4 , ii fac ceai Hipp , stii tu, ala care regleaza tranzitul, si bea maxim 100 ml si adoarme la loc.

Happiness_4_us spune:
Inca una si ma duc, ca v- am stresat cu raspunsurile mele azi.
Irinuca, eu cand era A de aceeasi varsta cu bb nostri acum, am fost la mare la bulgari si am luat cu mine steamerul care a fost de un real ajutor. Inutil sa spun ca aveam si legume cu mine, il disperasem pe sot, le puneam la facut cand plecam la plaja si setam steamerul sa le pastreze calde dupa ce se termina timpul de fierbere. Este cea mai simpla si mai la indemana metoda. E ideala si ptr cele care mergeti/ mergeati in parc, fara sa alergi intr- un suflet acasa sa ai timp sa fierbi supa. Chiar numai eu folosesc steamerul?
Serios e cea mai tare inventie si preturile sunt accesibile tuturor. Eu am un Phillips si cred ca nu a costat mai mult de 2 milioane cand l - am luat.
Si mai iei cu tine si blenderul plus apa plata sa subtiezi.
Eu nu as apela la borcanase, de nici un fel, este un fix al meu, ca sa zic asa.
Plus guma de guar, folosita ca ingrosator, despre care s- a tot discutat ca ar fi cancerigena.

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra pe voi nu va seaca la suflet reclama de la ikea ???!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Eu nu am dat de ea inca