Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 5
alinuknuknuk spune:
gata si eu cu vesti de la dr. meu frumusel
nastere: naturala cu epidurala (la recom lui trebuie sa iau PERIFIX de la Braun) -ARLEZA si LIA daca sunteti interesate de informatie.Doar speram amandoi sa stea bebe pe pozitie pana atunci.
rezervele la Polizu: nu se fac rezervari prealabile, ca nu se stie cat sta fiecare pacienta. Ele se ocupa in functie de disponibilitate, daca nu se alege varianta cea mai apropiata de ceea ce-ti doresti. Dr. m-a asigurat ca e ok si-n rezervele cu 2 sau 3 paturi. La naterea normala se sta 2-3 zile si la cezariana 3-4 zile.
cu anestezistul se vorbeste pe la 38s si conteaza f mult rezultatele analizelor de S34 (culturi, secretii, urina, sange).
si mi-a zis ca sapt trecuta a avut o nastere naturala cu tripla circulara de cordon si nu au fost probleme de nici un fel
adresa farmaciei din TEI mi-o da si mie cineva PLS? ca nu stiu zona si as vrea sa-mi iau epidurala, daca o fi mai ieftina acolo.
cristi felicitari pt rezultatele bune
33+ Luca Eduard
Adriana_2610 spune:
Berdosmart, cum suna Lucas Andrei ca si nume pentru baietel? Lucas e preferatul meu de muuult timp, Andrei e un nume asa de clar, simplu, frumos, de sfant bineinteles... mi se pare ca merg bine impreuna
cineva scria de Noah Alexandru - suna superb!
in rest, va citesc si eu, dar la capitorul anestezii nu prea am ce spune, eu o sa nasc prin cezariana, cu anestezie generala, sper sa fie ok...
---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35s +
Adriana_2610 spune:
Am schimbat si semnatura, sunt tot mai aproape
Am o intrebare... stiu ca la sfarsit bebelusii se misca mai putin asa, dar oare cam cat de putin? Ieri toata ziua abia daca am simtit fetita de 2-3 ori, si foarte usor, fara nici un fel de miscare brusca, puternica... azi a mai miscat ceva, dar tot pare foarte linistita fata de cum era ea... oare sa fie normal? E ea din ce in ce mai mare si nu mai are loc de miscari mai ample? Cele care sunteti la bebe2 poate va amintiti cum se misca primul spre sfarsit...
---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 36s +
luny spune:
eu am de la Ikea o comoda cu 2 sertare si de-asupra masa de infasat (detasabila) din lemn, nu pal.. e f faina, dar nu a fost chiar ieftina... si mai am patul extensibil din aceeasi gama, se face de la 1,30 m parca, pana la 2 m lungime... inca nu l-am montat, dar cat de curand... si patul nostru de 180X200 cm.. care cam scartaie
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Deea_comsa spune:
Buna fetele, am ajuns si noi pe acasa
Am fost la eco....Raul e bine, e cu capul in jos are 2750 gr la 36 de saptamani, si eu o sa nasc natural cu epidurala, am fost si am vb si cu anestezistulm a fost super, mi-a explicat ce si cum e cu anestezia, ce trebuie sa stiu si sa simt atunci si mi-a zis k nu trebuie sa imi cumpar eu anestezia, mi-a aratat trusa e tot de la Braun....doctorul ginecolog a zis k totul merge bine, nu se vedea sigur dc are bebele cordonul in jurul gatului, spunea k doar se tine de el(poate ii e frica ca o sa cada afara:)))....saptamana viitoare merg sa fac analiza pt streptococ si peste 2 sapt la eco si pe urma vedem:)
Stie cineva cat costa analiza asta?
Deea_comsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_2610 Am schimbat si semnatura, sunt tot mai aproape Am o intrebare... stiu ca la sfarsit bebelusii se misca mai putin asa, dar oare cam cat de putin? Ieri toata ziua abia daca am simtit fetita de 2-3 ori, si foarte usor, fara nici un fel de miscare brusca, puternica... azi a mai miscat ceva, dar tot pare foarte linistita fata de cum era ea... oare sa fie normal? E ea din ce in ce mai mare si nu mai are loc de miscari mai ample? Cele care sunteti la bebe2 poate va amintiti cum se misca primul spre sfarsit... --------------------------------- asteptand-o pe Ema Irina , 36s + |
Al meu nu stiu ce-i cu el, nu stiu d eunde are atata energie, atat se misca se roteste, s eintinde....nu ma slabeste deloc
luny spune:
Adriana, da, asa e si la mine, miscarile sunt deja mult mai slabe incepand de spatamana asta deja... si la Matei la fel a fost, pe la 30 s deja loveste mai timid, mai rar, nu mai are loc de intors si facut tumbe.. de obicei, ar trebui sa simti miscari fetale cam in fiecare ora, eu una nu le simt, nici la prima sarcina nu am simtit atat de des, dar asta nu inseamna ca are copilul vreo problema, sigur se misca, dar nu mai simtim noi la fel... sunt zile si zile, cateodata le simt ca si tine, de 2-3 ori pe zi..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ooka spune:
salut
Mada, eu am de la ikea asa: mobila de bucatarie, o masa si un dulap in locul de luat masa, patul nostru (malm) cu saltea, patul Sofiei (e fix, nu cel care se lungeste), am mai avut un pat (hemnes), niste comode (hemnes) si niste dulapioare ieftine. Toate au fost si sunt foarte ok. Ah si canapelele de piele, plus sora'mea cam la fel. Patul nostru e ok, are vreo 2 ani si nu scartaie, salteaua e super buna (a fost nu cea mai scumpa, urmatoarea, dar nu se mai aduce). La Sofia n'am avut de la ei mobila dar am regretat, pentru ca am dat o caruta de bani si patul a fost ok, mare (1.4 m pe o.70m) insa atunci cind i'am dat grilajul jos, am luat de la ikea un opritor sa nu pice, care nu se prea potrivea cu somiera noastra fixa si a mai durat o saptamana si am luat patut de la ei. Si am mai avut o masuta de infasat cu cadita o porcarie. Mi se pare foarte utila Hensvik masa de infasat cu dulap insa la ea am ales mesteacan la dulapuri si nu mai merge ceva alb. Saltelele de la bebei sunt bune insa cele scumpe (peste 250 ron). La fel toate husele pentru saltele. Eu am inca husele de la Sofia, am avut 4 (doua seturi) si sunt intr'o stare foarte buna desi le'am spalat de le'am capiat. Noi foloseam peste cearceaf (husa) scutece de finet, n'am suferit niciodata sa pun aleze doar ca sa nu pateze, bine nici nu varsa in jet, regurgita puternic si totusi nu pata cearceaful iar scutece am avut destule si le schimbam, mi se parea mai curat si mai fair pt copil asa.
Farmacia tei, intreba cineva, cum virezi stanga de pe barbu vacarescu, sau dreapta (depinde de unde vii) pe bd tei sau cum se numeste, ai in dreapta parcul, treci de el si incepe un calup de blocuri, cum se termina e o straduta. Fix pe colt e farmacia tei, insa pentru trusa braun perifix 451 parca, pretul in sensiblu cu card e 97.2 (92.31 ron, numa prostii am scris) mai eftin cu vreo 3 lei decit la farmacia trei. Drumul merita daca iei mai multe treburi, mai bine verificati pe site preturile ca sa stiti sa nu mergeti degeaba in caz ca nu va e in drum.
Tot de la ikea sunt practice cutiutele mici colorate de la copii, cam 6cm x 10 cm, 3 bucati la set, mai pui o sticluta, un ulei, un bat de urechi etc. Plus olitele sunt f ieftine, colac family am gasit doar la brico.
Plus seturile lor interminabile de cutii, foarte practice, pui diverse in ele, protejate de praf si alte alea.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
ooka spune:
Despre miscari, e adevarat ca depinde de varsta sarcinii insa eu cred ca depinde si de copil, adica la Sofica m'am dus la Tutunaru ca nu o simteam (in jur de 30s) iar asta mica da sa iasa prin burta, adica e de speriat in opinia mea. Ori o fi mai putin lichid, habar nu am. Deci nu e o regula, insa peste 30s clar e o schimbare, la noi nu se mai misca noaptea si tot timpul in general, mai rarut, nu se mai trezeste chiar in fiecare zi inaintea mea, nu mai sughite de 10 ori pe zi (desi azi noaptea o luase sughitatul), uneori doarme ca porcul de ma mir ca nu da din picioare, in opinia mea isi face un program. Eu o mai si racai daca mi se pare ca nu am simtit'o. Dar nu recomand. Ca rezumat, daca bebe se misca de nu stiam ce sa mai fac, acu' s'a mai linistit, dar tot muta burta si te sperie cu ce face. La Sofia se misca normal, finut, civilizat, drept care mi se parea ca n'o simt. Daca ma impacientam ma duceam la doftoroaie.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
miereamara spune:
Cu miscarile si eu am observat ca are zile in care este mai domoala si noaptea doarme ca porcu' vorba ta. Inainte se trezea cand ma trezeam si eu la 5 dimineata, de vreo doua-trei saptamani observ ca mai doarme pana pe la 6 cand reusesc sa-mi beau cafeaua:))
Eu am un doppler cu care ii ascut inima cand am senzatia ca ceva e in neregula. Anyway azi noapte si-a schimbat pozitia,am avut miscai masive de trupe in burta, s=o fi intors iar cu capul in sus?
Ai mei amandoi au /au avut miscari puternice, sunt curioasa cum o sa fie fata in ultimele saptamani, baiatul mai avea putin si imi iesea prin buric.
Tiny baby gator
Baby gator