Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai nu v-am povestit cea mai tare faza cu bona noastra!!!!!
Dupa ce am inceput a povesti despre noi..si EU SI ea..am aflat ca suntem verisoare de gradul II
adica bunicii nostrii au fost frati(Nu mai traiesc ..Odihneasca-se in pace)
NICI DACA MA PUNEAM DE CAUTAT NEAMURI NU NE GASEAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare!! Perfuzia!! Ca n-am dormit azi noapte, a plans Miru prin somn, s-a foit... Nu stiu ce are, de vreo dopua saptamani fadce kk foarte moale, indiferent ce ii dau sa manance. Si foarte des, dupa fiecare masa. E facea cel mult o data pe zi. Nu are alte simptome, dinti abia i-au iesit, asa ca, deocamdata, nu ma stresez cu medicii, ii dau biotics baby si smecta.
Nu-s in butoi, am iesit (hai sa spunem ca mi-a ramas varful degetului mare de la piciorul stang, da's ok). Am fost ocupata cu cautatul cresei... Pana la urma am gasit ceva, e o solutie de compromis pentru cateva luni... E in Floresti, unde locuim noi, mi-o aduc acasa la 5 cu transportul lor. E ok. Nu e foarte profesionista, dar macar imi plac fetele care au grija, sunt doua la 10 copii. Ieri era un bebe care urla de mama focului, ca abia a inceput cresa si una din tanti de acolo statea cu el in brate si-l alinta, vorbea cu altul despre niste randunele si nu parea deloc iritata. Ceea ce mi-a placut.
Lori, imi pare tare rau pentru Robertel Si a propos de "tu esti de vina", am fost la o cresa de fite si mi-a zis directoarea ca eu sunt de vina pentru ca: adoarme in brate, are doua somnuri pe zi (ar trebui sa inceapa sa aiba unul-ha? e normal??? ), mananca la alte ore decat ar trebui. S-a legat si de faptul ca Miruna inca papa noaptea, a zis ca tre sa rezist si sa nu ii dau, indiferent cat urla. Bine, sigur ca da, uite acum ma duc sa aplic metoda. Mi-a lasat o impresie foarte nasoala, i-am si zis : "ma faceti sa ma simt complexata, am senzatia ca toti copiii care au venit la cresa asta au fost perfecti, au recitat din Shakespeare in prima zi, ca am eu un copil anormal" Vai, cat m-a enervat!
N-am apucat sa citesc decat pe diagonala, imi pare rau pentru bebeii bolnaviori. Si Miruna da semne de niste muci. Sau nas infundat. Astept sa vad cum evolueaza.
Tundeee, ma pot baga si eu la o comanda??? Eu sunt tare pacatoasa, daca ma ajuti, pe bune ca ti se iarta tot!!
Mai citesc si revin.
fetele mele dragi!
A, sunt de acord sa extraga Flavia!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Lorich, multa putere supermamico

tunde multumim,multumim,multumim

Mirela, nu stiu cum mai rezisti,santate multa, sa se faca o data bine si motaneii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ziki deci eu nu mi-am dat seama care e poza

taticul ala cu 2 bebei in brate e tare
ce merge lumea pe munte cu bebei dupa ei. apropo noi ne-am facut rezervare pt revelion la voronet; prima oara ne-am decis ca nu, mi s-a parut si scump,drumu lung cu Darius dar ne-a sunat nasa si ne-a "razgandit".

tare funny Flavia cu oasele ei din buzunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello!

Ce raceala lunga au bebeii nostrii...Mi-a zis pediatra ca dc nu se vindeca bine sunt mari sanse sa o ducem asa toata iarna.

Lori o sa-i dai de capat, sunt sigura.

Azi ma gandeam sa-i dau tetitei piure de castane. Nu am mai incercat pana acum. Oare sa-l fac simplu sau sa mai adaug ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ZUMZU, e unu care sta cu buzele aproape de copchil, iar copchilu se uita la el in sus. e in roz bonbon Felix, iar meitaiul e mov inchis, visiniu, cu flocirele albe.
daca nu ti-a atras atentia, inseamna ca nu merita anyway

aaa, si e si AnGIE la concursul de la mamici purtarete, cu noul lor mei-tai!

votam, votam!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ziki votat !!
tunde ne trimiti si tu ce gasesti ... eu de ez am zis ca vreau creme de rodie, daca nu gasesti, bagi una de trandafir si gata . MULTUMIM
adryiii multa sanatate ! in ceea ce priveste piureul de castane, nush ce sa iti zic...nici eu nu am mancat niciodata si nici nu imi suna bine

ma bag la gatit, ii fac cosuletele de rosii cu peste din revista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele, sa indraznesc azi sa scoatem nasul afara sau sa mai stam? Nu am mai iesit de vineri si e tare naspa! Mi-e frica sa nu o luam de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen..cred ca e imuno baby..eu i-am dat tot la recomandarea lui Stanciu,si cand am inceput Tudor avea muci,dupa 3 zile de imuno b..n-a mai avut nimiceu zic ca e f bun,acum tu decizi,dar mai tii minte cand ti-am cerut sfatul pt nexium?acelasi lucru fac eu acum..AI INCREDERE IN DR TAUel stie cel mai bine
pup si decizia stii-E numai a ta!!!!
Tunde..inca o data multumim din suflet,vezi tu ce faci si ce ne trimiti,eu am incredere
aa..tare faza cu bona,acum o sa va intelegeti si mai bine

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Neata,

Eu cedez cam des in ultima vreme si imi mut copilu in pat cu mine... asta noapte s-a intamplat la 3. Copilului ii place de numa numa cu noi in pat. se trezeste la fel de des, dar nu mai simt eu efortul la fel de tare. Daca i-as spune mamei, mi-ar spune.. "ti-am spus eu" ... si ar zambi in coltul gurii In fine... probleme nerezolvate cu mama. Tot tre sa ajung la un psiholog intr-o buna zi pt asta.

Ziki, ti-am pus tag si tie si lu' Lori. Asa ca fetelor, bagati voturi. Mai au poze din ce am vazut si Angi si Irinuka.

Cam asa e... Sper sa reusesc sa bag o plimbare mai lunga azi dupa amiaza, daca nu vine ploaia. Ieri am iesit doar putin pe seara.

Tunde, mai ai loc si de mine? as vrea si eu vreo doua chestii.

puup si o zi buna

Mergi la inceput