Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 4
Wildorchid spune:
erata* - haioasa...
Cristina, felicitari pentru rezultatul de la eco.
Emma 31 saptamani
Lia73 spune:
emily te asteptam cu vesti de la flacaii tai
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim
cristi07 spune:
Multumesc fetelor.
Radu la 33 sapt avea deja 2200...
La bebelus (si daca nu ma insel si la Radu) capul e mai mic si picioarele lungi .
Mi-ar placea sa semene cu frate-su peste cativa ani eu voi fi una mica pe langa lunganii mei...ehhhhh
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 Multumesc fetelor. Radu la 33 sapt avea deja 2200... La bebelus (si daca nu ma insel si la Radu) capul e mai mic si picioarele lungi . Mi-ar placea sa semene cu frate-su peste cativa ani eu voi fi una mica pe langa lunganii mei...ehhhhh Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani) |
Si cat a avut Radu la nastere?
Emma 31 saptamani
Wildorchid spune:
Ai nascut la 40 de saptamani? Incredibil cat pot creste pe ultima suta de metri...
Emma 31 saptamani
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Ai nascut la 40 de saptamani? Incredibil cat pot creste pe ultima suta de metri... Emma 31 saptamani |
39 si 3 sau 4 zile parca
mada86 spune:
Buna seara fetelor!
Din nou am disparut ca magarul in ceata...dar, din nou, am ramas fara internet. Avem o promisiune de la o firma de internet pentru saptamana viitoare...dar nu mai cred nimic pana nu vad cablurile in casa.
Acum am intrat de la mama de acasa...nu mi-a venit sa cred ca avem primii bebelusi! Felicitari Emily si sa dea Domnul sa fie sanatosi!
Pentru fetele care locuiesc in Bucuresti sau pentru cele care au mai cumparat mobila de la Ikea: ce parere aveti despre produsele lor? Vineri voi junge in Bucuresti si vreau sa trec pe acolo...am vazut mobila frumusica pentru bebelusi pe site.ul lor. Problema e ca in orasul meu nu gasesc mobila pentru camere de bebelusi. Si as vrea sa-mi iau ce trebuie de la Ikea. Va rog, daca stiti ceva de ea...
Aveti grija de voi si de bebeii vostri...va pup pe toate
27+ Sofia
cristi07 spune:
Mada, mie imi plac produsele lor! La Radu in camera am o comoda si un dulap care au fost f ieftine si nu ma pot plange de calitatea lor.
Nu am avut experiente negative cu ei - poate am fost norocoasa.