Clasa zero 2012-2013

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hai ca m-ati pus pe ganduri!
Eu am inscris-o deja in clasa 1-a. O sa merg la scoala maine sa duc restul de acte si o sa vad ce indicatii au primit si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu nu inteleg cum unele scoli spun ca au inceput inscrierile, cum altele dau informatii precise la ce varsta si la ce clasa ii inscriem.
De la inspectorat nu a venit nici o informare.
Acum am sunat la 2 scoli care mi-au dat acelasi raspuns: nu se stie nimic. Nu stim cand incep inscrierile, nu stim nimic despre cem vom face cu clasa 0. Inspectoratul nu ne-a trimis nimic si nici nu stim cand va trimite ceva.
Singura certitudine pe care o am, desi nici asta nu stiu daca va ramane certitudine in cele din urma, la haosul actual, e ca gradinita nu-l mai tine si anul viitor, cand va avea 6.3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Claujro, situatia asta este la toate cele 4 zcoli pe care le am am in vedere, singura a 5-a nu are aceasta problema pentru ca este o scoala mica, cu rezultate slabe la care nu vrea nimeni sa mearga! Situatia in care nu se stie ce spatiu trebuie rezervat pentru clasa 0 este la TOATE scolile din tara! Chiar tu ai spus ca acolo unde esti tu se injumatateste numarul de clase I, in loc sa se pastreze si sa se prevada inca pe-atatea clase 0. Mie asa mi se pare logic. De-aia nu s-a pus in aplicare incepand cu anul trecut, tocmai ca sa fie timp sa se rezolve problemele legate de spatiu, personal etc etc. Si s-a rezolvat NU!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

TOATE scolile au dat deja situatia la inspectorat cu cate clase I sau pregatitoare vor face. Cred ca de 1-2 saptamani deja.

Apare acum problema cadrelor, la mine la scoala, nimeni nu vrea pregatitoarea.

Site-ul clasei IV B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si ce au scris ele acolo in situatia aia? Stimate inspectorat, avand in vedere ca anul asta se asteapta de doua ori mai multi copii noi vom proceda in felul urmator: nu punem la dispozitie acelasi numar de clase I ca anul trecut, ci doar jumatate, restul le facem de clasa 0., chit ca inca nu v-ati hotatarat cum vom proceda cu clasa asta 0, daca o aduceti la scoala sau o mai tineti un pic la gradinita, ca n-avem dom'le spatiu suficient si nici personal, dar just in case, noi ocupam jumatate din spatiul existent cu clasa asta despre care nu se stie nimic. Restul, vorba ginecologului meu: "vazand si facand"!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am vazut si eu acum adresa ISMB privitoare la clasa I si pregatitoare:

- copiii de 6 ani care in anul scolar 2011-2012 sunt inscrisi in grupa pregatitoare, vor fi inscrisi in clasa I
- copiii de 5 ani care sunt inscrisi in grupa mare vor fi inscrisi in clasa pregatitoare

In perioada 21.11-30.11 in gradinite vor fi organizate intalniri cu parintii pentru informare.

E in format pdf si nu pot s-o pun aici.

Site-ul clasei IV B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lidsta

- prescolarii nascuti in perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2006 vor putea opta intre grupa mare la gradinita si clasa pregatitoare la scoala

Adica cei de 6 ani ( la anul ) vor putea face iar gr. mare,
la 7 ani clasa pregatitoare si la 8 ani cls I????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Am vazut si eu acum adresa ISMB privitoare la clasa I si pregatitoare:

- copiii de 6 ani care in anul scolar 2011-2012 sunt inscrisi in grupa pregatitoare, vor fi inscrisi in clasa I
- copiii de 5 ani care sunt inscrisi in grupa mare vor fi inscrisi in clasa pregatitoare

In perioada 21.11-30.11 in gradinite vor fi organizate intalniri cu parintii pentru informare.

E in format pdf si nu pot s-o pun aici.

Site-ul clasei IV B

nu ai un link?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Acum am sunat la 2 scoli care mi-au dat acelasi raspuns: nu se stie nimic. Nu stim cand incep inscrierile, nu stim nimic despre cem vom face cu clasa 0. Inspectoratul nu ne-a trimis nimic si nici nu stim cand va trimite ceva.

Si eu pe unde intreb nu se stie nimic.
Insa se dau situatii cu nr. de clase care se vor organiza la anul, se cer situatii cu nr de copii, se organizeaza intilniri cu parintii in nov.
Pai si atunci cum nu stiu nimic?

Mergi la inceput
Mergi la inceput