Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
aerlilian spune:
Eu am filmulet cu 35 min de filmare 3D iar de vreo patru ori, in decursul celor 35 de minute sunt si cateva imagini 4D cu fatzuca, cu piciorusele, etc...In urma imaginilor 4D, cativa s-au aventurat sa spuna ca seamna cu mine.Evident ca n-am crezut, copilul inca arata ca un mic monstrulet, dar m-a flatat ideea de a seamana cu mine.Probabil depinde de aparatura clinicii...N-a fost nevoie sa cer filmuletul, deoarece dvd-ul era inclus in pret.
danezza spune:
nici eu nu am filmulet pt ca a zis dr ca in urma cu cateva zile i se virusase calculatorul de la cate stickuri bagse si CD nu aveam :(
am pe suport de hartie si vreo 3 pozici.
Boine ca bebeii sunt bine, o sa avem timp sa-i vedem face to face.
Fetele la voi cum este burta? mai ntare, mai moale? cand stau inpicoare e rotunda asa ca de gravida dar cand stau intinsa pe spate .. e ca o pleasca asa :(
in 22+
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
alina_anto spune:
danezza Si la mine e rotunda, ca o minge de fotbal lipita acolo, dar e normal sa se lase cand stai intinsa pe spate. Eu, de cateva dimineti, ma trezesc pe spate (cu toate ca peste noapte daca incerc sa dorm pe spate nu pot respira..). In fine, ideea e ca dimineata parca nici nu mai simt burta, e lipita de coloana.
Eu am fost azi la sanador, la o dr de familie. Mi-a placut dr, dar nu imi place ca la clinica sanador se asteapta mult (cel putin jumatate d ora), dei iti faci programare la o anumita ora. Asa ca nu cred ca ma mai mut, o sa merg tot la dr de familie actuala, desi trebuie sa traversez orasul sa ajung la ea..
Am mers cam mult azi pe jos si am facut si ceva treaba si ma dor rau de tot toate ligamentele si oasele bazinului Abia pot merge, asa ca o rata
Sper sa fiu mai bine maine..
Ghiulten, parca tu ma intrebai de dulceata de dovleac. Eu pun cam asa cantitatile: la fiecare kg de dovleac pun 600 g zahar, 2 portocale si un mar. Dovleacul il poti rade sau il toci bucati mici (te ajuta mult un robot de bucatrie). Portocalele si marul le tai bucati mici. Se pune pe foc dovleacul cu zaharul, mrul si portocalele. Le fierbi cca 1 ora. E ff gustoasa si o poti folosi si la clatite, si la prajituri.
Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Am uitat sa spun ca ma bucur nespus de mult pt Cristina (ylari), prietena noastra draga!
danezza spune:
alina, mutumsc de raspuns
am crezut ca sunt eu singura care ma transform
in 22+
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
alina_anto spune:
Este iar la oferta sterilizatorul de la tommy tippee, pe care l-am luat si eu: www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Feeding-Sterilisation-Set/dp/B0051N5E84?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42864041&sr=1-1&qid=1318442755&pf_rd_r=06RKZJXVE2FXF95HWXJD&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42864041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank">aici
dr_anca spune:
Buna seara si de la Iasi!
A plouat si este urat dar nu foarte frig ca s-a oprit vantul.
Maine merg si eu sa fac analize de la sine putere ca dr meu vrea doar sumar de urina dar stiu de la sarcina trecuta ca ma punea sa fac fierul, magneziul, calciu, glicemia si fac si o hemoleucograma sa vad cum mai stau. Eu nu iau acum decat magneziu + B6 pentru ca daca opresc incep carceii si ma enerveaza.
Bulinuta sanatate! Poate iti este frig pe drum spre job.
fetelor care li s-a schimbat culoare la carucior.
Va invit la un ceai de tei cu lamaie si cateva frunze de menta verde, saraca a crescut si nu-i ajunge pamantul iau un ghiveci de la targ sa aiba loc si la vara beau limonada cu menta verde .
Am tras si eu doua tavi de biscuiti cu bucatele de ciocolata- reteta improvizata intre briose si biscuiti.
Cine mergea la masaj Matzaila? Cum va face masaj la spate?
Mai vorbim!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+ cu
iulie 2008
alina_anto spune:
Anca, ai adus aminte de carcei. Eu am inceput sa am la gambe, desi iau magneB6 din a 2-a luna...
Eu imi fac masaj stand pe scaun, adica stau pe scaun invers (cu fata spre spatar) si intinsa in fata (rezemata) pe masa de masaj. e singura pozitie in care pot sta si ma pot relaxa. deocamdata
alina_anto spune:
Noapte buna si somn usor!
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Pai nu-mi intinereste placenta brusc daca imi fac griji O sa mananc sanatos, o sa ma odihnesc si in rest va fi ce va dori Doamne Doamne. Fetele, voi exceptand ecografiile mai aveti ceva analize de facut? Mie nu mi-a mai dat nimic. +23 |
eu chiar azi am fost sa imi fac analizele de trim2.
am avut asa: hemograma, urocultura, sumar urina, examen secretii vaginale si cultura col. + anticorpi anti RH (pt ca am rh negativ)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+