Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

adrii, maimutzica, bun venit in clubul muciosilor

a 3 noapte horror
i am pus crema de la pulmex pe piept si parca parca adormit si el in patutul lui, insa de la 6 s a trezit l am pus in scoica si l am dus in sufra, la 7 a adormit pana la 8

aseara am sunat med de fam care nu a raspuns, apoi am sunat dr de la Filantropia care mi a recomandat sa i dau niste sumetrolim

inca nu am atentat la nasul lui, ca prea frumos se joaca si parca nu l as vrea atarnat iar de mine

tunde vreau si eu niste ulei de migdale si inca ceva, ti dau PM

pupi la toate fetele si toti buburuzii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Lori foarte bine ca te duci la gradi sa vezi care e treaba. Cum e tratat Robert acolo. De gelozie nu poate fi vorba ca el a fost si anul trecut la gradi si nu au fost probleme. Doamne ajuta sa descoperi cauza supararii lui si sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde esti o minunatie de fata ca imparti cu noi comoara gasita de tine. Stii bine ca faptele bune vor fi rasplatite.

Ziki iti raspund eu la intrebarea pt Zumzu ca am vorbit la un moment dat aici de aparatul ei. Nu e Nikon ci Canon. Unul shmecher, de multisori bani (m-am uitat si eu dupa el) si are si nush ce lentile performante si in plus talent cu carul. Daca te incalzeste cu ceva, eu am Nikon dar habar nu am sa il folosesc. Fac poze numai pe auto ca nu am apucat sa citesc nici manualul daramite vreo carte despre fotografie. Sotul a zis sa il luam cat stau acasa si am timp de el dar cred ca voi avea mai mult timp cand voi merge la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor ! am intrat si eu rapid si va salut . am terminat curatenia, zausca si gemul. astzi vin din cipru fratele sotului cu pretena ... o sa ii avem pe cap cateva zile...mergem si pe la tara, pe la socrii, etc. deci nu o sa intru prea des...
am citit asa rapid si am vazut ca lorich esti iar in butoi ? offffffff sper sa rezolvi cumva problema asta cu Robertzel...imi imaginez ce e in sufletul tau .

Pup bebei bolnaviori !!!!!

Am fost la stanciu, mi-a dat pentru imunitate first defence (care cica e peste 100ron ) si inca unul...nustiucum B . am uitat cum se numeste, e scris pe reteta dar nu inteleg scrisul. oricum, ii dau defence 1 luna, B-ul ala 1 luna, pauza 1 luna, iar B ... o chestie d'asta. va lamuresc cand ma duc la farmacie. ati auzit vreuna de first defence asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Multam de cafea!
Tunde pot sa ma inscriu si io pe lista sa-ti dau un PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen cred ca se referea la imuno b. initial am vrut si eu sa iau ala. e vreo 47 lei, dar pt ca are si echinaceea, mutli ai zis pana la 2 ani sa nu ii dau echinaceea ca nu e bun pt ei inca. asa ca am ales colostrun cu probiotic. care si ala e vreo 140lei. dar pt buburuza mea, ce nu fac?
de celalat nu am auzit.

Lori hai iesi din butoi ca nu-ti sade bine acolo

Mirela nici acu nu s-au linistit motaneii?? off cat va mai chiuiti

ma si eu am un aparat foto performant..dar pe bune dc stiu sa-l fol. si ce ma enerv cel mai tare, e ca de ceva vreme imi face pozele sterse am umblat in setari, nimic. chiar dc e nemiscat in momentul in care fac poza, degeaba, ies toate miscate si sterse. asa ca am revenit la unu mai mic si mai putin sofisticat care face poze calumea. sa nu zic ca dupa 4 ani de cand il am p asta mic, abia acu cateva zile am obs ca are un super zoom a apasat fii-mea p butoane si asa am descoperit

Tunde eu zic sa-ti deschizi magazin mami ca la cate cereri ai...e de bine

am reusit sa adorm gaza, incontinuare e in greva foamei, lp abia abia dc papa 140ml la 5h, mancare solida nici sa nu vada inafara de covrigi, banane si pufuleti. somnu e groaznic..asa ca viata taica si de maine raman singura 4 zile pleaca tati la iasi. vremea e cum e...sper sa nu pic si eu in butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simis..baga si tu un PM..

NU VA PROMIT NIMIK 100%..S-AR PUTEA SA NU GASESC 3 CREME CI 2..SA NU FIE TOATE PRODUSELE CARE AM FLUTURAT PE AICI..DAR FAC TOT POSIBILUL..LE IAU..SI APOI CUM DOVEDESC VA TRIMIT!

contul va dau abiA dupa ce le-am procurat sa vad cat costa..si cam cat dau la posta..pana acum era in jur de 3-4-5 lei..nu mai mult

fUG LA SARMALUCI!..le fac deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Am bagat, mersi!
Spor la treaba!
Offf ce de bbei bolnaviori! Si asa am impresia ca urmam noi Pot sa ii dau oscilo dc ii dau homeopate pt dinti? Ca am citi io nu stiu unde ca dc dai un fel de homeopate nu ii ok sa ii dai in acelasi timp si altele. Voi stiti asa ceva?
Bebelu parca ai povesti de bursucu meu mic.. de la 4 nu mai doarme numai miauna, mi se pare ca jos e un pic sparta gingia.
Clar, saptamina asta is zombi pe la lucru...
Simo ce bine ca papa Edu iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

GABRIELA (romt) - multumesc mult ca ma tagguisi si pe mine in poza de la concurs, asa m-am prins si eu cum sta treaba, ca trebuie sa dam like-uri.

fetelor feisbuchiste, ne dati si noua like la tati nostru, plizz?
www.facebook.com/media/set/?set=a.240073292708041.53066.229184220463615&type=3" target="_blank">AICI
ne gasiti, felix e.. roz

multam fain dinainte!
eu am inceput sa dau like si la alti tatici ca prea mi se pareau frumoase pozitiile unora din bebelini...

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ziki, uneori strainatatea e rece si urata. Ottawa s-ar putea sa fie chiar la puterea a doua de rece si urata.
Io eram cu sotul,tineri, aveam job, aveam unde sta, fara obligatii si tot am cedat la un moment dat. Prima data cand m-am imbolnavit serios si am trecut prin 3 generalisti care ridicau din umeri, am clacat si am vrut inapoi. Am avut norocul cu profa de doctorat, o femeie exceptionala, m-a lasat 3 luni acasa, sa-mi revin. Io eram horatata sa las totul balta si sa ma intorc in Ro. Dupa cele 3 luni acasa am realizat ca "acasa" este o iluzie, acasa esti unde ti-e rostul, iar rostul meu nu mai era in Ro.
E foarte important sa pleci la drum cu mindset-ul corect. E foarte greu fara familie, fara prieteni, fara locurile natale, etc. E mai greu decat anticipezi la plecare. Unii chiar considera ca nu merita sacrificiul. Ii inteleg perfect pe cei care se intorc.
Smecheria este sa nu cedezi la prima furtuna. Sa ai rabdare pana se aseaza lucrurile si pana vezi clar care ti-a rostul. Dupa asta decizia e simpla.

Mergi la inceput