MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
doamne,fetelor...abia am venit acasa si am muncit azi toata ziua...mi-e o foamne de nu mai vad bine si ce vad/citesc pe aici??!!
imi adun balele de pe tastatura si ma duc sa vad ce gasesc prin frigider.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
child spune:
Da, da, vad ca aici e dezmat culinar! Bine ca e macar monti
Meniul de azi:
- omleta cu cascaval, castraveciori murati, expresso
- pastrav la cuptor cu mijdei de usturoi, cafea deco
- cioco 65% cacao
- dovleac la cuptor (cred ca e abatere)
- iaurt
- migdale, vin rosu.
puisorul spune:
Buna dimineata
Pt ca azi sunt din nou singura de pranz fac doar aceasta reteta simpla la care o sa pun si creveti si sos de stridii http://cristina-k.blogspot.com/2007/09/orez-cu-stridii.html. La micul dejun am mancat wassa cu pateu si ardei. Daca va intereseaza gasiti in Auchan pateuri foarte bune,fara prostii in ele, de iepure,de rata, de caprioara, etc. Nu au nimic in comun cu pateurile romanesti.
Diana, dovleacul e cu steluta, deci e ok.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
am executat si snitelele si mancarea de praz cu masline.
*snitelele - s-au cam prins de hartie si partea aia de tarate o ramas pe hartie...dar per total or iesit snitelele fragede si o sa se mai execute si in viitor
* mancarea de praz - buna si asta mi se pare mie ca e cam saratica(dar e posibil doar sa mi se para ca mi s-o spus ca ce mi se pare mie sarat nu e sarat deloc)...am pus si o mana de linte rosie ca sa o fac mai groasa ca nu vreau s-o mananc ca supa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Brandu, ai uns hartia cu ulei? Mancarea e sarata poate de la masline.
Am gasit o reteta care cred ca e super buna http://nik26-nik26.blogspot.com/2009/05/clatite-sarate.html. Poate o execut maine la micul dejun.
Si neaparat sa fac ceva saptamana viitoare cu quinoa. O tot vad in sertar si stiu ca am dat pe ea multi bani si nu o folosesc :(.Poate reteta asta http://www.petitchef.ro/retete/cum-se-prepara-quinoa-with-mushrooms-and-fresh-herbs-fid-378314
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro nu am uns hartia cu ulei...data viitoare o sa stiu...ca de acu asa o sa fac..si piftelele..mai ales ca mi-am luat hartie de copt
maslinele nu-s sarate...adik eu is ff sensibiloasa cand vine vb de sarat..da astea is maslinele mele preferate si le iau de mult timp tocmai pentru ca nu au samburi si sare
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!!
Serviti o fierbinte?
Azi am din nou stagnare de raportat. Nu ma mir deloc, ptr ca sambata seara am fost sa vedem si noi noul LIDLE care s-a deschis in oras si ne-am luat o gramada de dulciuri, ca altceva n-am gasit ca lumea. si daca tot le-am luat, a trebuit sa le si mancam, ca doar n-o sa le dam la copii, nu? nu-i sanatos ptr ei.
meniul inca nu-l stiu, revin mai tarziu
o zi frumoasa!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
io raportez 71..deci un mare
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Ninha,Brandu, bataie meritati . Ce treaba ii asta? De azi va vreau cuminti,motivate si saptamana viitoare pe minus.
Eu oscilez intre 52 si 52.5. Oricum ma bucur la cata lipsa de activitate am.
Meniu azi:
MD: orez cu scoici ramas de ieri
P: supa crema de praz si conopida
C: http://prepelite-de-cluj.blogspot.com/2010/11/prepelite-cu-prune-uscate.html?showComment=1320047461905#c9092269718295607075 cu salata verde
Mai vin
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
si de unde iei prepelitele, Puisorule?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.