Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor (pentru cele care urmeaza sa nasteti la stat in romania) sa nu uitati sa va schimbati din timp bani, sa aveti de 5 si de 10 lei pusi bine in bagaj(altfel va treziti ca pt o injectie voi aveti in geanta doar de 50 si 100 de lei). si in general e bine sa va puneti bani cash de acuma in geanta de spital, ca daca si la voi functioneaza legile lui murphy fix in ziua aia aveti toti banii doar pe card si singurul bancomat din drum nu are fonduri

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce, brambu, ma strigai, aveti nevoie de ajutor, de organizare? eu mi-s aia!
am vazut subiectele zilei, ma bag si eu:
-epidurala: facut doar o doza, la dilatatie 3-4, si atat... la dilatatie 8, dr mea zice, 'cred ca merge fara, ca imi pareti ok, stapana pe situatie, inca nu simtiti dureri... ce parere aveti?', la care eu, zic, 'ok, cum spuneti dvs...' asta era euforia aia de care spunea si aris, dar e drept ca am ajuns la dilatatia asta in aproape de 3 ore! dupa 3 ore jumate, am nascut, impins doar de 3 ori.. am cam simtit ceva, dar mai mult presiune puternica decat durere parca... cert e ca nu m-am pierdut cu firea, cam stiam ce ma asteapta si ce trebuie sa fac si amers bine, am avut si eu o nastere faina si usoara! epiziotomia, nu am simtit-o, nici cusatura, caci mi-a facut un anestezic usor, de m-a atipit fix 20 min, m-a cusut in timpul asta si m-am trezit la TI, cu sotul langa mine, tinandu-mi ghetza pe abdomen dupa inca jumate de or, eram deja in salon cu bb in brate.. pot doar sa sper ca va fi la fel si cu bb asta mic!
- vorbeati de nume: la noi regulile au fost simple: sotul a vrut musai nume romanesc, al doilea de sfant. Asa a rezultat, dupa indelungi dezbateri, Bogdan Gabriel Gabriel - transformat din Andrei, ca nu-mi prea placea mie.. eu as fi vrut un prenume cu rezonanta internationala, dar nah.. nu ne-am inteles.. cum zicea si Smaranda, nu se stie unde-l va duce viata, si chiar as prefera sa ne duca pe toti in alta tara! cu Muf, a fost o rezonanta teribila, ne-a incantat instantaneu pe amandoi - Matei-Cristian.. sincer, nu-l vad cu alt nume acum... si pe Bogdanel il simt tare bine, deja mi se pare extreeem de potrivit pentru el

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

maaama cat ai scris
ma apuc de recuperat..

pe cine mai intereseaza am vazut in cora scutece la 6 lei si chiloti de unica folosinta de la tigex, 4 buc la 15 lei

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Mai fetelor, eu am o fosta colega care are un magazin de bebelusi/copii.Ia scutecelele acestea de finet care se vand peste tot la 6-7 lei, la jumatate, adica la 3 lei.Deasemenea, bodyute si hainutele le gaseste la jumatate de pret. Merge in dragonul rosu. Mi-a luat si mie cateva hainute si par foarte ok, aceleasi vazute de mine la "Lumea copiilor". Imi zicea ca singura chestie e sa nu nu fie chinezarii ca nu sunt bune. Asa ca, daca aveti chef de plimbarele si va tin burticile, pentru diversificare si pentru buget alocat mai redus, puteti incerca acolo.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

ARISS scuze..nici nu realizasem ca tu ziceai de anestezic nu de trusa.O sa intreb si eu medicul daca imi iau si anestezic.Tu cat ai dat pe el?

ANNALasa ca asa mai invatat toate,de la fetele care au mai nascut.

EMMA mie imi place tare Ingrid.Pe verisoara mea o cheama asa,Bianca Ingrid,si sa stii ca e tare frumusica si istetica,e la cel mai bun liceeu din oras si nu rateaza olimpiadele.Asta asa ca poate o avea vreo legatura numele cu reusitele ei de pana acum.
Si sa stii ca in '95 cand s-a nascut ea,fusesera niste desene de curand la tv, cu niste rate,nu stiu daca va mai amintiti si pe una din ele o chema Ingrid,de acolo s-a inspirat matusa mea,si mai era si un ratoi sasait pe care il chema Nils.
Ce imi placeau desenele alea.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

greu cu numele astea...

am fost si eu la control si bebe e ok, la 32 saptamani aer cam 1,800g. Mi-a spus ca de acum ne vedem la 2 saptamani. Mi-a facut si analiza de col (se face acolo in spital - cf2 -aviz amatoarelor). Ma uitam pe eco si acum e mai mititel cu vreo cateva zile. pana acum era la fel. bine nu e cazul sa ma stresez!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

Mergi la inceput

Eu sunt cam pretentioasa la hainele de bebelusi.
Am fost pana si in Mall si am vazut body-uri cusute cu ata sintetica.Desi erau tare frumoase nu am luat pt ca vreau sa fie cusute tot cu bumbac,asa mi se pare normal.
Cred ca se datoreaza si faptului ca sunt o gramada de magazine cu haine de bebelusi si slava Domnului avem de unde alege.
Din pacate eu nu pot merge prea mult pt ca ma doare burta,sau simt presiune mare in burtica,cred ca apasa brumarica mea tare pe col si se simte ca nu pot sta in picioare mult.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

greu cu numele astea...

am fost si eu la control si bebe e ok, la 32 saptamani aer cam 1,800g. Mi-a spus ca de acum ne vedem la 2 saptamani. Mi-a facut si analiza de col (se face acolo in spital - cf2 -aviz amatoarelor). Ma uitam pe eco si acum e mai mititel cu vreo cateva zile. pana acum era la fel. bine nu e cazul sa ma stresez!

felicitari ptr grasun

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

greu cu numele astea...

Felicitari pt rezultatele bune de la eco.Stai linistita ca bebelina mea era ultima data la eco cu cateva zile mai mica.Dar la mine e cum zicea cineva pe aici(scuze nu mai retin cine)eu sunt scunda,am 1,60 sotul nu e nici el inalt pt un barbat e chiar scund si el are 1,73,pai cu cine sa semene inalta,si normal la eco pare mai mica decat UM.Mie asa mi-a zis si medicul la care am facut eco de trim3 si medicul meu ginecolog cu care nasc ca are capul mic si ca e scunda.Important e sa fie sanatosi.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

ce haioada esti, alreza, merci, eu nu le mai tin minte...

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput